Längtar!

Hej

Ja då var de onsdag och imorgon kommer min älsklig hem de ska bli skönt saknar och längtar efter han i massor. I helgen är vi då barnfria dom ska åka till mormor och morfar hela helgen så SKÖNT de ska bli med egen tid så vi tänkte passa på att unna oss och gå ut och äta vilket inte händer allt för ofta nu förtiden finns ingen sådan tid så de ska bli helt okej, sen blir det nog bara fixa och sånt här hemma och ta de lungt framför tv´n skönt de med kunna mysa hemma när det är tyst och lugnt och slippa tänka på att barnen ska i säng!

Har inte bloggat på ett tag men har väl inte allt för mycket att berätta förutom att jag och mina små har vart i skogen och fixat hem lite enris till mina lådor under köksfönstret så blir att sätta ditt dom imorgon så mys det ska bli när de kommer lite snö på dom, längtar vill ha vinter och mycke snö nu nu nu och inte imorgon:P Har väl inte nå mer att blogga och har inte nå intressant att berätta så tjaoo för den här gången!

Ja de kom som ett brev på posten!!

Tjaoo

Ja då var de vinterns första snö som lagt sig på backen men få se om den får stanna hoppas:) de kom då som ett brev på posten med tanke på att vi just fått lagat våran traktor som tur var kom den inte tidigare!

Har just kommit in har vart ute och gjort stallet så de är klart tills jag får hem barnen nu sitter jag framför datorn och njuter av tystnaden och lite egen tid när dom små är borta. Saknar min älskling vill att han ska komma hem men kommer först på Torsdag:( nå får hoppas veckan här går fort. För min del blir de att köra taxi natt hela helgen fy fy bläää bläää vad tråktigt nå de måste gå de med.

Nu ska jag gå och se så att jag har nog med ved i pannan så vi får någon go värme i huset tills ikväll, ska även invänta glassbilen mmm jag är som ett barn roligt när den kommer och jag får välja glass:D se vi får oxå glassbilen fast vi bor i skogen vi har ju förspännt behöver inte gå och vakta den för han kommer ju in på gården:P

Nå nu alla kära blogg läsare ska jag gå se så de är nog med ved i pannan så vi får någon värme i huset tills ikväll ha de gott alla nära och kära!



Torsdag åter igen!!

Hallå!

Ja då var de åter Torsdag igen dagarna och veckorna går alldeles för fort men tur är ju att dom går fort så jag inte hinner känna av så mycke att jag är ensam idag har ju min älskling kommit hem, skönt att de är torsdag så jag får lite sällskap blir långtråkigt att vara själv i längden men allt går det är en vana nu iaf.

Vad har hänt idag nå lika mycke som alla andra dagar händer inte så mycket i mitt liv just nu är ju bara här hemma på gården så som vanligt har de varit stallet för min del idag!

Händer i helgen då jo Minna kommer hit imorgon så då hjälper hon mig att rida mina odjur, Lördag ska vi fara på hopptävling jag, Matilda och Minna vi ska se när Helen tävlar med Casper i hoppas det går bra:)

Nå nå nu var de färdig bloggat för denna gång ska kila ner och umgås med min älskling nu när han äntligen har kommit hem så de blir tv tittande en stund och sen sängen!

Slänger in några blider på mina två små hjärtan!













Mjooo

Tjo

Ja då var de några dagar sen man bloggat då som jag skrivit tidigare så finns de inte så mycket tid över  för mig att sitta framför datorn!

Vad har hänt sen sist ja de var väl inte värst mycke Matilda har varit hos mormor och morfar Axel hemma, blev skruvande i trakort för Emil hela lördagen så nu funkar den så gör inte nått om de kommer decimeter vis med snö nu:) Jag hoppas på en vinter med mycke snö ska de vara vinter så ska de!

Söndag åkte vi till kalix hela familjen och hälsade på först Maria och alla dom små söta valparna hennes hane nr4 vill bara ha han så grymt fin han är och kommer bli! Nå men jag har ju Zally nu och hon blir sju månader den 26:e så får nog bromsa mina tankar om en till valp lite nå de hinns de oxå tänkte köpa en till då Zally är ungefär två år blir lagomt mellan då, men då blir det en hane:) Sen åkte vi vidare och hälsade på Sandra Jojje och Benjamin där var allt som vanligt förutom att dom just kommit från utsällningen i Boden Grattis åt Sandra än engång för att de går så bra för Enya och Rissla hon får bättre lycka med Benzo bara han får växa till sig lite så kommer han bli grym skulle jag då tro GROV är nog bara förnamnet! Axel och Matilda lekte och busa med Benne han stackarn som redan var nog trött men skoj hade han iaf så skoj så han somnade i gröt tallriken när vi åkt på kvällen:) 

Nu har jag just hämtat barnen från skola/dagis Matilda och hennes klass kompis har jag kört till henne dom skulle leka lite med deras petschops som dom alltid leker med, kan inte fatta att som små figurerna kan vara så populära och DYRA framför allt!

