Vilken dag!!

Fy vilken värme det är här inne i huset luften står verkligen stilla gaaah håller på avlida!! Och idag fyller ju vårat lill<3 1år fy vad tiden går tyckte nyss han kom till oss, ja för ett år sen den här tiden så var vi på bb han föddes ju 12,35 så var ynka sju timmar gammal åkte hem redan dagen efter då han inte ens var ett dygn, han var 21 timmar då vi åkte hem hatar verkligen allt som heter och har med sjukhus att göra.. Vi firade han redan igår hos mor/far för min morfar hade kommit ner till luleå och tyvärr så kan han inte komma hit då han har sån allergi mot alla våra djur... Men var ju ändå trevligt så kalas blir det här imorgon igen och på fredag så jag ska ställa mig och baka tårtan imorgon direkt jag vaknar..

Kommer alltid minnas hans 1-årsdag jäkla varm dag fick han 30 grader och strålande sol, vi har spenderat hela denna dag på stranden så sjukt skönt vara där då det fläktar vid vatten.. Var så varmt så man han bara ta ett dopp och sola en kvart så var man stekhet igen.. Så kan tala om att jag har själv varit som en fisk i vattnet idag och solbrännan har börjat lägga sig fint också:P

Har ju inte bloggat på någon dag känns det som, var i Måndags och hälasde på våran söta Dilba så sjukt mycket hon hade vuxit och tiden har rullat på sex veckor blir hon nu på fredag JIPPI  bara dryga två veckor tills vi får hem henne ska bli så mys och kul.. Nu äntligen kan jag börja träna för utställningsringen vilket ska bli super skoj..

Vet ni vad jag orkar inte blogga nå mer för måste gå ut och sätta mig i trädgårsmöblerna för hååållll å dö här inne! Men först öppna massor av fönster och dörrar så jag får cirkulation på luften för den står verkligen stilla!!

Snyggaste Dilba!


Världens finaste och underbaraste Albin



Hos mormor/morfar på 1 årskalas

Så fin hon är så perfekt:)


Oj råkade bli ett litet bild regn HIHI!!

Man kan väl säga att de var blött..

Blev en rätt tidig morgon här på Långnäsvägen trodde Albin skulle sova längre än han gjorde då han inte riktigt ville sova då jag la han igår så han var väl vaken till närmare nio..

Väl vakna och uppstigna så gav jag mig ut på den vanliga morgonrundan och tog Albin med mig Axel sov till tio så han stannde hemma med älsko, men kan väl säga att de var blött blev genom blöt efter några meter:/ men inte klagar jag för de var rätt skönt men svalkande regn då man väl blir varm efter man rört sig en stund, Albin sussade sött under regnskyddet till ljudet av regnet slutade regna då vi nästan var hemma igen jackan var blöt igenom så blirarna som mötte mig måste ju trott att min bröstmjölk läckte för fulla muggar var blöt  med stora ringar som cdskivor precis över brösten var väl då tyget tog emot när jag gick som de kom igenom:D ha ha vilken syn det måste vart..

Nu har älsko tagit Axel, Albin och gått ut misstänker att dom håller på trava veden som är kvar.. Själv har jag just tryckt min egen hemgravadelax som vart helt perfekt, första gången jag testade grava så skoj att den blev bra då vågar jag ju göra det fler gånger, har även värmt kött som vi grillade igår som blev över så nu ska det proteinas här så kroppen har nått att förbränna och bygga muskler av:P

Idag kommer mamma/pappa och Matilda hem från Ökx dom stack ju dit upp i torsdags så nu är det väl dags komma hem, min morfar skulle även han åka ner till Luleå med dom så han är här då Albin fyller år! Fatta på onsdag blir våran lilla kille ett år vart far tiden ett år har gått så sjukt fort, Ska fira han redan på Tisdag hemma hos mor/far då min morfar är här så han hinner vara med.. Men blir även fira hemma till helgen Nathalia, Simon och Alicia skulle komma på fredag och släckten kommer väl någon dag under veckan eventuellt onsdag men var så knäppt att jag fick tid kl ett på bvc på hans dag för är ju som mitt på dagen fy stackarn ska få sprutor igen, gör riktigt ont i mammahjärtat:((

Dom som känner att dom vill komma och fira han är välkommen i helgen, lättare ha kalas då när älsko jobbar och även andra under veckan.. Nå nu har jag väl inte så mycket mer vettigt skriva så lägger ner nu..

Dagen efter igår!!

