Mjooo

Tjoo

Var ett tag sen jag skrivit här som vanligt går min tid till annat än att blogga. Blir fundersam hur vissa orkar snacka en jävla massa och är inte ens torr bakom öronen eller rättare sagt inte ens har könshår som räcker till en tandborste ne fyy säger jag bara!! Nå orkar inte ens spekulera och fundera har redan konstatera att de inte kan stå rätt till!!

Åter till verkligheten igår var vårat lill <3 fyra månader sååå jävla underbar han är så snäll och nöjd hinner få massor gjort på dagarna han sussar så snällt i vagnen medans jag gör stallet:) Men börjar inse att han växer så strax dax att byta till sittdelen och sätta dit fårskinnet och åkpåsen i stället så han har de varmt och gosigt när han ska vara i vagnen. Voksipåsen sätter jag senare när de är riktigt kyligt!

Han rullar för fullt på golvet och skriker och blir lika förvånad varje gång han hör sin egen röst och bara fortsätter skrika så kan han fördriva sin tid på golvet en timma:)

Gröt har Albin oxå börjat äta jätte bra går de och gott tycker han det är så morgon och kväll får han en portion gröt och lite god fruktpure till så klart.

Ne nu ska jag gå plocka undan de sista innan det är dax för sängen imorgon blir de pusta förnster i köket och sätta upp mina nya gardiner och föresten så har jag gjort en egen hatthylla till hallen idag tur att man är händig, de sägs väl att en händig kvinna reder sig själv hihiii;P

Kalas!!

Ja då var de söndag natt då alla sover här förutom jag som alltid är vaken tills mitt i natten:) Ne men har faktiskt mata lill<3 så nu sover han nog tills imorgon får jag hoppas så jag får någon sömn själv när jag väl lägger mig.

Nå nog skrivet om natten idag har vi hämtat Matilda från mormor och morfar var in på Åhlens en sväng och köpte en present till sötaste kusinen Oscar som fyllde tre år idag GRATTIS till han<3. Sen begav vi oss hemåt efter någon timme, väl hemma satte sig Matilda och Axel och titta på hennes älsklingsfilm som hon säger rädda Willy:) jag har sett den själv då jag var liten eller rättare sagt några år yngre nu börjar man ju höra till inventarierna när de handlar om allt!! Men måste säga att jag minns hur jag fick tårar i ögonen när jag såg den.

Vad mer har hänt här idag/helgen då??? Jo äntligen har hagen blivit klar och utökad så hästarna kan gå in under tak så PERFEKT de blev speciellt skönt veta att dom har skydd mot oväder för är inte lättast för mig springa ut då jag har Albin allt styrs efter hur de passar för han. Vi har även gjort en grind på baksidan om stallet så de går lätta skotta där då de kommer snö och så att vi tar oss in med traktorn när de behövs tömmas snö plus gödsel från stacken. Ska nog börja tömma gödslet ute på ett annat ställe så ska jag fixa mys åt hästarna där bak under taket så dom kan ligga där när dom känner för de. Blir att spåna upp ordentligt så dom får som en stor ute box där dom kan ligga och få skydd de lär dom uppskatta framför allt Nellie som älskar att ligga:)

Nu var de väl nog bloggat för denna gång börjar väl vara dax krypa till kojs!!

Sov gott alla vänner och alla som jag känner..


Fredagsmys!!

Då var de fredag igen veckorna rullar på fort som bara den. i onsdags blev Albin tre månader var till bvc och vägde mätte och så fick han sina första sprutor fyyyy så sjuk han blev på kvällen av dom:(( han fick feber 40 grader och höll oss vakna hela natten i stort sett fick väl två timmars sömn totalt. Nå vi överlevde men en tung natt blev de iaf men som tur är så hade febern gett med sig igår på dagen. Så nu sussar han sött i sin säng och somnade redan vid åtta skönt när han somnar så tidigt så då får man lite egen tid på kvällen till att göra nytta. Ja jag kanske skulle skriva vad han vägde mm... Han vägde nu 7495g och var hela 66cm lång en riktigt stor kille har han blivit han har ju vuxit 15 cm på tolv veckor och även hon på bvc tycker han är så klar och stark för att bara vara tre månader.

Men iaf så sa hon att följer han sin kurva som han gör nu och de är den övre kurvan så kommer han bli 195cm HAHA de kan vi snacka lång!! Nå men han kanske stannar och går ner på den normala kurvan här snart.. Idag har då Albin rullat över från rygg till mage så duktig kille:))

Axel har jag fått vara med till lassa igen stackars liten när de ska gorma för han:( men ska få komma prata med någon där så får vi se när operationen för han blir av fyyy de gör ont i mammahjärtat veta att dom ska söva och operera han men men det måstes för hans bästa.

Matilda har åkt till stor stan Luleå idag och kommer hem söndag först hon drog på semester till mormor och morfar som hon kallar de för söt är hon..

Ne nog bloggat för denna gång nu snoka runt på fejjan lite!!

Ha de göttans alla vänner och fiender där ute...

Albin lill<3 bara några minuter gammal<3<3

RSS 2.0