Onsdag redan..

Dagarna/veckorna bara springer iväg dygnens timmar räcker inte till för mig fullt upp hela dagar hurtta tar tid och hästarna tar ett ex antal timmar per dag med alla måsten och ridning.. Klagar inte för är riktigt skönt vara ute och röra på sig MEN finns så mycket måsten inne som jag inte hinner med så skulle behöva ungefär fem timmar till hade jag varit nöjd:)

Nu har jag och lillhjärtat kommit in från stallet varit där ute hela dagen och givietvis har hundrarna också varit med och haft fullt bus hela dagen, Albin somnade i vagnen vid elva och har blåst på över två timmar där ute i friska luften riktigt skönt då jag han göra stallet klart under tiden, har även hunnit bära och rivit ut 400kg hö så där fick jag lite gratis motion..

Albin har hunnit äta sin lunch och nu mumsar han på några chips även fast det inte är lördag:P hm skönt ha han stilla i sin stol några minuter under tiden jag bloggar så man måste ju få muta (ibland)hihi.. Själv har jag hunnit förbereda plättsmeten till middagen skönt ha det gjort tänkte orkar inte göra nå inveklad mat till mina hjärtan idag och plättar går alltid hem så alla lär nog bli nöjda.. Själv ska jag äta min favvo laxfilé med västerbottensost och broccoli MUMMS är så sjukt jäkla gott och även super enkelt göra och sköter sig själv i ugnen;)

Hade tänkt passa på att plocka och städa här lite innan dom stora anländer från skolan med taxin snacka om att ha det bra när man slipper köra och hämta dom helt sjukt så mycket tid jag sparar kan sticka iväg och hurtta dirket på morgonen då dom åkt iväg annars var jag tvungen göra dom klar köra dom sen hem och ge Albin nått att äta innan vi kunde dra iväg, så nu går vi direkt dom åker iväg med taxin och så jäkla skönt att jag kan göra stallet i lugn och ro efter hurtten då jag vet att jag kan vara där ute även då taxin kommer och lämnar av dom..

Ikväll hade jag tänkt försöka få tid att titta igenom IKEA katalolgen då jag inte ens hunnit öppna den och fick den i måndags hmm låter inte som jag då jag brukar blädra igenom den och drömma vad jag vill ha på direkten, men tiden har verkligen inte funnits då jag är ute sent varje kväll i stallet och sängen kallar dirket jag kommer in.. Igår hämtade jag hö tog in hästarna först 22.20 råkades titta på klockan då jag kom in med Newie i stallet så säger bara tiden räcker ej till och kommer nog inte få nå fler timmar på dygnet:P

Men nu ska jag inte klaga då jag redan tagit mig in och hunnit förbereda middagen så det känns riktigt bra det iaf lite försprång med alla måsten.. Nej nu ska jag plocka och städa här lite innan dom stora kommer och sen blir det ut till stallet efter middagen då älsko kommit hem från jobbet kan tala om att det är riktigt skönt med egen tid där ute med dom fyrbenta ingen av dom som gnäller eller har några krav utan bara är.. och sist men inte minst så skönt rida iväg och bara höra hur de susar från träden samtidigt som hovarna låter mot vägen säger bara vilken KÄNSLA!!

Nu alla MÅSTEN!!

Vilken härlig dag!!

Vi har spenderat hela dagen ute jag och Albin! Efter det att dom stora barnen åkt med taxin till skolan gick vi på en härlig morgonrunda solen riktigt värmde vi tog Borgforsrundan idag som är 9km men man märker att det är höst i luften iaf och de rasade löv eftger vägen där vi gick.. Det är en riktigt mysig runda runt Borgfors då ma får gå in i skogen en bit fast de är ju hus runt där så man kan gå och smyg titta på:)

Väl hemma så gick vi till stallet direkt var bara in och hämta hundarna så dom fick följa med oss, ALbin har härjat på som vanligt medans jag mockade sen däckade han i vagnen och sov en timme iaf där ute.. Sen har vi fyllt spån och gjort bort alla måsten där så det är klart för kvällen tänkte smita ut då älsko kommer och rida i lugn och ro tänkte ta mig en kvällstur med Nellie i det härliga vädret..