Dagen efter igår exakt;P hade en super trelvig och lyckad midsommar igår vi vart rätt många mer än planerat från början var ju då jag med fam, Nathalia med fam, Ellie med fam, Nikos syster och hennes sambo, Elin Dan och hans syster, Linda och Fredrik från Piteå och slutligen deras barn.. Vi tillbringade dagen på tivolit en stund så Axel fick åka lite karuseller och sen drog vi oss ut mot Rutvik där jag och Ellie fixa till innan alla andra gäster kom, fixa till på altan och ställde iordning bord och stolar Niko elda badtunnan så den skulle bli varm tills det skulle badas senare på kvällen..

Middagen blev super god grillspett med massa goda grönsaker och sallad för min del, dom andra mumsa i sig strips och gratäng till.. Emil festade med grabbarna och jag styrde glatt för här ska det inte fuskas med nå socker inte:P Ne skämt och sido sparar mig tills vi ska ha tjejkvällen och pysa ut på färjan ser riktigt fram emot det ska bli super få gå ut en sväng men blir väl först i Juli någon gång, så den som väntar på nå gott väntar aldrig för länge:)

Axel badade tunna för fulla muggar och trivdes så klart som fisken i vattnet han hade ju roligt då Lindas två flickor var med så den äldre av dom lekte och bada hela kvällen med han.. Albin somnade sött i vagnen vid nio. Slutligen på våran kväll  spelade vi kubb killarna mot tjejerna och så klart lyckades killarna vinna gaaah så fusk.. Sen efter kubben så var kl vid elva så då packa vi bilen full och styrde stjärnan hem till Arnemark säger då hem ljuva hem, så grymt skönt komma hem då man är slut och trött efter en fullspäckad dag så väl hemma väntade sängen på oss direkt, han nog inte mer än lägga huvudet på kudden så sov jag:)

Bädda ner mig i soffan är nått jag ska göra nu efter en sen middag grillat gooo kött gjort fyllda champinjoner i ugn med cantadou vitlök/örter det rekomenderar jag till grillat jätte gott, plus några plommon tomater på min tallrik och ett stort glas vatten MUMS!!

Ne nu soffmys med mannen i mitt liv Emil älsko Nyström <3


Allt fixat och klart..

Ja som skrivet allt fixat och klart för att fira midsommar imorgon! Var inte alls så farligt med folk  på affären som jag trodde det skulle vara. Grillspett blir det nog för oss alla och jordgubbar och grädde till efterrätt MUMS känner snålvattnet rinner redan:P

Fick just höra att vi blir fler imorgon Elin och Dan skulle också komma så det blir riktigt trevligt, badatunna blir det också gud så härligt om jag då badar men har då en son som kommer älska det:)

Ska ställa kl på sju så jag hinner ut på min morgonrunda innan det är dags att göra sig klar för att åka mot storstan och möta upp alla vännerna, vi ska väl på tivoli och hägnan på förmiddagen om vädret tillåter annars blir det nog bara tivoli för våran del inte så skoj sitta i regnet och ha picknick;)

Albin har just hoppat i säng så jag ska strax klippa älsko och sen ska vi gå och ta in hästarna för natten så dom får komma in i natt då dom lovar regn och eventuellt åska GAAAAH vilket jag verkligen inte vill ha spelar ingenroll om det så börjar åska på natten vaknar jag av de för är det nått som jag hatar så är det åska, lär ju sticka iväg med bilen mitt i natten om jaq vaknar av ljudet av åskan så hoppas på att det INTE stämmer!!

Om man skulle ta och röja bort från bänken och sen be min kära sambo slå ner röven på stolen så jag för göra bort att fixa hans rundhuvud:P nästan så jag skulle behöva hämta in röjsågen eller häcksaxen för så jäkla långt har det blivit så lär ju ta sin tid att fixa till de även fast han är en karl:)

Vill önska alla mina vänner en trevlig midsommar för lär ju inte ha tid att blogga något imorgon.. Så uppdatering kommer midsommardagen om vi överlever aftonen vill säga:)



Så skönt...

Nu har jag fått åter mitt samvete:P ne men har nästan haft ångest då jag inte rört mig på tre dagar då det varit sånt pissväder men nu äntligen känns det så skönt då jag fått vara ut och röra på mig:) nu är samvete tillbaka igen och jag är åter till verkligen härligt:P

Imorgon är det ju midsommarafton trist bara om det ska regna vilket jag håller tummarna för att det inte ska göra, blir att fira tillsammans med Ellie, Niko, Nathalia, Simon och våra barn så klart men Matilda drar upp till Ökx ikväll med mor/far till min morfar uppe i Jockfall och ska fira där med min syster och hennes familj och en massa övrig släkt.. Men vi blir hemma som vanligt då vi har hästarna och hunden då morfar är så allergisk, men vi kommer ha lika trevligt iaf tror det blir hägnan på förmiddagen om vädret tillåter annars drar vi nog på tivoli på Coop arena en sväng och fördriver tiden med dom andra och sen bär det av ut mot Rutvik där vi ska grilla gott och umgås. Ser verkligen fram emot morgondagen då vi alltid brukar fira här med massa folk ska bli skoj få åka till någon annan också och fira..

