19 dagar kvar...

var ett tag sen jag skrev nått här i bloggen men dagarna går fort och är mycket annat att göra och tänka på än att sitta framför datorn och blogga..

Nu är de inte så länge kvar till bf 19 dagar idag hjälp smärtan närmar sig men ändå så längtar jag och spännande se vad som finns inne i den stora magen är v38 nu så inte länge kvar alls, dagarna som är kvar borde väl gå fort med tanke på att jag inte hunnit med dom här 38 veckorna som jag burit på en skrutt i magen för mig känns de som att jag är i sjunde månaden har inte alls hunnit med. Nio månder låter länge när man just blivit gravid men tiden går för fort tro mig.

Nu börjar då alla krämpor komma och jag känner mig klumpig flåsar för minsat lilla känns som att jag går jätte snabbt när jag går men tyvärr så står jag typ still:) vätska i vader och fötter har jag haft när dom varmaste dagarna varit men som tur är så är de svalt nu och jag hoppas vädert håller i sig till jag fått ploppa.

Har inte sovit många timmar och inte nu heller vaknar flera gånger per natt och antingen är de toaletten som kallar eller så måste jag vrida och vända mig i sängen för finns INGEN bekväm ställning att ligga i. Har vart ute i stallet idag och mockat och fixat lite där men sen när kvällen kommer får jag igen att jag hållt igång lägger jag mig så slipper jag knappt upp och de bara hugger bakom ryggen och i fogarna. Nå nå nu har jag beklagat mig nog för denna gång och hoppas på att den lill* i magen vill komma ut snart och jag hoppas verkligen att jag inte behöver gå över många dagar om de blir så..




Ja då var de varmt...

Värmen verkar kommit för att stanna och jag hoppas verkligen den far fort som bara den, ne men hade det inte varit för att jag är gravid och börjar samla vätska så hade de väl gått bra men nu vill jag bara döööö händer fötter vader ja allt bara pumpar och brinner:(( fötterna är som bollar och alldeles stek heta brinner i dom fy bläää!!

V 37 idag och 27 dagar till bf så måste väl hålla ut dom tre veckorna som är kvar men har inte nått emot att ploppa nu men den lär väl inte komma i tid bara för att jag är så grymt less, inte att jag känner mig allt för stor och klumpig med jobbigt när väl vätskan kommer..

Nå jag hörde nå rykten som sa att de skulle vara lika varmt tisdag onsdag sen skulle de bli svalare ME LIKE.. Tänk att man aldrig är nöjd för kallt för mycket snö för varmt eller för mycket regn.. Nå när jag ploppat och tre veckor efter kan de hålla sig lagomt men sen får de bli varmt. Så nu har jag lagt in en beställning..

Ne nu pumpar och värker mina fötter och ben för att jag sitter här framför och hänger med benen, nu blir de ryggläge och fötterna i högläge!!

Bye bye...

Blixtar och dunder...

Vad är detta för oväder verkar blixtra och dundra över hela norrbotten men kanske inte så konstigt med tanke på hur jäkla varmt och fuktigt de vart idag ute, som utlandsvärme har de vart. Jag tycker inte om åska fy bläää huvva:(


Nu åkte <3 just iväg med Fenixx en sväng så dom kommer väl hem om någon timme lär ju få väcka han imorgon när vi ska upp och iväg på hundutställning här i Sjulnäs, kommer bli riktigt skoj se alla som ska ställa deras hundar sexhundra st var visst anmälda!! Synd bara att jag inte kan ställa min Zally nå men de är skoj att fara och titta iaf många som jag känner som ska ställa.
Ja och så är vi ju barnfria oxå Matilda har åkt upp till Ökx med mamma/mormor i torsdags och kommer hem söndag och Axel har åkt med farmor till stugan och kommer oxå hem söndag. Riktigt tyst och skönt är de här om man får säga så?? ne men känns skönt ibland med lite egen tid och så hinner man göra så mycket nytta när dom är borta och saker som man inte alltid har möjlighet att göra när dom små liven är hemma!


Vi tänkte mest troligt åka på cruisingen i här i Piteå imorgon kväll en sväng och titta om de är nå folk får passa på att fara ut en sväng när barnen är borta plus att skrutten i magen kommer snart 30 dagar idag till bf hjälp nu går de nerför hinner inte riktigt med, men nu är jag verkligen less så spelar inte någon roll hur J*vla ont de gör så vill jag ploppa nu och få tillbaka mitt normala liv känner mig verkligen som en klump allt är jobbigt då menar jag allt, flåsar som en gris bara jag går till stallet helt sjukt känns som att man har världens sämsta kondis inte för att jag har den bästa i vanliga fall heller men så dålig är den inte så jag flåsar för att gå från huset till stallet..


Nå nu kallar sängen trött tröttare tröttast!!!

Hmm...

Ja då var det tydligen våran tur att åka på förkylningen som går, men kan väl inte direkt klaga är då 1 1/2år sen barnen hade nått och är nog tack vare att vi flyttat hit till Arnemark för dagis och skola är i ur och skur så dom är ute i alla väder så hinner inte få så mycket bacelusker från andra riktigt skönt är de att dom fått så bra imunförsvar,  tidigare i Sjulsmark hade Axel allt och då menar jag allt som går att ha plus att han drog hem de så jag oxå åkte på allt de han hade. Så ska nog inte klaga så mycket över att dom blivit förkylda nu men känns tungt iaf, så blir då att vara hemma för båda imorgon hoppas på att jag inte ska åka dit med tyvärr känns de skumt i min hals så är nog nått på g här:( ja lika är de väl att jag får de nu så jag hinner göra bort de inna jag ska ploppa så inte skrutten i magen blir smittad.


Nu är jag i vecka 35 så fem veckor kvar till bf nu går de verkligen undan jag hinner inte med och känner mig inte riktigt redo ännu!  själv känns de som att jag är i sjätte månaden för de har gått så sjukt fort. Kommer nog känna mig redo så fort jag fått sätta i ordning sängen och packat skötväskan sängen har vi tagit in så hade tänkt torka upp den och montera ihop den imorgon och bädda den så smått men inte allt, skötväskan hinner jag nog packa om någon vecka behöver väl inte packa den redan fast varför inte kan ju vara lika göra de så är de gjort, men lär väl hinna vända upp och ner in och ut på den några gånger iaf för att vara säker på att allt är med fast KAMERAN är nog de viktigaste för de andra går ju faktiskt att hämta om man glömt men blider från förlossningen går ju som inte att hämta i efterhand så bara se till att den är med och att batteriet är fullt!!


Blir barnmorskan på Måndag känns så konstigt när jag får börja gå tätare nu känns som att jag nyss var men blir två veckor sen på Måndag, blir spännande höra vad hon säger om den ligger med huvudet ner ännu men känns då så. Hoppas kan man ju att den fixerat sig fast de kan den ju lika göra samma dag som den vill ut.


Tänkte lägga upp någon bild på magen efter mycket gnäll och tjat av en person du vet vem du är:)


Magen v(34+3)


Snygg min jag hade:)









RSS 2.0