Söndag och rena blidan!!

Jag då var de veckans sista dag och min värsta har aldrig tyckt om söndagarna vet ej varför men har alltid tyckt dom är så tråkiga!

Igår var vi och åt go middag på Waldorf jag, Emil, Matilda och så fick vi med oss en oväntad gäst Tess trevligt. Lämnade Albin hos mor/far för att vi skulle få äta i lugn och ro och kunna sitta kvar och surra efter maten men så blev inte fallet riktigt, jag ringde mamma efter jag ätit upp min mat och skulle höra hur de gick med lill<3 men han var inte rikitgt nöjd stackarn var jätte ledsen och saknade mamma:( stackarn hade gråtit och gråtit och varit helt tröstlös men mor ville inte ringa för att vi skulle få äta upp maten i lugn och ro.

Men jag kände hela tiden på mig i min mage när vi var där att något inte var rätt så min magkänsla var rätt. Så var bara rusa från bordet typ efter vi ätit klart och åka t bx så han skulle bli nöjd! Där satt han i morfars famn alldeles förtvivlad fast inte nu gråtande, han var nog slut och trött efter allt han gråtit men måste erkänna att fyy vad ont de gjorde i mammahjärtat att se han men värmde när han sken som en sol då han fick komma i min famn!!

Ne om man skulle dra en vända nu med snabeldraken och sen plocka in disken i diskmaskinen så man gjort de för Albin ska strax ha gröt och sen blir de sova i vagnen för han och jag och Matilda ska ha stall tid:) så skönt när han sover i vagnen och jag får flera timmar till annat jag får så mycket gjort.

Hoppas ni alla får en bra dag!

Lördag...

Lördag morgon uppstigning 07:50 måste faktiskt erkänna att jag är så sjukt pigg varje morgon när Albin vaknar så inga problem siga upp. Men snart ställer vi ju fram klockan en timme så då blir de väl slut på det roliga och hamnar åter till de jobbiga när man ska ta sig upp.

Axel har åkte till farmor i Torsdags och kommer hem imorgon känns tomt här hemma utan han fy jag har sorg om jag ska vara ärlig, men han trivs ju där och har säkert de så mycket roligare än att vara hemma med sin tråkiga mamma:P

Albin vilar lunch nu så jag ska gå göra mig klar så vi kan börja rulla mot stor stan när han vaknar. Vi ska lämna Albin till mormor/morfar en stund så ska jag Emil och Matilda gå äta middag på Waldorf MUMS!! Vi måste ju passa på att njuta av presentkortet vi fick i julklapp av mor/far min.

Nu gå sminka på mig mitt rätta jag:)


Hejs..


Brrrrr..

Åter en morgon med grader på -35 gaaah vad ska man säga svårtfall doktorn grät patienten avled hihi!! Ne men man blir rätt bitter av att titta ut och solen lyser ser så härligt ut tills man sätter blicken på termometern!! Men idag tänker jag trotsa kylan och ta mig UT för orkar inte vara inne här en hel dag till.

Så när Albin ska sova lunch blir de klä han och ut till stallet orkar inte sitta inne och vänta på att göra stallet tills Emil kommer hem, men blir nog varmare fram på dagen får jag hoppas när solen värmer lite.

Vårat lilltroll har fått för sig att han sovit klart redan sju då är de färdigt bara stiga upp och tröööt var jag på morgonen men var bara stiga upp, men härligt när man väl tagit sig upp dagen blir så lång och man hinner göra nått av den.

Axel är hemma idag igen p ga att Emil inte hittat sig någon bil ännu morr men hoppas han hitter en fort jag blir så låst här hemma kan inte köra/hämta han från dagis och inte bara de tar mig ju i övrigt inte någonstans så blir ju en aning långtråkigt bara sitta hemma men de får lov att gå tills han hittar nått!!

Ne om man skulle göra ett ryck här med mina vanliga sysslor innan det är tid för att gå ut. Känner mig faktiskt som en riktig hemmafru och hade kunnat vara de oxå gud så skönt om han drog hem stor pengen och jag fick vara hemma:) Men så lyckligt lottad lär jag nog aldrig bli.

Nu får de vara nog skrivet lyft på fet röven och gör nå nytta nu!!

Puss heeej...

Tiden bara rusar iväg...