Ne nu ska jag ta och röja gärnet här medan Albin sover i vagnen hade sån tur att han somnade just innan vi var hemma så har hunnit göra massor redan, men var tvungen ta en liten pause och blogga lite:P Skönt städa upp hemma så jag kan åka hemifrån och veta att alla måsten är gjorda, finns inte nå bättre än att komma hem till ett väl städat hem:) Nå nu göra nytta, sen iväg då älsko kommer hem och köpa grönsakerna tills imorgon och lägga köttet i marinad..

Regn och Leos´s...

Dagen har jag och mina barn spendrat ute på Leo´s tillsammans med Nathalia, Ellie och deras barn tack för en trevlig dag bruttor de måste göras om, men nu ser jag bara fram emot en sooolig midsommar tillsammans med er och våra respektive äta gott och umgås kan inte bli bättre!

Regn regn och åter regn har regnat här sen 23 på söndag så känns som att det räcker och blir över nu för ett bra tag sooolen vart är du??? Om jag förstod det hela rätt så skulle det vara bättre väder imorgon och då är det hurtten som gäller för min del, har ju haft två vilodagar då det bara pissat ner har inte ens ödsla en tanke på hrutta i detta regn.. Men har nog varit bra åt min kropp och själ att ta någon vilodag då jag inte unnar mig själv det när det är sol för då dras jag verkligen ut på prommis för är ju så härligt hurtta i solen..

Nu har jag just avnjutit en nygrillad kyckling från Ica maxi så perfekt jummen den var då jag anlände hem till adressen Långnäsvägen.. Barnen fick rester sen igår laxfilé med västerbottensost pottisar och de gillades, älsko värmde sig palt så har varit som en hel buffé här i köket:P

Ska bara vänta nu tills Albin hoppar i säng för natten så ska jag ta fram laxen som jag också köpte på Ica maxi ska grava en hel sida och göra filér av den andra mmmm  vad gott jag som verkligen älskar lax och speciellt gravad så sjukt gott, så då har jag perfekt med proteiner som jag kan trycka i massor ägg och gravadlax är ju sååå MUMMA!!

Ne nu ger jag mig för denna gång har ju då inte så mycket vett och etikett att skriva så vi horas och slynas!!

Regn regn...

Måndag veckan första dag och en ny vecka få se vad denna vecka har att erbjuda då, midsommar är det ju på fredag ocskå sen går vi mot mörkaretider igen:/

Igår spenderade vi hela dagen ute på F21 tillsammans med Ellie och Niko med barn riktigt trevligt var de och Matilda fick se sin älskade Eric Saade lycklig gånger tusen var hon fast hon tyckte vi skulle gå ännu längre fram för annars hade hon ju inte sett han:P

Jag har just gett frulle åt barnen och Albin har fått äta sin favvo gröt havregrynsgröt med lingonsylt i helt okej en bra start på dagen:) Ska göra oss klara nu så jag tar mig ut och täcka hästarna regnar ju som bara den så bad älsko ta in dom från bete när han åkte till jobbet så dom fick torka upp inne en stund så jag kan täcka dom och släppa ut dom igen så klarar dom sig i detta pissiga väder!

Sen blir det mot stan en sväng och byta min bikini som jag köpt, hur jag lyckades ta fel stl vette tusan.. Ha ha jag prövade två olika storlekar och när jag hängde tbx den jag inte skulle ha så hängde jag givetvis tbx den stl jag skulle ha, så när jag kom  hem och skulle pröva den tyckte jag de var något som inte stämmde hm ja jag hade ju givetvis hängt tbx den jag skulle ha så hoppas den finns kvar i min stl.. Men är väl så när man har barnen med sig är man inte förvirrad så blir man nå är bara åka tbx med den!!

Nej nu ska jag gå göra mig och barnen klar så vi tar oss ut och iväg någonstans denna dag!!


Ska jag eller ska jag inte????

Ja vad ska man säga var en full dag/kväll igår i mycket trevligt och bra sällskap, började dagen igår men en vanlig prommis och döm om min förvåning fick jag någon idé att jag skulle testa springa då jag inte hade vagnen med för engångskull och trott eller ej blev helt stolt över mig själv då jag orkade fyra km och sen promma jag resten av biten, riktigt härligt var de trodde aldrig jag skulle orka men det gick av bara farten.