Albins favorit var när vi fyllde spån till hästarna idag han kastade omkring sig allt spån så HELA han var full hade spån överallt t om innanför blöjan märkte jag just när vi bytte då vi kom in:) söt prinsen våran..

Nu sitter jag och funderar på vad jag ska laga till middag Axel ville ha blodpudding så blir nog att barnen får mumsa de klagar inte då det är super enkelt och går hur fort som helst..

Jag tror att jag och älsko ska steka kebabkött som jag köpt var något nytt märke och luktade hur gott som helst.. Kan verkligen inte med kebabköttet dom har i den vanliga vita förpackningen vet ej vad det heter men tycker det smakar urk!! Så blir nog att testa de där nya jag köpte och hoppas på att det är gott men verkade då bra.. Perfekt då det var super lite kolhydrater i det också;)

Blir nog sallad till det eller om jag wokar lite grönsaker kan nog bli gott det också..

Nu har mina stora barn kommit från skolan så ska höra hur dagen varit och börja med middag åt dom så ha en trevlig kväll alla där ute för det ska jag ha tillsammans med mina fyrbenta där ute i stallet..

Veckans värsta men ändå härligt!!

Som jag skrivit så många gånger tidigare så är söndag veckans värsta dag fast idag var den ändå härlig:P Jag gjorde bort stallet på morgonen och sen åkte jag Albin och älsko till storstan och gjorde storheden osäker parkerade på biltema och tog Albin i vagnen och traskade runt på en massa affärer där.

Inhandlade mig en varseljacka helt perfekt nu när det strax är svart både morgon och kväll ute tänkte så syns jag då jag är ute och hurttar var en riktigt varm och skön fleece.. så om dom inte ser mig nu med den jackan på så lär dom ju då aldrig se mig lär ju då riktigt lysa om mig och en massa reflexer hade den ju givitvis också:) Vi inhandlade även två nya handtag till insidan av stalldörrarna då älsko varit så duktig och bytt innerdörrarna där och det blev ju super så nu är allt snyggt och bytt där..

Blev en sväng på Jula där jag hittade blink blink halsband till hundarna så dom ska synas i mörkret också som ni märker så väntar jag på mörkret HIHI men inte riktigt så lika vara ute i tid för snart är vi där.. Blev en sväng på Icamaxi där jag var tvungen att köpa mig en grillad kyckling som jag ska mumsa nu till sen middag:P dom andra har redan svullat i sig pizza dom grisarna, så här för min del ska det tryckas proteiner och sen mumsa mina hallon framför tv´n så perfekt äta om man är sugen på kvällskvisten på nått att tugga på!

Hämtade hem sessan då vi kan från storstan och jag har suttit och vänta på att prinsen skulle komma från stugan med farmor och dom kom just men hon hade bråttom och åkte lika snabbt som dom kom, förstår henne om hon vill hem då det är sent och jobb för henne som kallar imorgon..

Nej nu ska jag ta och skaka en vällingflaska till minsta prinsen så den är klar för att värmas på en liten stund då sängen kallar på han, sen ska jag sätta mig ner i lugn och ro och njuta av min mat LÄNGTAR är såååå hungrig..

Var ju då måndag imorgon igen så när jag väl fått äta är det väl dags att ta och plocka fram kläder och hänga på stolarna i köket så dom stora har nått att hoppa i på morgonen, plockar alltid fram kvällen innan så skönt slippa tänka på det när man är nog trött då vet man att allt är klart och slipper ett moment på morgonen innan taxin kommer.. Så jäkla skönt att båda får åka taxi nu slippa detta körande till och från skolan.. Så imorgon när dom åkt kan jag och Albin sticka ut på en morgonrunda direkt guuud så skönt sparar massa tid där på att kunna gå dirket, sen blir det stallet då vi är tillbaka perfekt med en runda som uppvärmning innan fyspasset i stallet väntar HAHA!!

Ja men då var det ju vällingen som skulle skakas ja dags att göra det då och sist men inte minst kycklingen som jag har på bänken och ska värma den skriker bara ät mig ät mig så måste fan gå nu;)

Puss alla goa och glada:P

Ute hela dagen lång..

