Julpynt!!

Pynt!!

Så härligt nu har jag fått börja julpynta fast har egentligen redan startat i Måndags, mysigt med lite julstämning i mörkret även fast de bara ligger någon flinga vit på backen här hoppas på att de kommer mycket och mer snarast! Jag har beställt en hel hög innan jul iaf av tomten så om jag ska tro på tomten så måste han bevisa det med en stor hög med snö:) Så ni får väl se om tomten finns när jag uppdaterar före jul! Nå imorgon ska jag iaf fortsätta mitt pyntande har lite smått kvar att göra har ju då inte satt fram allt för mycket ännu bytt gardiner och stakar i köksfönstrena, stjärna åt ligg gossen på stående fot myspys blev de. Har köpt två stjärnor röda idag som stumpan ska få ha hängande i sina två fönster vilket jag oxå hoppas blir top:) Vi har ju även lyckas få oss en ute gran och jag blev riktigt nöjd jätte fin blev den med färgade lampor i fast själv är jag mer för vanliga lampor men vad gör man inte för sina barn som vill ha dom färgade ljusen!

Har även hunnit handla bort några julklappar vilket inte likt mig att börja nu jag som alltid är ute i sista minuten men kommer nog bli så iår igen innan dom sista klapparna är klara. Nå har som inte bloggat på en bra tid nu men har som inte haft allt för mycket att skriva mina dagar är inte så händelserika just nu, ena dagen likt den andra! Nå ni får väl se om tomten finns då när jag uppdaterar ha de gött alla där ute så länge!!

......

....

Onsdag idag måste väl försöka få ner några rader här idag oxå, har vart till Luleå en sväng idag och gjort av med lite pengar på storheden men de var trevligt komma hemifrån en stund haha så då nöjer man sig med storheden:) tur att man inte har allt för stora krav! Annars har dagen varit lugn som vanligt just nu håller Matilda på dra lös sin andra tand uppe! Så hon ser riktigt rolig ut nu:) har tappat två nere och en uppe så får hon bort den andra uppe idag så har hon inte några framtänder eller dom två i mitten nere så ni kan ju tänka er så söt hon är med ett stort svart hål mitt socker hjärta<33. Lite svårt att prata har hon dock oxå så blir att hon har svårt att säga s och tugga men de blir nog bra så fort hon får tillbaka tänderna.

Nå nu ska jag lägga mig på soffan och invänta bonde söker fru!!


Någon fler än mig som tycker bonden Roger är läcker:D??

Då var de mycke vitt!!

Hej

Som ni märkt så har jag inte bloggat på ett tag har inte orkat sitta framför datorn pga vissa omständigheter men nu börjar jag känna mig lite piggare iaf tack gode gud för de! Emil har vart hemma hela förra veckan känns helt skumt att ha honom hemma när jag har vart ensam i nio månader varje vecka med barnen så känns konstigt när jag har hjälp nu men skönt är de med älsklingen hemma:)

Vi var och tog vaccinet i onsdags så nu är det oxå gjort alla har mått jätte bra efter inte några allvarliga biverkningar jag har bara haft lite ont efter sticket bara annars inget som tur var en del blir ju helt sjuk av den!

Helgen då vad har den bjudit på jo Minna kom hit som vanligt i fredags:) Emil körde Axel in till stan för han skulle med farmor och Erkki till stugan i Råneå så vi har haft halvt barn fri helg men Matilda är så stor så hon märker man inte av nu förtiden. På fredag kväll åkte vi till Luleå och gick ut och åt på Waldorf med Tess och  Henka var super gott och trevligt sällskap tack för den kvällen, sen åkte vi ut till Alvik och hälsade på dom hemskt att vi inte ens vart förbi där tidigare och hälsat på men nu har vi ju äntligen lyckas ta oss förbi. Tess bakade en super god kladdkaka med grädde mmmm riktigt gott var de:) Minna var ju här så hon var hemma med Matilda så var skönt att komma ut en kväll och göra nått än att bara sitta hemma så nu är jag nöjd för ett tag!

Söndag red jag och Minna upp i skogen med Nellie och Rosie riktigt roligt tyckte dom att de var vi galopperade i djupsnön där uppe riktigt härligt var de hästarna njöt nog av ett litet race:) slut i benen och kroppen var vi innan vi var hemma för vi red runt hela rundan vilket tar ca två och en halv timme beroende på hur mycket man nu travar och galopperar annar tar de väl tre timmar runt, men de är en super fin ridväg där uppe slingan är väl ca två mil så de räckte för igår iaf!

Nå nå nu ska jag gå se om jag får upp min älskling ur sängen vi ska åka till Luleå och hämta vårat nya köksbord och stolar så snyggt kommer de att bli!! Heejs!

RSS 2.0