God morgon!

God morgon! Fredag och det innebär nattjobb för mig denna helg härligt med pengar, fredagnatt är alltid tyngst att jobba då jag nästan varit vaken ett dygn då jag kommer hem och slår ner huvudet på kudden lördag går alltid mycket lättare för då har jag ju hunnit vrida på dygnet lite och inte vaknat före sju:)

Förstår mig inte på vissa som ska VARA SÅÅÅÅ DUKTIGA eller låssas iaf!! kolla snett på andra för att de dom själv gör är det bästa och så sjukt bra, jaja finns sånna överallt men tycker dom kan tala för sig själv iaf..

Igår hade jag en vilodag och till veckan börjar min träning på Step in på allvar ville inte aktivera mitt träningskort där fören måndag då jag jobbar helgen och det ska bli så grymt roligt kunna gå på pass och även använda gymmet.. Har bokat in mig på body pump på måndag så då ska det lyftas skrot hihi, ledaren där tyckte seriöst att jag skulle snöra vågen över axeln för att jag gjort mitt vad det gäller viktnedgång skönt att höra..  Så nu blir det träna lite styrke så man kanske får lite muskler men så härligt när dom har massa pass att boka in sig på blir att kombinera pass och styrke då:)

Har löst ett kort för ett halvår tills att börja med, som sagt då våren kommer tar jag mig gärna ut här i skogarna och den träningen ger MIG absolut det jag behöver då jag nått mitt mål och bara är ute för att hålla vikten, mina hundar behöver den träningen och motionen så är ju bra att slå två flugor i en smäll:P

Mina två stora hjärtan står ute och väntar på taxin och det minsta sussar sött ännu, hade gärna jag också gjort då jag får vara vaken hela natten sen men vad göra då plikten kallar och jag måste upp för att göra klar dom stor till skolan, ska strax börja platta barret så har jag en sak mindre att göra innan jag måste åka i väg mot storstan då älsko slutar..

Härligt idag då barnen kommer hem har vi HÖSTLOV  i en hel vecka så skönt slippa alla måsten från skolan med tider och läxor, så då får vi fördriva veckan med att hitta på saker och lovat Ellie att komma förbi och hälsa på så blir dit en sväng någon av dagaran..

Så det var allt för denna gång!






Ullunderställ!

Onsdag och mitt i veckan nu har vi bara två dagar till att ställa kl för uppstigning och sen har barnen höstlov från skolan gud så skönt det ska bli då jag är så sjukt trött när kl ringer varje morgon och plikten kallar, underbart skönt att få sova utan att ha någon tid att passa!

Jag jobbar ju då hela helgen igen natt men trivs som tusan att jobba åt sexan fullrulle hela nätter blandade körningar från att köra provsvar till sjukhuset, bud, färdtjänst, flyget och då på helgerna krogsvängen trivs verkligen..

Jag och Albin har hunnit med våran morgonrunda på 9km riktigt skönt men små kyligt på kinderna men älskar ju att hurtta ute nog för att jag nu också börjat träna på step in men ute i friska luften är det bästa.. Kan bara säga att ullunderställ är det bästa så sjukt bra och skön värmer då man är kall och kyler då man blir för varm.. Vi fick fin besök från storstan närmare sagt från Rutvik fru Ellinor Tandlund och söta Tim har varit här och just åkt hem, alltid trevligt med besök och vi har alltid så mycket att surra om:)


Albin har just hoppat i säng och sover sin sena lunch jag själv har hunnit vara till garaget och gjort upp eld i pannan så vi får värme här brrrr så kallt såg att det vara var tjugo grader inne nu och -1 ute så inte konstigt det kändes kallt här inne, men snart är det gooo värme här inne och kokande varmt vatten i kranen perfekt då jag ska damma in en till röd färg i barret ikväll då lillen somnat.. Går ju då en hel del vatten till att spola ur färgen ur detta barr så bra att jag redan nu började elda så det finn tills jag ska tvätta håret:)

Nej nu göra nytta medan han sover behövs verkligen här då man har tre små hjärtan som drar fram allt och som tyvärr alltid lämnas här överallt på bänkarna..