Varit ute hela dagen lång från halv nio ungefär till kl fem bara in en snabb sväng så Albin fick sig lite lunch.. Hade tänkt ta mig en morgonrunda då vi vaknat men beslöt mig för att älsko skulle få sova lite längre då han sussa så sött när jag steg upp vid åtta då en viss liten Albin stod och ropa MMAAAAMMMMMA ett ex antal gånger så det var bara stiga upp med han.. Så jag fixade oss klara här inne och väckte Matilda som skulle åka till stan med sin kompis och hennes mamma och där har dom varit hela dagen kom hem först fyra och då sminkade jag henne och gjorde henne så fin hon skulle ju på filmkväll med tjejerna så ska hämta henne kl nio:)

Ja men jag och Albin traskade då iaf ut till stallet så älsko skulle få sova i lugn och ro så där har vi varit hela dagen och mockat, fyllt vatten till hästarna både inne och ute, gått ut med hö i hagen och en massa annat fick mig lite motion där ute och ett fyspass om inte annat:P

När älsko vaknat så kopplade vi släpet bakom stjärnan och åkte in till byggmax och köpte skivor som han bytt på insidan av stalldörrarna och det blev super nice så nu kommer det isolera så mycket bättre där inne i vinter.. Dom som suttit där har varit totalt värdelösa typ i nå pappskivor hm hjälper då inget alls så nu hoppas jag på mer värme där inne i vinter så vattnet inte vill fyrsa lika lätt eller att det iaf inte blir en vinter som den förra det kan vi snacka VARJAVINTER!! som kallast var det 37,5 här BRRRR!!

I morgon måste jag ta mig ut på en runda iaf känns så konstigt då jag inte går på en morgonrunda då jag alltid gör det och har verkligen blivit som en rutin, så snörar skorna då jag vaknar tar med mig Zally och så UT..   Det är iaf som att något fattas dom dagar jag inte går..

Albin har somnat för en timme sen riktigt slut efter en hel dag ute han verkligen älskar att vara i stallet då jag stänger dörrarna så får han springa fritt där inne då jag mockar och ingen är lyckligare än han:) springer mellan  boxarna grisar i hästarnas vattenhinkar och massa annat bus.. Jag njuter av egen tid där ute med han då jag inte behöver vakta han som inne när han klättrar och far överallt så helt perfekt vara där ute och det bästa av allt då han själv trivs där ute..

Imorgon kommer Axel hem igen han stack med farmor till stugan igår så dom har spenderat helgen där kan tänka mig att han myser på där som vanligt..

Nej nu ska jag slappa i soffan en timme innan jag måste lyfta röven och hämta hem sessan, sen efter det blir det stallet och ta in mina fyrbenta vänner <3

Hoppas alla får en mysig kväll..

Mina tre snyggingar men svårt få med alla på en bra bild:)











Blogg torka..

Ja så är det verkligen har bara inte orkat blogga eller händer inte så mycket i mitt liv ena dagen är den andra lik här ute i skogen, det hurttas mockas och rids hästar varje dag och sist men inte minst tar hand om mina små  hjärtan..

Jag känner mig så nöjd med mitt liv och är super nöjd över dom kg jag lyckas ta bort har gått ner 30kg nu kan inte fatta själv att jag gått ner 30kg ni hör ju själv hur tungt det låter helt sjukt vad tungt att lyfta de.. Men 10kg till måste jag bara få gå ner så jag är hel nöjd men man kan ju då inte stirra sig blind på enbart kg man måste ju se på kroppen också.. Många tycker det räcker nu men jag gör ju det för min egen skull och inte för någon annans så jag vill känna själv då det räcker:P

Imorgon väntar dom varm så då blir det en skön morgonrunda då jag vaknat härligt ta sig ut utan att det ska pissa hela tiden..

Har och är skönt då jag fått ha älsko hemma då han opererats men snart far han på jobbet igen om det blir måndag eller vilken dag det blir får han se beroende på hur det känns i snittet..

Första veckan på skolan är ju avklarad också känns som att dom gått flera veckor redan, så skönt med tider och rutiner dessutom är barnen super nöjda när dom får göra av med sin energi på nått annat än att bråka med varandra..

Nej nu ska jag göra ett försök att lyfta röven ur soffan och gå till stallet så hästarna får göra natt och jag kan mumsa mina frysta hallon innan sängen kallar sjukt trött är jag ikväll..

Detta vart ju då ett hattigt inlägg men men det går väl att läsa iaf..

Natti natti!!

