Vitt som pulver...



Ja äntligen snö som kommit för att stanna eller får man ju hoppas! Så tomten bevisa mig att han fanns:D

Jag har en lugn och skön morgon här Matilda och Minna är i stallet Axel sitter snällt framför tv´n och älsklingen<3 sover som en liten gris ännu. Blir nog en lugn dag fast hade behövt åka till luleå och handla men hinner nog det imorgon när jag ska med tess och inhandla nyårs maten:) Tess och Henka ska fira nyår här ute i byn med oss så blir mys med lite trevligt sällskap och god mat. Nu måste jag bara fixa raketer till barnen fast tycker själv det är lika roligt att skjuta man blir nog aldrig vuxen.

Nå nu ska jag pinna ner och göra lite nytta blev inte så mycket bloggande idag hejs!


Städa och städa....

ja då fick man nå knäpp ryck och börja städa då badrummet och tvättstugan är avklarade så fortsättning följer imorgon med v-rummet när jag ändå är på g med ett stort G:) ne men man måste väl städa någon gång oxå kommer ju gäster hit på jul så kan ju inte låta dom få astma när dom kliver genom dörren! Äntligen har snön kommit i lite mer mängder än tidigare så jag tror nog på tomten önskade ju mig mer snö innan jul och han verkar ju ha fixat de:)

Ja då var de dagen före afton imorgon då ska hämta min mor hit på kvällen hon ska nanna över här tills afton så barnen längtar och åter längtar att få sova med mormor, men blir nog riktigt mys här med mamma och uppesittarkvällen. Pappa han kommer först på själva afton men mamma tjuv sticker ne men hon ids inte sitta hemma och vänta när han måste gör bort sina hästar innan dom kan komma ut till oss på julafton så därför kommer hon redan imorgon, även min syster med familj kommer och firar med oss!

Nog gnällt om stora tjocka släkten nu ska jag gå ta mig nå mys med min älskling framför tv´n innan sängen väntar.   Natti natti alla Zzzz Zzzz Zzzz!!

Kylan har kommit!!

Kyla!!!

Fan vad härligt nu biter de verkligen i kinderna vintern och kylan verkar ha kommit men hoppas på att den stannar då men vill ha betydligt mycket mer snö!! Ja då var man ensam med barn, djur och hemmet igen mitt hjärta har åkt i G-vare igen och jobba trist som tusan har blivit lite bekväm när jag fått ha honom hemma några veckor men jag får se de positivt att han får jobba, inte lätt idagens läge få sig nå. Kallt är de här minus tjugo visa mätaren ska dra mig till stallet och sätta ut mina fyrbenta vänner dom väntar nog har låtit dom ha lite sovmorgon pga kylan dom lär nog hinna frysa och vela in!

Matilda har åkt till skolan med taxi och Axel har fått jullov skönt ska de bli när stor tjejen oxå får på måndag härligt slippa passa tider för en stund och kunna bara vara de är dom värd barnen oxå som kämpar veckorna igenom. Matilda har inte en frånvaro dag på hela terminen ifjol hade hon inte heller någon frånvaro på hela läsåret snacka om en krut unge hon är inte den som drabbas i första taget, ne ska inte säga så då blir hon väl sjuk ordentligt när jag nu har skrytit. Ne nu har jag inte tid att sitta framför den här burken ut med hästarna mocka och göra klart till hästarna sen blir de pite en sväng för mig och lilleman hoppas på att bilen startar i kylan men värmaren har jag ju i så det borde gå! Ha de gött alla där ute i vinterkylan!!

Jag ser de snöar=))))

Jippiiiii!!!

Äntligen lite mer vitt som faller ner på marken nu får då jag verkligen lust till jul känns inte lika positivt när de är piss väder och grått bara snön får stanna! Är så fint i våran gran där ute när de fastnar lite vitt på grenarna och belysningen, blir så mysigt sken då:)

Nå vad har hänt idag då nå inte så mycket just kommit hem från pite har vart och köpt lördagsgodis till barnen och handlat apelsiner och mandariner till mig ett måste är så svin gott!! ska strax göra bort middag här så de är avklarat blir mos och grillkorv riktigt lyxig lördagsmiddag men de får duga de går säkert ner. Sen tänkte jag sätta mig och slå in lite klappar när dom små hoppat i lopplådan och jag tagit in mina fyrbenta vänner dom lär nog vara små blöta kan jag tänka mig för snön är så pass blöt som kommer. Ne nu kan jag inte sitta framför dator och slöa måste gå göra lite nytta här så de blir nå gjort! Ps.. imorgon blir de pepparkaksbakning för hela slanten Matilda och Axel har längtat så att få baka plus att mormor och morfar kommer på besök! Ha en trevlig kväll alla!

Lussebullar och pepparkakor!!

Hihii:)

Har vart i stallet och gjort bort de så nu hade jag tänkt börja baka lussebullar, tänkte passa på att börja iaf medans dom små är borta en stund till iaf. Emil har åkt och hälsat på sin pappa så har inte så mycke göra just nu så tänkte diska bort och starta bageriet här mys med lite saffrans doft:) Pepparkakor blir de att baka till helgen så Matilda och Axel får vara med de längtar dom till mysigt med lite julpyssel.

Annar häder och fötter inte nått särskilt sen blir det en lugn kväll framför tv´n med bonde söker fru fast jag stör mig på den där bohemen Roger ursch fy och bläää vad han är äcklig om man nu får säga så!?


RSS 2.0