Ähhh bara inte orkat

Åter måndag och jag och Albin är just hemkommna från en riktigt skön och lång morgonrunda, idag gick vi långa rundan runt Arnemark som är en mil var så skönt ute så vi passade på fast det är grått och trist ute men så jäkla skönt i luften iaf...

Ähhhh bara inte orkat blogga nått varit fullt upp med annat och sen har jag även jobbat natt i helgen så har bara inte haft tid eller ork att blogga nått..

Var på stan en sväng med min mor på fredag och fick mig min nya vinterjacka av min älskade mor hon köpte mig även två par stövlar TACK ÄLSKADE MAMMA finns nog inte många så är så generös som du!! Så äntligen har jag mig en ny vinterjacka och den som jag verkligen velat ha men inte haft råd till..

Ville ju ha en vit med jag ändrade och tog en svart insåg ganska snabbt att vitt för mig med djur och barn är nog inte så smart precis hade inte fått göra annat än tvätta den..

Nej nu ta tag i hemmets alla måsten men först ge Albin sin lunch och sen snöra han i säng så han får sova sin lunch..

Hejs

Äntligen i mål!!

Ja vad ska jag säga har nog inte fattat och kommer nog inte fatta heller att jag lyckas gå ner mina 40kg som jag satt som mitt mål, så sjukt underbar känsla så herre min jesus och gud och allt annat man kan kalla det:P

Kan bara konstatera att jag lyckas med det målet jag satte upp kan även tacka min fyrbentavän Zally som gett mig styrka vissa dagar då det varit tungt och en hopplös känsla, vi har nog hunnit averka många mil under dom fem och en halv månad som detta tagit men ack så UNDERBART..

Många svettdroppar har runnit ner för pannan för att kämpa bort dessa kg men fick ju dock en härlig sommar och en väldigt gooo bränna av solen då man hurttat, som jag brukar säga inte nå ont som inte har något gott med sig:) Och jag har konstatera att de ger reslutat med att vara tjurig som jag kan vara då jag bestämt mig för något;)

Men som ni säkert läst tidigare så ska jag ta bort fem kg extra men har sikta mot mitt mål först och nu är jag ju där, så dom fem kg extra jag ska ta bort får fara med tiden inte något jag nu måste kämpa svett och tårar för utan dom far då när dom far, men vet ju hur jag funkar så lär väl kämpa lite smått för dom också:P

Ja vad mer kan jag säga förutom att jag inte riktigt fattat detta själv men gladre än vad jag är idag finns det nog inte just nu! Känns så sjukt SKÖNT är allt jag kan säga och måste ge mig själv en klapp på axel JIIHHOOOOO FY FAN SÅ GRYM JAG VARIT:))


Fyyyyy..

Ja då har även den här dagen börjat lida mot sitt slut men allstå fyyyyy faaaan vilken tråkig dag denna har varit, svårt uttråkad och på världens sämsta humör har jag varit hela dagen så har nog i barnens öron varit världens sur morsa idag.. Ja hoppas verkligen att morgondagen blir bättre än vad den varit idag..

Dom två minsta har hoppat i sina sängar och jag ska ta och hjälpa sessan med hennes läxor, så ni som inte har barn i skolan ännu säger bara SUCK är verkligen föräldrarnas tid att sitta med dom och göra läxorna och kan inte säga att dom är lätta, kan inte minnas att jag själv hade så här svåra läxor när jag gick i trean som sessan har helt komplicerade mattetal mm.. Blir svårt less inte för att jag då måste hjälpa henne med läxorna utan för att dom är så svåra plus MYCKET läxa så mina kvällar då grabbarna gått sova består av läxläsning tills man själv ska i säng..

Ne nu ska hon få göra bort matteläxan så har hon bara svenska och engelskan kvar för denna vecka som måste göras imorgon då..