Rent hus!!

Ja snart är det rent hus här då jag håller på städa upp huset puh inte lite städa kan jag säga då jag tömmer garderober och hela kittet.. Kallas även STORSTÄDNING men skönt då det är gjort så då kan vi mysa hösten/vintern:P

Nu väntar vi på älsko som fick åka in akut på lassa igår då han fick blindtarmen och akut opereras så där fick han spendera gårdagen och natten, men nu är han på väg hem tack älskade pappa för att du finns och ställer upp i alla lägen <3 Så nu får jag ha han hemma minst tre veckor då han blir sjukskriven när han har ett snitt och inte kan jobba när de är så tunga lyft, jag klagar inte som får ha han hemma så mys sen börjar ju skolan för Matilda och Axel på måndag också så då har jag någon som är med Albin på morgonen slipper jag dra med han men nu kommer ju båda få åka taxi FY FAN så skönt slippa hålla på köra till och från skolan varje dag dom får ju åka taxi i skolan men inte till dagis så ska bli underbart nu då Axel också har rätt till de..

Vet ju inte ännu när Albin ska börja dagis väntar fortfarande på besked från jobbet jag sökt om jag ska bli kallad på en andra intervju (HOPPAS) för skolar in han först när jag vet om det blir av eller ej.. Annars får våran plutt vara hemma ett tag till bara bättre ju längre han får vara hemma, Matilda börja dagis först då hon var två och fyra så jäkla bra kunna ha dom hemma.. Men tiden får utvisa sitt när inskolningen blir av..

Jag hoppas på att älsko orkar köra hem sin bil från stan så jag får fortsätta städa här hemma, hade tänkt börja röja ut från skåpen i köket och städa ur skafferiet så man får rensat ut allt jävla skit som är där och bara ligger och tar plats, sen ska jag torka ur även dom andra också, lämnar badrummet till sist vet att köket kommer ta tid puh är ju inte lite i alla skåpen men bara ta tag i skiten så är det snart gjort..

Tror jag ska ställa mig och baka en kaka så älsko får nå att mumsa på då han kommer hem, måste ju pyssla om han när han har svårt att ta sig upp själv när han har såret.. Hm vet själv hur det sliter i såret kommer ihåg som igår känslan efteråt då jag vart snittad med Matilda, som jag sagt och säger ännu jag skulle föda femtio barn vanliga vägen bara jag slipper ett snitt är fan det värsta jag gjort i mitt liv!!

Om jag skulle göra någon nytta nu då, men svårt veta om jag måste åka tillbaka till storstan med pappa och hämta bilen så väntar på besked för orkar inte börja dra ut här och städa om jag måste göra avbrott mitt i allt för att hämta bilen men nått kan jag väl börja med iaf tills dom ringer och säger..

Ha en bra dag ute i regnet alla vänner och fiender..

En vecka kvar..

Då var det Måndag igen och en ny vecka sista veckan på sommarlovet för barnen då skolan börjar nästa måndag:( fyyy känns verkligen så i vanligt fall brukar jag tycka det är skönt då skolan börjar igen efter sommaren för att barnen verkligen beöhöver det då dom fått vara ledig så länge och behöver aktiveras.. Men nu känns det inte så känns bara jobbigt med alla tider och rutiner igen men är nog bara så tills allt börjar rulla på igen..

Grabbsen vaknade tidigt och sessan kom just ner, vilket uppvaknade jag fick då det var bajsrace i HELA Albins säng då blöjan farit snett så var bara stiga upp och bada han och sen ta tag i hans säng så nu är alla hans sängkläder i tvätten som snart är klar så jag får gå häng ut de..

Ska ta och fixa frulle åt barnen nu så vi kan sticka ut på en morgonrunda måste ju passa på då solen lyser och värmer som jag förstod det så blir det sämre väder från imorgon dvs regn men får ju se om det stämmer..

Igår hade jag en städ dag städade tvättstugan vilket verkligen behövdes klori

Härlig morgon..

Fick en härlig sovmorgon till kvart över åtta vilket inte är vanligt i det här huset så det var lyx kan jag ju säga, hoppade upp och i mina kläder för att sticka ut på en runda så tog Zally med mig och drog iväg 9km tog vi idag skönt slippa göra klart barnen och bara tänka på sig själv någon morgon också..