Nå sen väl hemma vart det en snabb dusch och iväg mot storstan för att gå äta på kebabhuset med Nathalia med familj sååå gott det var och framförallt skönt slippa stå vid bänken för en dag.. Första gången jag äter hemmifrån på tio veckor fatta tio veckor sen jag börja med min fettförbränning:P Jag åt en kebabsallad och det satt fint i kistan älsko åt sitt kebabskrov som alltid.. Sen bar det av mot kvantum för när man väl börja äta så är det ju bara fortsätta där njöt älsko och Simon av varsin mjukglass medans jag och Nathalia gick in och handlade lite.. Hm livet är orättvist dom två kan då verkligen njuta av en glass medans man själv får se på:)

Efter glassen blev det ut till Rutvik där vi alla våldgästade Ellie och Niko barnen lekte massor hela kvällen, vi mammor satt på deras nybyggda altan och surrade på och mycket får man då höra innan öronen trillar av, gaaaah så äckliga människor det finns alltså ingen respekt till andra människor kan inte säga annat!! Ja men som sagt var en lyckad dag/kväll med goda vänner!

Ja och nu återstår frågan ska jag eller ska jag inte fara hurtta känner mig sjukt seg idag, vart en sen kväll igår så är väl därför allt känns tungt idag, men om jag snörar skorna iallafall och tar mig ut så piggnar jag nog till.. Hm men samtidigt så tycker jag att jag är värd en vilodag..

Ne är inte någon idé att sitta här och vela på med skorna och ut och röra om i dököttet härliga tider tio veckor idag och det rör sig på vågen åt rätthåll sakta men säkret livet känns på top just nu!!

Tidig morgon!!

Sitter här och känner mig små seg fast ändå inte allt för trött måste säga att de var riktigt skönt ta sig upp tidigt en morgon för vi har börjat sova till nio nästan varje morgon. Tror inte det hade blivit en sån här tidig morgon om inte Albin gjort tvåan då han åt vällingen:P Så var bara stiga upp och byta den härliga blöjan och inte ska ni då tro han ville somna om efter den härliga blöjan..

Nej nej så nu sitter vi här i vardagsrummet och barntv är på inte för att han är så intresserad av den roligare springa runt och göra/röra sånt som man inte får söt skiten våran! Min andra sötis ligger och sover ännu men vore konstigt om han inte vaknar snart från lillebror som lever om..

Tänkte gröta Albin då Axel vaknat och ge frulle till han, sen ska vi sticka ut på en härligt tidig morgonrunda bara bränna fett som gäller i mitt huvud just nu gaaah man blir som lite knäpp då man väl kommer igång är precis som förra gången jag höll på, men vadå ska det bort så ska de!!

Axel ska få stanna hemma idag medans vi sticker iväg för han har fått cykla hela veckan och sa igår att han ville inte följa imorgon men han är så duktig och klarar sig själv ser tv och spelar dator medans vi är borta, brukar inte vela lämna han hemma med storasyrran då huset säkert skulle vara upp och ner då dom härjar med varandra så NEJ det gör jag inte.

Men nu är ju mitt strösta hjärta borta hon stack ju till storstan igår med moffa så där har hon det säkert bäst och mår som en prinsessa..

Fredag idag och vad ska man hitta på till middag?? Tror nästan det blir grillat här är svårt sugen är ju då bara jag och Emil som ska äta då dom stora barnen är borta i helgen.. Så blir nog grilla något riktigt smaskigt som t ex grillspett!!

Nå nu tycker jag det var färdigt knapprat för denna gång nu gå gröta mitt barn så vi kan sticka iväg på en liten stund.. Måste bara få säga att livet känns allt för bra just nu borde alltid få kännas som den här dagen! Och det bästa av allt är ju helgen då jag får ha hemma älsko så skönt få mer gjort och vara tillsammans så imorgon sticker jag ut SJÄLV på en riktigt låååång sväng då jag inte behöver ha med mig några barn att ta hänsyn till.. Hoppas på bra väder i helgen så vi kan hitta på nått med Albin!!

Ha en trevlig Fredag alla bloggläsare för det ska jag ha!!

Axel har tappat sin första tand:)

Den eviga väntan!!