Just det jag som skulle vara ledig i helgen för att jobba hela löningshelgen si så blev det inte ut och jobba lördagnatt blir de denna helg men vadå pengar kan man ju aldrig få för mycket utav..

Nej nu läxor/ Natti natti..




Hmmm

Då sitter man vid köksbordet en gråmulen tisdag och funderar på dagens alla måsten hmmm, starta en tvätt har jag då hunnit göra och fixa barnen klara för skolan fotografering var det för dom idag stallet har vi också hunnit vara till en sväng och täcka hästarna och släppt ut dom så nu då??

Sitter och velar om vi ska ta oss en morgonrunda då det inte börjat pissa ännu med dom lovar ju regn idag så klär jag oss och går iväg så hinner vi väl bara ut så börjar det, hade ju bestämt mig för en vilodag idag men känns som att jag är rastlös och lika gärna hade kunnat ta en runda med samtidigt finns det en massa måsten att göra här i hemmet.. Just tagit fram köttfärsen från frysen så här får dom spaghetti och köttfärsås idag själv ska jag äta den UNDERBART god laxfilén med västerbottensost som ni säkert hört talas om tidigare:P

Nu ta mig en funderare på om vi ska ta oss ut eller inte:/ men tror det blir en hemma dag puh dock jobbigt när jag har en son som verkligen klättrar överallt hittade han just på tvbänken sittandes bredvid tv´n GAAAAH så därför också en anledning att ta sig ut så man får bara gå och andas en stund och slippa passa han för allt som inte ska göras och är farlig:)

Nå nå det får räcka för denna gång..


Ny vecka..

Då var det åter Måndag och en ny vecka med nya möjligheter, veckan staratde ju bra med kanon väder allt går och känns så mycket lättare då solen tittar fram, men imorgon skulle det tydligen pissa ner:( men bara bra för imorgon är min vilodag så då gör det inget:P

Jag och Albin har hunnit varit på en tidig morgonrunda så härligt men lite små kyligt i skuggan men jag älskar ju att hurtta tidigt på morgonen resten av dagen går alltid som en dans efteråt för jag får så mycket positiv energi.. Nu sover skrutten lunch och jag ska ta och förbereda middagen tänkte göra köttgryta MUMS var super länge sen och broccoli ska jag äta till och dom andra ris.. Fan så härligt att skruttens feber är över och min förkylning bort dock lite envis hosta kvar men iget som stör, så skönt få igång morgonrundan igen och inte behöva sitta inne..

Nej nu ska jag ta och gå se vart mina damphundar är kan gissa längst borta på gården och busar för fulla muggar, var tvungen släppa ut dom för båda var fulla av energi då ingen av dom följde med på rundan Zally lämnade jag hemma för att hon fått gå så långt flera dagar nu så hon behövde få vila, Dilba ska jag ta den vanliga kvällsrundan med på 4km helt perfekt att ta på kvällen och hon behöver den för att göra av med sin valpenergi och koppelträning men tiden går fort och fem månader är hon nu så vi kan ju inte gå så mycket längre då hon är förliten för långprommisar ännu.. Ska börja ringträna henne inför norrbottensvackraste hund som jag ska ställa henne på den 12 november längtar ska bli så SKOJ!!

Heeejs!

Älskar att hoppa efter såpbubblor:))

Högt kan hon verkligen hoppa:)


Varit och farit..

puh äntligen har jag slagit ner röva i soffan framför tv´n gud så skönt efter en dag med fullrulle..

Kan ju börja att berätta att jag fått världens längsta sovmorgon på morgonen eller rättare sagt alla har fått sova väldigt länge kan inte minnas då jag sist fått sova så länge kl 10,15 slog Albin upp ögonen först och har sovit sen 18,40 på lördagkväll helt sjukt vad han sovit vaknade bara till för välling kring sju tiden.. Men kan tänka mig att det är pga att han också sovit pissigt dåligt hela veckan av hans dumma förkylning men peppar peppar så är febern borta men snor och hosta kvar men tur då att febern är borta så som den hängt sig kvar i en vecka.. Men som skrivet sjukt skönt få sova länge då jag var så seg efter fredagens nattjobb..