Nu håller älsko på ge lunch till barnen sen ska jag pysa iväg och handla med Albin medans dom ska skruva och byta dämpare i min bil skönt få det fixat verkligen helt slut är dom den studsar och far bak över hela vägen livsfarlig att köra med men äntligen blir det fixat så jag kan besikta den också..

Blir grillat här på långnäsvägen ikväll svårt sugen, måste verkligen passa på för snart är grillsäsongen över för denna gång!!

Nej nu göra mig klar så jag kan sticka iväg då barnen ätit klart, måste ta mig till storstan någon dag också så jag får jag köpa mig leggings (långa) börjar bli dags för det kännns det på kvällarnan iaf.. Måste också köpa mig några snygga stövlar men väntar nog med det tills det blir lite mer vinter eller så inte får se:)

Nej nu får det vara färdgit för denna gång nu fixa mig klar..


Härligt med fredag!!

Härligt med fredag och helg skönt att ha gjort bort morgonrundan så man kan ta tag i alla måsten här hemma, Älsko slutar redan kl tolv idag då han ska iväg med sin far en sväng vi får även fin besök från Kalix Sebbe ska komma hit och vara i helgen då det ska skruvas i min bil så den kan besiktas för har ju då inte lust att få körförbud och bli sittandes här då älsko måste ha den andra bilen till jobber varje dag..

Ska strax köra iväg Matilda till sin kompis Emma hon ska följa med dom till deras stuga i helgen och kommer hem på söndag, ni kanske förstår att det längtas här hemma så stor hon är helt sjukt jag hänger inte med riktigt börjat t om sova hos kompisar oj oj oj man börjar verkligen bli gammal eller visst var det så att man inte blir äldre än man gör sig:P

Ska ge barnen lite lunch innan vi måste köra iväg henne blir mormor/mammas fläskpannkaka som hon gjort till barnen och hade med sig igår då dom var förbi sötaste bästa mamma!!

När vi varit iväg med sessan så ska jag sätta mig och betsälla ett par springskor till min mor som hon ville ha lika som jag har ska hon ha, så grymt sköna är dom och så perfekt när dom är gjorda så sulan ställer in sig om man springer på asfalt eller grus så man inte belastar benen fel.. Inte för att jag fattar hur det funkar men ska visst vara så:)

Själv kommer jag då åka på att beställa nya skor snart också nött dom totalt fast finns kvar att nöta ännu, men kanske inte är så konstigt med tanke på att jag hurttar en mil om dagen (nästan alla dagar) Men blir nog att jag väntar till våren med att beställa nya då det snart blir snö och halka.. Måste först köpa mig nå skor jag kan gå med i vinter vad det blir för några vet jag inte riktigt ännu.. Sen så ska jag ju börja gå på zumba här i sikforts och träna här på gymmet också för här ska vikten hållas hela VINTERN!!

Nej nu gå byta blöjsan på min son och sen luncha barnen hejs...

Brrrr vad kallt!!

Fy vilket grått och trist väder fryser verkligen bara 10 grader här, inte är väl sommaren över hoppas verkligen värmen kommer t bx även fast det inte nu blir någon högsommar men lite varmare iaf, lovat 20 grader till helgen så det känns lite bättre hoppas verkligen det stämmer..

Igår hade vi kalas här hela dagen och Axel vart mer än nöjd över alla fina presenter han fick.. Så stolt när mamma/momor pappa/morfar köpt han ett armbandsur så han kan ha klocka på armen, särskilt stolt blev han ju då hon sa att han blir en stor kille nu så han måste ha klocka då han börjar skolan:) så söt han är går om kring och tittar på den hela tiden och har t om sovit med den på, han fick även en jätte fin ryggsäck av dom och en skit tuff cyckelhjälm..

Han fick även massa fina kläder filmer och pengar. Idag kommer hans faster och kusin hit då dom inte kunde komma igår så han väntar med spänning då han ska få mer presenter:P Själv har jag just lagt Albin att sova lunch så när han vaknar ska vi åka mot stan behövs verkligen handlas här ekar i skåpen vi ska även fara till djurkleniken i Öjebyn och ge Dilba hennes 12 veckors vaccin så är det gjort så jag slipper vara orolig om hon träffar andra hundar för smittor och annat skit!!