Ja då var det Torsdag veckan/veckorna rullar iväg sitter och väntar på att min far ska hämta Matilda som ska åka till storstan någon dag få se när hon kommer hem då igen, brukar bli att hon stannar ett ex antal dagar då hon far när hon trivs hos dom så bra, hm är nog också att hon har det precis som hon vill då morfar låter hon göra allt:P

Men då är det ju alltid den eviga väntan på han inte särskilt bra på passa tider så om han ska vara här en tid är det bara plusa på en timme eller två gaaah jag vill iväg och promma.NU!! Men får snällt vänta tills han kommit och farit ha ha ja men förhoppningsvis kommer han snart så jag får sticka iväg så Albin får sussa sin lunch i vagnen och Axel får cykla med snällt som alltid, stackarn måste med varje dag men måste säga att han gör det bra inte mycket gnäll om att följa med, men han uppskattar ju då han får ha festis med och stanna en stund vid pölen fika och leka en stund innan vi går vidare tur de då:P

Imorgon är det härliga Fredag skönt med helg då är det Axels tur att sticka iväg han åker med farmor till stugan och kommer hem  Söndag och han längtar verkligen dom ska ju sjösätta båten och åka med den så längtan är verkligen stor.. Så då har vi bara lillskiten hemma i helgen så lär bli lugnt och tyst här hemma få se vad vi ska hitta på i helgen då, tänkte vi ska fara bada med Albin om vädret är bra åka iväg till något bad t ex Arcus eller nå så han får bada i tempereradpool skulle han nog tycka om så få se vad vädergudarna bjuder på för väder!!

Har hunnit röja gärnet här på morgonen i väntan på pappa/morfar starta en tvätt, dammsugit, plockat, tömt disken, frulla mina barn och diskat bort från bänkten så du är det bara prommisen som är viktig för denna dag sen har jag väl gjort alla måsten förutom plocka ner från torkvindan ute och hänga de som är i tvätten fast det gör vi då vi är tbx..

Om jag nu skulle ta och packa ner i väskan det Matilda ska ha med sig så har jag det gjort tills hon ska iväg, sen ska jag fixa ihop kläder till Axel som han också ska ha med sig imorgon bra med framförhållning:P

Ha en toppen dag alla vänner och fiender där ute pusssss!!

Tidig morgon..

Blev en tidig morgon har ju faktiskt blivit bortskämd att få sova till halv tio varje morgon då Albin äntligen börjat sova lite längre när vi inte måste upp för att köra dom stora till skola/dagis så skönt! Men på morgonen var de Axel som kom och väckte oss 07.15 gaaah inte roligt stiga upp så tidigt när man verkligen inte behöver, nå men får bara mer ut av dagen. Matilda snarkar sött ännu uppe i sitt rum och jag ska ge frulle nu åt grabbarna.

Blir ut och hurtta efter de barnen fått nått i små magarna så tirst bara vara här inne och inte ha så mycket alls att göra så det är perfekt ta sig ut på en runda inte mig emot då det räntar på vågen:P ne men börjar gå segt nu så nu är det bara bita ihop och kämpa kämpa kämpa fast vissa dagar känner jag mig svårt less även fast allt går på rutin nu:)

Undra vad man annars ska hitta på idag då, Matilda lär ju inte följa och hurtta blir bara grabbarna jag får med mig och givetvis min älskade Zally..

Nu är det bara springa och se vad lillskiten gör är lite tyst och då burkar det ju oftast hända nå spännande han verkligen älskar och försöker till varje pris att få ner mina krukor och lampor i fönstret SUCK!! Men det är rart med barn:) Och snart fyller ju våran minsting 1 år oj oj vad tiden gått fort!

Nå nu iväg och se vad som händer här:)

Uttråkad!!

Fy vad trist dag det här varit och är började morgonen som vanligt med prommis sen väl hemma så var de luncha barnen, diska, plocka och starta en tvätt som vanligt. Så trist då älsko jobbat sent både igår och idag dom har stopp jobb så därför dom måste jobba över:/ Ja det måste väl gå det med fast riktigt tungt hinna med allt själv så helt slut då Albin hoppar i säng för kvällen.

Jag känner mig verkligen uttråkad men är väl så med allt här livet man har bättre och sämre dagar, idag har jag verkligen en dag då jag bara skulle vela få skita i allt och åka iväg för mig själv känner verkligen att jag behöver egentid men när jag ska ha tid med det??? Skulle vela umgås med mina vänner och surra på utan barn bara få vuxen tid och hitta på något skoj men men det kommer väl det också:)

Blir nog Gällivare för mig på Söndag hundutställning med Sandra som ska ställa Benzo som är Zallys bror så om jag beslutar mig för att fara får jag lite egentid där vilket skulle både vara trevligt och skönt! Längtar efter valpen gör jag också Dilba som blev hennes namn så super nöjd jag är över mitt val av hund riktigt snygg har hon blivit, så nu längtar jag bara tills vi kan börja springa i utställningsringen ska bli riktigt trevligt:)

Om jag skulle ta och återvända till diskbänken som kallar för lär ju inte diska sig själv och ingen annan lär väl göra det åt mig, det är bara en dröm..