Hoppade snabb i kläderna och snörade skorna för att hinna ut i det helt sjukt underbara vädret, klart tog jag ju då med mig Zally så vi traskade och sprang en väldigt lååång runda idag vi fick ihop 1,2 mil och när jag kom hem kändes det som att jag kunnat gå/springa lika långt till så sjukt lätt det gick idag och inte snacka om gooo vädret som gjorde susen och tusen gånger lättare, som sagt en underbar morgonrunda..

Hoppade i en snabb dusch och så begav vi oss hela familjen även hundarna till sorstan och hämta hem Axel som varit hos mor och far hela helgen, även gammel morfar har varit där i helgen så Axel var mer än nöjd då han fått all uppmärksamhet i några dagar..

Ja nu har ju då helgen varit och farit så ny vecka imorgon med nya möjliheter ska gå sätta fram kläder till barnen så det är fixat inför skoldagen så skönt ha ett moment mindre på morgonen att tänka på..

God natt!

Mina tre underbara skruttungar <3

Kall morgon..

Vilken härlig morgon tempen står på -8 grader brrr kallt nu börjas det men måste säga ser så härligt ut utanför fönstret frost på gräset och solen skiner.. Axel har just åkt till skolan med taxin sessan och Albin sover sött ännu, Albins feber kom dock tillbaka igår kväll:( 39,3 innan han hoppa i säng och två i natt stod den på 39,5 hur länge ska den stanna borde ju börja vända nu tycker jag han kan ju inte gå på alvedon hur länge som helst!

Själv så laddar jag in för nattjobb 16-04.00 blir det för min del idag härligt komma ut igen hemifrån och känna lite pengar behövs verkligen..

Som svar på Ellies kommentar i förra inlägget:) Jo fem kg till ska jag ta bort då jag nått målet hihi och nog kommer jag finnas kvar:P känns att jag vill ta bort dom extra kg iaf:)

Nu medans barnen sussar sött ska jag börja platta håret här i lugn och ro tar ju dock ett tag att platta igenom detta hårsvall och han lär nog hinna vakna innan jag är klar så lär ta än längre men tur sessan är hemma och kan vara med han så jag får göra det klart.. Men nu först starta en tvätt i vanlig ordning.

Trevlig fredag på er alla där ute!

Bränna bränna bränna...

Vilken härlig morgon att vakna upp till då jag fått sova hela natten då äntligen Albins förkylning fått bryta ut så han har lättare att andas och allt dumma snor kommer ut.. Men trött gånger tusen var jag iaf men kände mig utvilad annat än jag gjort dom senaste nättrena plus att jag jobbat natt helgen som var så har inte fått många timmars sömn sen fredag men i natt så äntligen..

Morgonen började i som vanligt att skicka Axel med taxin till skolan Matilda är hemma ännu även hon med en envis förkylning själv känner jag mig betydligt bättre förutom en envis hosta som verkligen inte vill ge sig..

Ja bränna bränna bränna är vad jag gör nu för att bli av med min kg jag har kvar som ska bort så här bränner jag eller försöker bränna det fett som ska bort går sjukt segt som ni säkert läst tidigare men vågen hade rört sig på morgonen JIPPI men kanske inte konstigt då jag dragit igång igen med hurttningen som en rivstart efter förkylningen och all vila jag varit tvungen ta pga den.. Igår fick jag ihop hela 14km totalt morgonrundan som vanligt och sen en 4km runda med Dilba på kvällen då hon också måste få göra av med sin energi och koppeltränas så inte nå ont som inte har något gott med sig:P