Men frågan är om jag ska orka fara iväg med alla barnen eller vänta tills älsko kommer så jag kan ta allt i egentakt dvs i lugn och ro slippa stressa för vet hur det blir då glömmer jag hälften av det jag ska ha..

Jag och mor tänkte smita iväg på en liten tripp till happis också och snoka runt på affärer och så klart Ikea också.. Men vi får se när det blir känner bara att jag vill iväg och göra nått så kan vara kul med en utflykt till happis lagomt lång bort.. Men blir nog att vi tar med oss Albin iaf så mysigt ha med skrutten:)

Sitter här och funderar på om jag ska gå värma mig en kycklingklubba som finns i kylen:P Fy vad kallt det känns och varit så pissigt väder så jag har bara inte orka hurtta med barnen med inte så kul för Axel cykla i regn så blir nog en runda för mig och Zally ikväll så jag får röra på mig lite så det misnkar på vågen fortare.. Jag klagar inte är super nöjd över mina kg jag tappat på sexton veckor så nu kan dom kg jag har kvar att gå ner ta lite längre tid för dör inte av det då jag gått ner mycket mer än vad jag har kvar:))

Men känner jag mig själv rätt så kommer jag fortsätta i samma takt som jag gjort innan och inte ta det lugnt:P för har jag väl fått något i min skalle så kan jag inte sluta tänka på det och går verkligen in för det varje sekund och minut, men är väl så född tjurig alltid tjurig men jag funkar så har jag bestämt mig för en sak så gör jag det som det ska och inte en massa fusk hit och dit så man måste börja om för ska jag lika göra nått så gör jag det ordentligt för jag skulle inte ha samvete att fuska, men tycker folk som kan unna sig någon gång gör det jävligt bra som klarar det.. Men är väl så att jag är FÖR hård med mig själv men som sagt jag är jag!!


Kycklingklubban i kylen skriker ät mig ät mig så måste tyvärr kila till kylen och äta upp den fan;)

Bakar en massa..

Det var någon dag sen jag bloggat nu har bara inte orkat och haft annat göra än sitta framför datorn.. Helgen vart lyckad och hade en super trevlig kväll på LK med goda vänner tack alla inblandade. Lördag vart en lugn och skön hemmakväll med hela flocken samlad då Axel även kom hem från farmor efter en vecka där, igår hände väl inte allt för mycket hurtta i vanlig ordning bakade dubbelsats bullar vilket jag aldrig trodde skulle ta slut blev 120 st men nu borde väl dom: räcka ett bra tag och jag slipper höra gnäll om att baka bullar..

På morgonen då vi steg upp gjorde jag dumlekrämen till tårtan som jag tänkte göra ikväll då barnen somnat i lugn och ro, har även hunnit baka kanelkaka dumlekakor och pussmunnar så nu får det räcka för denna gång. Axel fyller ju hela sex år imorgon så vi måste ju ha något att bjuda på iaf..

Nu har jag lagt Albin att sova sen lunch och ska själv gå diska bort efter allt bakande, Matilda och Axel är och leker i hans rum så det är lugnt här just nu få se hur länge det varar..

Tänkte även laga till min kyckling som jag tagit fram från frysen och ska mumsa till middag, jag verkligen älskar kyckling och desstutom så lätt och snabblagad mat..

Nej nu ska jag gå ta tag i disken och sen starta en maskin tvätt, som vanligt snurrar den för jämnan i detta hem..

Ps! Vilken skön dag så mysigt med regn och det behövdes ju då verkligen, perfekt alla måsten inne väder iaf;)

PUUUUH!!

Ja puuuuh är bara fönamnet vilken pers att platta håret men en son som är överallt och ingenstans på samma gång, han har klättrat på solar i vagnen i soffan jaaa överallt vart det går att klättra.. Tog ju dock endast tre timmar att få håret plattat när man ska springa efter han och smatidigt kolla valpen vart hon är och vad hon pysslar med gaaah men nu är det gjort iaf, skönt hinna göra bort det innan älsko kommer som slutar nu tolv så jag kan smita iväg och hämta hit madde..