Nå nu sitter Axel framför tv´n men en glass och jag ska gå ner och diska och plocka lite för att sedan börja förbereda middag vad de ska bli idag vette fan har ingen inspiration just nu, får ta och gräva i kyl och frys så kanske det dyker upp några ider:)

Hörs och syns alla bloggare!













Axel min lilla prins!!

Var tvungen göra ett litet collage på min lill kille ska försöka ge mig in på att fixa ett på Matilda också kul att leka lite:)


Hm vad blött!!

Tjo!

Ja då var den Onsdag då veckorna bara springer iväg dagarna räcker typ inte till skulle behöva att klockan stanna till där mitt på dagen så jag fick lite mer gjort:) Ne men skönt med Onsdag iaf imorgon kommer Emil hem och sen blir de väl traktor rep för han hela helgen så vi får igång den innan snön kommer för annars lär jag blir tokig om jag inte varit de för så lär jag bli de då! Går inte bo på denna går utan traktor skulle väl just hinna skotta allt på en vecka typ så skulle de komma nytt, sen skulle de vara kört tillslut skulle man inte kunna ta sig till stallet ens, ne men så ska vi inte tänka nu bara hoppas på att de är rätt som kommer nu då lyckades ju givetvis få fel lamell vet inte riktigt hur de stavas:D så jag stryper någon om de är fel igen men får hoppas på de bästa!

Nå åter till verkligheten fy vad de blåst och regnat här idag tur att de ändå inte kom i snö:) men är som sugen på snön allt blir så mycket ljusare då tråkigt med de här mörka trista, idag har jag inte gjort nått alls ja som vanligt varit i stallet sen har jag bara hämta barnen och varit till Älvsbyn och handla, så nu har jag gjort bort att laga mat till Emil tills han ska iväg duktig jag är då annars går halva min söndag åt till att laga mat som ska med upp till hålan!

Nå nå alla nyfikna blogg snokare nu ska jag inte underhålla er nå mer ska titta runt lite här och sen blir det nog kojan för min del börjar känna mig rätt seg Natti natti!!




Kallt

Tjo

Fy vad kallt de känns ute blåser riktigt kallt och halt väglag var de när jag och Axel åkte och luncha i Piteå fy nu börjar mörkret, halkan, kylen och snöröken:( nog för att de blir härligt med snö får blir så mycket ljusare ute men känns jobbig iaf måste bylta på sig massa kläder ju de må väl vara på sig själv men när barnen ska till skolan och dagis så jobbigt med alla dessa kläder och ombyten som ska med:/. Sen får jag hålla på vara nervös när Emil åker på Söndag natt och hem att de ska vara dåligt väglag känns inte nå roligt nu är de tredje vintern han är borta och jobbar alltid lika orolig när jag vet att han ska hem och iväg:( Jaja de är bara vänta och se går ju inte att börja oroa sig i förväg.

Nå idag vad har hänt då nå inte är det allt för mycket har varit till Piteå jag och Axel och ätit lunch vi brukar lyxa till oss på Måndagar när Matilda är på skolan så länge hon är hemma först halv fyra, ja och så är ju inte Emil heller hemma så då orka vi inte laga nå lunch så då smiter vi ivägen en sväng;) Sen har jag gjort bort stallet skönt! Har t om satt in hö färdigt till kvällen så de ända jag behöver göra är att gå och ta in dom när jag tycker det är dax. Zally gumman har oxå varit ute så nu är hon död och sover som en liten gris hon blir då akiverad ute kan jag lungt säga hon har då inte många timmar i stillhet och inte många timmar innne per dag så hon är nog mer än nöjd, Ja jag är då nöjd att hon är trött då hon kommer in för då blir de inte så mycke bus och satyg hihi hon har ju en liten tendens att gå hämnta tomma toarullar och ska slita sönder dom hm inte roligt att plocka upp dom bitarna efter henne! Nå nu ska jag gå ner och plocka och städa lite innan Matilda kommer från skolan så jag hinner få nått gjort ha en bra dag alla!! Måste bara klämma in en bild på mitt socker hjärta hon är bara allt för fin<3



Oj råkade bli två;)

Fyyy blä..

Hej

Söndag ja som valigt en för jävla tråkig dag! Idag har jag målat klart dörren i Axels rum fint blev de har även målat hans golvlister vita blev mycket nöjd med hans rum så imorgon ska jag börja städa upp där putsa fönster och inreda där läntar redan har ju de roligaste kvar ju:) Har ju kämpat med att måla om och gjort fondväggen men super bra blev de.

Ja vad har mer hänt i helgen då jo Minna har varit här ovanligt va?:) Så hon har hjälpt mig med att rida Nellie och har även ridit på Rosie med Matilda och allt har gått bra så de var skönt med lite hjälp så jag han få gjort nått här inne, blir ju som sagt inte mycket tid över för mig när jag har fyra hästar att fixa med plus att Emil är borta annars hade det nog funnits lite mer tid till annat. Nå nu blir det tv en stund sen skalla kudden till sömns ha de gött alla<33
<3Zally mitt socker hjärta<3





Zally busar med Bella:)



Hihii;)

RSS 2.0