Då var de åter måndag och en ny vecka men kanske en aning för kallt ute - 35 har vi här ute i skogen brrr. Matilda har just åkt med taxin till skolan grabbarna och jag är hemma skulle inte ens orka starta bilen i denna kyla för att köra till dagis, men nu är fallet så att jag kan inte strata någon bil om jag så skulle vela för Emil har sålt sin pendlar bil och måste hitta sig en ny. Så nu är jag låst här utan bil tills han hittar sig en ny för min bil måste han ju då köra med för att ta sig.

Och tiden den rusar iväg iaf när man ser på ens barn och framför allt Albin han hinner nu överallt nu står på alla fyra och gungar lägger sig ner på mage och sen sticker han med en märklig stil trycker med ena foten och drar sig fram med den andra för söööt är han lill<3.. Men han kryper ändå några steg eller vad man ska kalla de för att sen  åla sig efter golvet..

Puh så nu är de fullt upp här för att hinna få något gjort och sammtidigt ha koll på vart han är och vad han gör men som alla vet som har barn händer det väldigt mycket när de blir så där TYST för en stund då är dom på nå viktigt uppdrag hihi!! Han har även börja sätta sig upp själv när han står på alla fyra ser så roligt ut så har verkligen insett att han är ju som inte någon liten plutt nå mer även fast han nu är de:)

Ne nu var de nog med skryt om våran minsta stjärna här i huset hihi men vem vill inte göra de?? Dags att gå göra nå nytta i detta hus finns en del som vanligt att göra en stooor hög med tvätt som väntar på mig men nu först ge Albin gröt, sen har jag lovat Axel äggröra och korv hans favorit!!

Ha en bra alla<3 dag alla vänner och fiender där ute!! Men vet ni va? jag lär då få köpa min egen blomsterkvast om jag nu ska få mig någon!!

Sprit...

Idag har de varit en bättre dag Emil och Axel har averkat magsjukan så nu bara hoppas på att jag Matilda och Albin slipper de.. Varit till stan en sväng på apoteket och köpt handsprit och på pite pappersgross och köpt en strörre sprayflaska med sprit, så nu har de spritats händer av hela familjen även toan är totalt spritad och klorinerad, får hoppas de räcker för den här gången och att de tar väldigt länge innan magsjukan kommer igen!!

Albin är då dålig i magen alldeles lös och de går ett ex antal blöjor per dag nu men tror de är tänder på g och ingen magsjuka. Den som väntar får se så snart kanske han har ett litet gryn som tittar fram..

Fredag imorgon känns som den här veckan har varit upp och ner med allt en jobbig vecka har de varit hoppas på att nästa blir som vanlig.. Ne nu ska jag se klart svensk maffia och inte sitta här och försöka hitta något vettigt att skriva för har inget vettigt att komma med..


Min söta prinsessa!!


Då var den åter här igen!!!

Fyy bläää ja vad ska man säga jävla magsjuke helvete som bara går runt överallt i alla kommuner och hem. Då var de dax här igen Emil började med att spy kl ett i natt och Axel drog igång halv fyra gaaah svårt less på alla våra sjukdomar..

Jag hoppas då verkligen jag klarar mig denna gång har tryckt i mig vitpepparkorn som alla rekomenderar så hoppas på att de friar mig från skiten tog tolv st för att vara på den säkra sidan lika dra på stort när man ändå tar de:) Blir nog en natt till i soffan för mig sov redan där inatt i förebyggande syfte gör allt för att slippa få de, nog för att jag ändå blir smittad av att vara i samma hus. Jag och Albin har hållt oss ute flera timmar i friskluften.

Ne nu är de tid för att gå mot sängen imorgon iväg och köpa handsprit och sprita här överallt om jag nu själv inte råkat ut för SKITEN!!

Natti natt alla vänner och fiender där ute...


Då var de gjort..

Har inte varit så effektiv på blogga men tänkte måste ju skriva några rader här ibland iaf.. I dag har vi varit till familjerätten och Emil har äntligen fått skriva på faderskapet!!  Albin är dock sju månader nu så var verkligen på tiden men vad göra när det inte fanns någon tid innan så bara vänta på sin tur.. Tydligt att de kommit många barn till världen 2010..

Nå nu ska jag försöka komma igång med att röja och riva tapet på övervåningen så vi får måla tak och fixa allt klart där uppe.. Allt där blir VITT så snyggt och fräscht och sen de bästa kunna inreda med vad jag vill.

Bjuder på världens underbaraste och finaste<3


RSS 2.0