Blir att mysa på här och fixa sig helt klar då hon kommit tänkte öppna mig en gooo cider att smutta på medans jag gör mig klar, måste vända upp och ner på garderoben också så jag hittar nått att sätta på mig för lovar att ingen vill se min naken:P

När allt är fixat och klart ska älsko få köra oss till Ellie och Niko så vi kan mysa på där tills det är dags att fara in på LK hoppas på en trevlig kväll viken jag vet att vi kommer få:)

Just nu sover vilden och jag har hunnit plocka lite här som vanligt, tänker starta en tvätt nu också men känns inte så varmt i luften så tror inte den torkar så snabbt.. Men solen tittar fram här nu iaf så hoppas på att den kommer fram och stannar kvällen/natten lång.. Gör inte något om det är mulet så länge det inte börjar pissa..

Nej nu göra lite nytta här medans jag har lite egen tid tills vilden är på g igen:)

Ha en trevlig helg alla för det ska jag ha! och framför allt en trevlig kväll ska bli så super NICE bara så att ni vet:))

Plock disk och städ..

Livet känns på top helt enkelt underbart känner mig på så super bra humör idag livet verkligen leker känns det som.. Har varit på en härlig morgonrund med Albin i joggingvagnen lämnade Dilba hemma med Zally och det gick super bra, ska börja lämna henne själv med Zally först för att sen låta henne stanna hemma helt själv då Zally får följa med på rundan som vanligt..

Albin ligger och sover sin lunch och jag har passat på att plocka, diska och städa lite här ska vänta med att ta varvet med draken tills han vaknat igen..

Ååå imorgon är det Fredag igen veckorna rullar på i vanlig ordning, så imorgon är det LK som gäller tror vi kommer få riktigt skoj då Både Niko, Ellie, Nathalia, Simon och Madde ska med.. Synd bara att min älsko inte kunde följa med:( men är så när man har en liten Albin som inte kan sova borta då han har mammalängtan men det försvinner nog med tiden då han blir lite större så vi får ta våran tid senare när det funkar att lämna bort han.. Mamma erbjöd sig att ta han men är ju ingen idé gå på LK båda och inte kunna slappna av utan att gå och fundera på hur det går med Albin.. Så nu är det bestämt att älsko stannar hemma med han så jag får göra nått en kväll..

Är ett måste att fixa utväxten ikväll då jag inte gjorde det igår heller så nu finns det ingen återvändo:P Ska ta och göra det på direkten då älsko kommer hem.. Nå nu ska jag ta och göra bort alla måsten som jag har kvar att fixa så det ser ut som ett hem här.. Man får skynda och fixa medan han sover för han är verkligen ÖVERALLT helst klättrar han och hoppar i soffan och överallt annat på samma gång!!

Sessan och Albin:)

Är sommaren slut nu??

Måste bara få säga vilken härligt varm dag det varit idag såååå varmt och skönt solat och badat hela dagen i pölen Ellie och Tim kom ju dit med oss idag så var riktigt trevligt med sällskap:) Tim och Albin har badat på och Albin har då helt sluta vara vart det är grunt så han kan sitta nej nej det är full fart rakt ut i vattet så man får ha hjärtat i halsgropen hela tiden går inte släppa blicken en sekund från han mitt lilla sockertroll, Matilda har ju också varit med och hade en kompis med sig så dom har badat och surrat på tillsammans hela dagen..

Matilda har legat på sin handuk och spelat Erik Saade med låten hearts in the air.. Det sjuka är att hennes mamma diggar den lika mycket som hon så sjukt skön och bra låt:) Ellie var inte dålig på hänga med hon heller så den gick nog hem hos henne också:P

Jag har kört min sessa till Ersnäs ikväll där vi mötte upp pappa/morfar då hon ville åka till dom ikväll redan, skulle dit imorgon egentligen med hon hade mommo/moffa längtan min stora tjej.. Blir LK för henne imorgon med dom och min syster med familj dom skulle svulla och äta på Waldorf före också GUD så gott det varit med de mmmm.. Nej själv äter man sin JÄVLA diet dagarna i ända men men ska man bli fin så är det bara fan att lida pin!!

Jo föresten fick en super fin dress av min pappa idag som han hade köpt på intersport så jag kan ha när jag ska hurtta då det blir lite svalare ute både jacka och byxa.. Tack världens gulligaste och bästa pappa!!

Fan vad jag skriver bla bla bla nå nu är det väl färdigt för denna gång..