På morgonen har jag och Albin hunnit averka en mil då sessan fortfarande sov och Axel hade åkt iväg med taxin, härligt med sol men fy så kallt det ändå var hur ska jag klara denna vinter som fryser redan och fryser konstant även inne hm jag som inte brukar vara en sån som fryser men nu är det då så iaf:/

Så nu har jag 1,2kg kvar till målet det närmar sig sakta men säkert.. Men som jag skrivit tidigare så ska jag ta bort fem kg till då jag är klar med mitt mål känns verkligen så och nu har jag bestämt mig för att det ska bli så! Bra att ta bort lite extra men då undrar jag hur länge dom fem kg kommer ta då det går så segt nu så siktár mot mitt mål nu iaf och känns så jäkla skönt att jag snart är där, framför allt att det gått så sjukt bra fattar inte själv att jag klarat de på så kort tid för 39kg på fem och en halv månad är ju inte fyskam men då har jag kämpat för det också var eviga dag..

Har inte fuskat nått inte ätit nå godis inte en glass jävel på hela sommaren hm fattar det inte riktigt själv hur tjurig man kan vara hihi men tjurig som jag är så har de ju då gett resultat och många svettdroppar har det runnit för dessa kg inget har jag fått gratis..

Nej nu göra sysslor här hemma inläggen drar verkligen iväg då man börjar skriva..

Sol inne sol ute sol i hjärtat sol i sinnet <3


Allt mot mig..

Åååå GAAAH känner mig så svårt jävla less allt är mot mig!! Är det inte sjukdommar som är problemet så är det VÄDRET nu pissar det ner här och blåser sitter och håller tummar och år att det ska sluta så jag kan sticka ut på en morgonrunda, hade så fint planera då Albin bara har 37,7 att jag ska bädda ner han i åkpåsen så han får sitta och mysa där medans mamma hurttar och skönt för han få friskluft så han får lättare att andas men si de går inte så länge pisset öser ner..

Men finns hopp då det ser ljusare ut nu jag sitter här startklar med kläderna på så jag bara behöver snöra på han overallen och sen sticka ut:P Nå blir det inte så får jag ta en repris från igår och gå på kvällen då älsko kommit hem..

Nu ska verkligen mina sista kg brinna bara hurtta på i fullfart tills dom är borta två ynka kg men dom är tyvärr inte så ynka när dom hänger kvar som STEN och inte vill släppa:) Nå dom far väl med tiden för jag är tjurigare än dom och det ska jag bevisa;)

Ne nu snöra på han overallen så vi kan sticka iväg för det har sluta pissa se på faaan hoppas vädret är med mig hela vägen då efter som allt verkar vara emot mit just nu!!

Ut och bränna fett och röra på fetröva JIIHHOOO äntligen börjar mina rundor komma igång igen!!

Rundgång

Ja då var det åter igen några dagar sen jag bloggat har verkligen haft fullt upp och inte orkat sätta mig och skriva några rader, men nu tänkte jag försöka få ihop ett inlägg iaf..

Rundgång är bara förnamnet förkylningen verkar gå laget runt här skrutten är så sjuk stackarn och ont i mammahärtat gör de:( igår hade han feber kramper och var blålila runt mun och armar och ben fick åka in och låta han inhalera cortison då han alltid blir så fruktansvärt TUNG andad när han blir förkyld så det sätter sig på luftvägarna för han, älsko fick komma hem i ilfart då jag ringde han och hade smått panik av att han bara satt och skadade och inte fick luft tror aldrig älsko tagit sig hem på tjugominuter från Ssab tidigare så det gick nog undan.. Men tur att allt slutade väl och han fick lite lättare med andningen då han fått inhalera men natten har ändå varit jobbig för han, känns som att jag inte sovit något själv då man ligger och lyssanar att han andas:(

Gjorde susen iaf då han fick mollipect eller hur det nu stavas:P så nu sussar han sin lunch och verkar bättre så hoppas på en natt med bra sömn nu..

Matilda är hemma från skolan idag då skrutten smittat henne också Axel har ju redan averkat förkylningen så som sagt går laget runt här..