Fy vilket tråkigt inlägg detta blev men har verkligen inte något vettigt att komma med, känner mig verkligen som en bitterfi..a idag sorry!!

Promma diska mm!!

Måste få säga att de var riktigt skönt promma när det var så svalt och skönt, höll inte på avlida för varje steg jag tog som förra veckan puuh då var det olidligt att promma, Axle Zally och Albin var ju med som valigt och stora tösen stannade hemma och spela på datorn och såg tv var nog lugnast så är väldigt mycket syskonkärlek i denna familj just nu bråkar om minsta lilla om en av dom tagit en banan t ex och hur många den andra fått av alla ja som ni förstår kanske om allt gaaah är härliga tider att vara mamma just nu!

nu ska jag ta och göra sen lunch till mina barn så dom kanske blir på bättre humör boldpudding blir det för dom verkligen lyx luch men det är så perfekt göra för det gillas och går så snabbt:)

Har inte haft tid eller ork att blogga dom här dagaran som varit tillbringat hela dagar på stranden för det har absolut inte gått vara hemma med barnen för man har nästan flytit bort här i huset luften har verkligen stått stilla så är faktist riktigt skönt med någon sval dag så huden får återhämta sig från solen, men hoppas på att värmen kommer t bx snart behöver ju nu då inte bli borta allt för många dagar:P

Beteshagen byggde vi igår till hästarna så nu är dom fria i det gröna viket såg riktigt härligt ut när dom sprang som aldrig förr.. Perfekt väder var det och bygga i brukar krylla av insekter så man här halvt upp äten innan man är klar, men var inte en jäkel igår så sjukt skönt var de.. Men lär väl vara fullt då vi ska bygga stooor ängen våran då dom ätit upp allt där dom är nu!

Ne nu steka puddingen till barnen..

Mina tre små sockertroll:)





Puuuuh!!

Puuuuh vilken värme är exakt som i utlandet nog gillar jag värmen men det här är nästan för varmt går ju inte röra sig utan att man håller på flyta bort.. Prommade till pölen på morgonen med barnen dom cyklade och kan ju då säga att de var sjukt varmt trodde jag skulle flyta bort likaså då vi traskade hemmåt, men Axel var slut efter en hel dag på stranden så han fick åka hem med älsko tur cykeln är liten så den fick plats i bilen!

Ja nu sitter jag här i soffan och håller på koka bort, har brännt mig på axlarna även fast jag redan hunnit få en hel del färg innan denna värme, har bränt mig där jag haft ränder efter linnet AJ AJ AJ hettar gånger tusen så vette gudarna hur jag ska kunna sova i natt ja men de får gå på nått sätt.. Var så skönt då jag tog en riktigt sval dusch men Albin då vi kom från stranden när det kylde på det heta, ja får trösta mig med att det blir bara brunare då hettan lägger sig:P

Nu har lill skrutten sovit två timmar redan han var så slut efter dagen Axel är också super trött men har inte tid att slappna av för skulle han göra det skulle han däcka direkt, Matilda sitter här med mig och glor tv fast det inte finns nått se på så nu ska jag ta och smörja in mig med after sun och sen gå sätta mig ute på gården och hoppas på lite svalka men tror det är brist på det just nu..

Hm man kan då inte föreställa sig att vi har haft trettio minus i vinter fatta hur många graders skillnad det är.. Nå nu smöja in sig lite och hoppas på en icke lidande natt!!

SOMMARLOV!!!

Sommarlov med bad och sol sommarlov liksom i fjol JIIHOOO så skönt som jag vänta och längtat har varit så less på alla tider och måsten men nu äntligen slipeper vi ställa klockan och barnen kan sova på morgonen slippa tänka på att dom måste i säng för att orka upp, men lär nog inte bli sova nå länge i detta hus iaf ni vet tider blir som rutiner:)

Nu har vi just kommit hem från Matildas skolavslutning barnen sjuner så fint med små rösterna så man får en liten tår i ögat, och nu tänker jag sticka ut på en prommis har inte orkat gå nått på morgonen i denna hetta igår hade jag min vilodag men nu känner jag att jag verkligen MÅSTE UT!! kan ju inte ligga på latsidan här inte:P

Ne nu orkar jag inte sitta och knappra på den här maskinen nå mer utan nu blir det pumpa upp volymen på spelaren och in med luren i örat och sen ut och bränna dökött!!

Heeejs!

Väääärme!!