Ps! Imorgon ska jag ut och springa fy faaan vad skönt det känns då jag legat på latsidan två dagar nu då vi spenderat dagarna på stranden.. Men det var det värt då sommaren snart är slut.

Puss och Hejs!!

Som en autobahn!!

Vilken härlig dag det blev idag även fast morgonen var kylig, vi har tillbringat hela dagen på stranden och sen då Albin vaknat och sovit sin lunch i vagnen packade vi ihop och åkte till sikfors och där badade vi i det tempererade badet och myste på..

Hade tänkt ta tag och fixa till min schysta utväxt för den ser verkligen hemsk ut kan jämföra mig med en fjording eller rättare sagt som autobahn men har ingen ork är helt slut och trött men kanske inte så konstigt då jag fick uppstigning 05.30 piiip!!

Nej jag får ta och fixa det imorgon kväll känner verkligen att jag orkar inte börja nu kl är ju redan min sov tid det vill säga halv tio:P Ne men seriöst så är jag så sjukt kvällstrött sen han börjat vakna så här tidigt så får lov att orka göra det imorgon.. Snart dags att krama kudden känner jag..

Imorgon kommer nog Ellie och Tim hit till pölen och badar med oss, riktigt trevligt om dom kommer med lite sällskap lär ju bli en hel del surr mellan mig och fru Tandlund blir nog aldrig en tyst minut då vi träffas men då är det ju precis som det ska:)

Åååå vad jag läntar tills fredag då jag får en kväll för mig själv ska bli så sjukt kul, blir att åka ut till rutvik och vara hos Fru och herr Tandlund så blir super nice och nära till stan.. Blir väl att äta nå goo mat och dricka gott och helt enkelt bara umgås..

Happ då har jag t om hunnit blogga två gånger vilket inte händer och fötter allt för ofta, men nu har jag ju fått skriva av mig lite så strax dags för sängen..

Sov gott alla vänner och fiender!!

Vaken före tuppen!!!

Ja precis så är det vaken före tuppen trodde inte det var sant när jag titta på klockan och Albin stod klarvaken i sin säng, mjo kl stod på 05,30 gaaah men vad göra annat än ta och borsta bort gruset i ögnen även fast det kändes som om dom klistrats fast långt ner under knävecken.. Men nu är jag piggare än piggast är ju bara det där att ta sig upp sen är det väl ok:/

Men har hunnit med en hel del och håller på här ännu, rivit bort sängkläderna och håller på tvätta upp dom så jag får hänga ut dom när maskinen är klar och starta en ny så hinner det torka ute under dagen..

De skulle tydligen bli 25 grader idag och imorgon än varmare så tänkte förbereda kylväskan och dra oss till stranden då Matilda också vaknat, Axel drog iväg till farmor igår och kommer hem söndag först farmors sits semester vekca så hon ville ha med sig Axel inget mig emot då det är syskonkärlek här på väldigt  hög nivå under dagarna fyyy faaan på ren svenska vad dom bråkar om ALLT!!! Jag håller på få hjärnblödning man blir allt annat än galen på dom.. Nå men nu blir det lugnt någon dag när dom är på varsitt håll..
'
Har funderingar om jag kanske ska försöka få med dom till sikfors till de tempererade badet eller fast till norrstrands i Pite hade som varit skönt men vi får se hur varmt det blir..

Gå och förbereda kylväskan då så vi kan ta en dag på stranden är nog inte många kvar nu så passar på och njuter, men först byta en blöja som luktar MUMMA här känner jag:P


Jiihoooo...

Jiihoooo ställde mig på vågen imorse och döm om min förvåning så hade den rört på sig, jag som stått stilla över tre veckor men nu hade den rört på sig sååå härligt nu har jag gått bort hela 25kg känns så sjukt underbart så 5kg kvar nu till mina trettio och femton kg totalt kvar som jag ska gå ner vad jag tänkt iaf:) Jag klagar inte hållt på sexton veckor igår så fyra månader och minus 25kg de är väl rätt bra restultat även fast jag står stilla mellan varven men bara bita ihop och se framåt:)

Nu har jag just montera in en barnstol i älskos bil så skönt att ha en i vardera bil så nu ska vi åka ragga:) mest för att Albin ska få testa åka i den och dom ska köpa mjukglass någonstans..

Tjaoo


RSS 2.0