Jag har just hunnit baka bullar på en liter då det äts bullar på högnivå här tycket jag bakade nyss men dom var tydligen slut redan, blir att promma ikväll då älsko kommer då jag verkligen inte tagit mig ut nått alls på över en vecka då jag själv haft denna jävla förkylning och trodde vi skulle kunna få fart på morgonrundorna nu när den släppt men icket då det vart skruttens tur, men får styra om mina rundor så jag får gå på kvällen tills han blir frisk det får gå det med!

I helgen har jag jobbat natt med mitt taxikörande var så sjukt roligt har nog aldrig tyckt att de varit så roligt som i helgen trivs som fisken i vattnet att köra åt sexans fullt upp hela tiden ingen dötid.. plus att jag har så mycket bättre betalt än innan så blir att jobba fredag natt också, sen ledig kommande helg för att jobba hela löningshelgen NICE..

Står verkligen stilla på vågen nu segt med mina två kg jag har kvar, men nu jävlar borde dom ryka när jag kan börja hurtta igen HOPPAS jag på:)

Fy vilket långt inlägg detta blev men fick ju ihop ett inlägg iaf, nu blir det att förbereda middagen ska göra köttfärsröra (viktväktar recept) så sjukt gott de är MUMMA!!

HEJS..

Blogg torka!

Måste väl försöka få ner några rader här känner att jag verkligen har blogg torka, har inte så mycket att skriva händer och fötter inte så mycket i livet vardagarna rullar på i vanlig ordning..

Ska strax kasta mig i duschen då vi måste vara kl två i storstan så lika duscha och göra bort det så jag kan fixa allt annat i lugn och ro sen.. Sessan ville till mormor/morfar i helgen så vi dumpar av henne där då vi ändå är i krokarna..

Förkylningen är kvar i kroppen ännu men betydligt bättre är jag med den jobbiga jävla hostan hänger kvar:/ men men den ger väl sig så småning om..

Har inte kunnat hurtta som jag vela och det STÖR mig som fan men får ta igen det nu då jag blivit bättre plus att vädret har ju varit si och så också men bara bra så jag hunnit kurera mig.. Vikten går ner men sakta men säkert nu men så länge det minskar är jag mer än nöjd:) 2kg kvar nu till mitt mål men tror jag ska ta bort 5kg till då jag nått de så 45 har jag sikta in mig på nu HIHI men jag får se hur det känns men som det är nu är jag helt inställd på de.. Fast dom 5kg får droppa av i den takt dom far inte något krav då jag satt min mål på 40kg och jag är mer än nöjd som gått ner de eller mja 2kg dit:)

Vill bara ta bort några kg extra så jag har i lager:P

Nej nu kasta mig in i en dusch, ha en toppen fredag alla där ute!

Ännu inte bra!

Jaha då var det åter Måndag igen tycker jag skriver att det är måndag här i bloggen jämnt, idag äntligen har jag kunnat gå en morgonrunda pinade mig nio km men var en riktigt tung runda då jag fortfarande lider av något som kallas helvetes förkylning!! Men runt tog vi oss sist biten ville jag bara lägga mig på vägen och skrika att någon skulle komma hämta mig lillskrutt och Zally så slut var jag verkligen och har nog aldrig hänt sen jag börjat hurtta..

Axel är snorig och hes som tusan så han blir hemma tisdag onsdag iaf från skolan då dom tydligen ska ha sikforsmaran på onsdag och jag tycker inte han är i form för att springa så valt att ha han hemma så får vi se hur torsdag ser ut om det blir skola för han, Albin har också blivit snorig fast inte lika som vi hoppas det stannar så för han.

Nu blir det borra ner röven i soffan under filten har inte nå ork kvar i kroppen, sen middag påköpet och nu är barnen äntligen i säng skönt med liten egen tid!!

Nej nu börjar pengarna på bordet så ska titta på de:)

Gooo naaatt

RSS 2.0