Gud vilket härligt väder det är ute riktigt jäkla varmt, äntligen har värmen kommit och verkar ju som att den ska stanna några dagar iaf ska ju bara bli varmare och varmare så skönt..

Albin har just tagit sig en lur och dom stora barnen är ute och leker och Zally ligger utslagen i sängen efter vår prommis, tungan hängde låååångt ute innan vi var hemma ändå fick hon stanna till och bada i pölen medans Axel lekte en stund, så skönt sitta där vid vattnet fläktade riktigt skönt, men kan ju då säga att det var riktigt varmt att promma i dag kändes som att jag flåsa ikapp med hunden:)

Axel har tagit sommarlov redan han ville inte vara nått den här veckan men förstår han då han varit borta sen torsdag och kom hem sent igår, han tyckte nog de var skönt få vara hemma nu när han varit borta.. Måste försöka hinna förbi dagis då älsko kommer hem och tömma hans kläder nå om jag inte hinner det idag så är det ju inte hela världen får ta det någon annan dag i värsta fall..

Nu hålle jag på förbereda middagen för dagen blir korvgryta riktigt MUMMA och LCHF:S så klart.. Jag håller på flyta bort här inne känns det som även fast jag släppt ner för fönstrena blir så sjukt varmt här inne i köket då solen ligger på för vi har söderläge heeela dagrna puuh.. Men inte ska jag klaga då äntligen värmen kommit så bara tacka och ta emot:P

Valpen växer och frodas längtar gör vi här hemma och nu har vi ju kommit på ett namn också, jag ville verkligen att hon skulle heta Ada men det vart jag nedröstad av alla här hemma men mitt andra förslag var omtyckt så våran sötis har fått namnet Dilba;)

Nu måste jag fortsätta med maten så den inte bränns på spisen..

Hoppas alla njuter av solen lika mycket som jag:)

Bästa Zally <3

Sikfors!!

Nu börjar denna dag lida mot sitt slut, jag och Albin stack på en lång lång
prommis då vi vaknat tre timmar har vi prommat gick sikfors runt som är 1,5 mil runt:P Var tvungen sticka med bilen och mäta då jag väl var hemma för kändes verkligen långt när vi knata på.. Riktigt varmt och skönt var de kunde bara ha linne och mina trekvartsbyxor riktigt härligt..

Sen väl hemma så fick vi besök av christian, christina och deras söta son Melker som blir ett år i juli så han och Albin lekte på jätte bra flera timmar dom åkte vid sex så då kurrade verkligen min mage så värmde bara lite rester min älskade bacongratäng:) älsko och barnen fick korv och mos till middag och det gillades..

Albin har just lagt igen sina blå för denna dag och jag är helt slut känner mig dööö trött vette tusan varför men tog väl musten ur mig på min extra långa prommis:P Imorgon är det skola igen nu verkligen nedräkning tre dagar kvar.. Och Axel ville inte till dagis imorgon han ville ha sommarlov inte mig emot, så ringer dagis på morgonen och säger att han får sommarlov redan denna vecka gud så SKÖNT!! Så då måste vi bara dit någon dag i veckan så jag får hämta hem alla hans extrakläder som han har där och sen var det färdigt för dagis för hans del.. Fatta så stor min lille kille nu är när redan sexårs börjar till hösten för han..

Zally snarkar här bredvid mig i soffan stackars hunden jag kör slut på henne med mitt prommande:) Ne men skämt och sido idag har hon fått ha vilodag likaså igår för hon behöver verkligen få vila så mycket som hon får gå, höll på tänka med hennes korta ben så har hon väl gått två mil då jag knatat en, så lite måste man ju tänka själv och låta hon vila upp sig lite hon har säkert träningsvärk och på morgonen ville hon då ens inte med vilket inte är ofta:) Men imorgon får hon följa med  som vanligt...

Om jag skulle ta och mysa ner mig i soffan med ett glas med iskallt vatten mmm vad gott eller så inte men ska man bli fin får man lov att lida pin:)

Tjoooolaaa heeej alla blogg läsare..

Haha vadå nybadad:)



Åtta veckor/ två månader!!

Ja just de åtta veckor det vill säga två månader sockerfri idag livet är bara för härligt, minskat 14kg i vikt också på dom veckorna/månaderna men vill gå ner MÅNGA KG TILL!! så är bara kämpa vidare men är nöjd över resultatet iaf:) men fan vore väl annat om jag inte skulle gått ner nått med tanke på hur mycket jag prommar och rör mig om dagarna!!

Har varit till storstan och hämta Matilda från mor/far och en sväng på storheden och inhandla tvättmedel, mjukmedel och massa annat så nu kan jag starta min maskin vilket jag inte kunde innan jag åkte då jag glömt köpa tvättmedel men nu är det problemet löst:P Imorgon kommer Axel hem från farmor, men måste ju då säga skönt med ledig måndag och sen bara tre skoldagar kvar och så har vi skolavslutning på tordagkväll HÄRLIGT!! Det ska bli super varmt till veckan gud så skönt 25 grader tisdag, onsdag och torsdag lovar dom 27 och FREDAG 29 då blir det då till pölen med barnen för då lär det vara varmt!!

Om jag skulle ta och prata med min karl som jag inte sett på hela dagen och höra vad han har att säga.. Hoppas alla får en toppen kväll!!

Ny familjemedlem!!

Igår spenderade vi dagen med att åka till Kalix och se på våran nya familjemedlem, som jag skrivit i tidigare inlägg om att jag lääängtar efter så mycket och gör fortfarande:) Ha ha kan tänka mig att många varit nyfikna och funderat har fått förfrågningar om vi ska gifta oss mm:)

Nu tycker väl alla åååå vad tråkigt vad är det att längta så mycket efter en liten valp men för mig är det livet, djur är mitt stora intresse och kommer så länge jag lever ha djur skulle inte kunna ha en vardag utan mina fyrbentavänner.. Zally kommer nog också bli super glad över sin nya livskamrat och kommer nog ha många roliga år tillsammans med tanke på att Zally bara är två år!!

Ja men då är det ju den eviga längtan och väntan den 12 Juli ska jag med då hon ska veterinärbesiktas och då är hon åtta veckor så efter besiktningen följer hon med mig hem.. Nå men nu får ju barnen sommarlov och veckorna kommer rusa iväg när vi kommer kunna börja åka på stranden och sola och bada..

Lungt och tyst är det här hemma då båda barnen är på vift Axel är hos farmor och Matilda drog till mor/far och båda kommer hem på Måndag.. Dagen har varit lugn Zally och Albin följde ju givet med på morgonhurtten tog en extra lååång sväng på morgonen i det härliga vädret.. Sen har det varit lugna puckar här älsko har äntligen fått hem sin bil som varit trasig så nu ska den lagas så jag kan få tillbaka min bil som han då givetvis måste ha till jobbet..

Albin har just slocknat för natten så nu ska jag göra min sena middag tonfiskröra MUMS och den ska jag avnjuta i lugn och ro framför tv´n..

Bjuder på några underbara bilder!!





Sötaste badmästarna:)



Tjooo!!

Slappar i soffan..

Ja det är just vad jag gör! Tyst och lungt här hemma då Axel farit till stugan med farmor annars brukar de vara rätt livat mellan han och Matilda så är nog tystnaden som gör mig trött:P Matilda och Emil är ute och tvättar bilen vilket verkligen behövdes men dom väntar ju regn imorgon igen så de är väl plus minus noll att dom tvättar den ja men kan ju hoppas att väder gudarna har fel är verkligen less detta regn nu räcker det för ett tag iaf..

Imorgon när jag vaknat sticker jag ut själv på min morgonrunda då Emil är ledig så skönt få gå själv utan att alltid ha med sig hela kenneln hm ja känns verkligen så ibland.. Sen när jag kommer tillbaka hem så blir de duschen och sen drar vi till Kalix och hälsar på Sandra med familj ska bli riktigt trevligt att bli utsläppt från Arnemark några timmar, känner verkligen att jag vill härifrån en stund och andas och umgås med folk jag gör ju inte annat veckorna igenom än att ta handom barn djur och passar en massa tider och måsten. Men nu är det nära Matilda och Axel har tisdag onsdag och Torsdag kväll är skolavslutningn JIIIHOOO!!

Hm undar vad jag ska hitta på nu är så tyst här så jag blir bara seg Albin sussar sött däckade redan halv sju så lär ju få en morgonpigg liten skit imorgon men vad gör de bara bra ta sig upp så hinner man mycket av dagen:P

Jag kom just på att jag skulle byta lite vatten åt fiskarna och renögra hos dom idag så det kan jag ju passa på att göra nu då jag inte har något annat för mig, skönt få göra det i lugn och ro barnen brukar ju annars verkligen vela hjälpa till med det:) Så då ska jag ta och lyfta röven ur soffan och göra de..

Hoppas alla får en skön kväll när det äntligen är sol!!

Ps!! Ååååå vad jag längtar tills mitten av Juli hoppas hoppas att veckorna går fort, men så är det ju aldrig när man väntar på nått.. Så jag hoppas det går som vi tänkt med allt så är vi lyckliga den 12 Juli;)

Så här brukar det se ut då vi är på hurtten:))

RSS 2.0