Vecka nr 2

Då var det dax för vecka nr två för barnen i skolan/dagis måste erkänna att jag är helt död på morgonen då klockan ringer och vi ska upp. Hade inte skada att vara en aning piggare men trött som man är har man inget val bara masa sig upp och göra dom små liven klara så vi kommer i tid.

Men nu går vi mot ljusare tider gaaah så skönt!! Har inte bloggat på några dagar efter den chock jag fick av en kommentar i mitt sista inlägg har bara konstatera att folk är inte klocka dom rotar och snokar i ens liv så de är obehagligt sen sprider dom rykten värre än en häst travar ne få tag i den jäveln och ta det öga mot öga de först skulle sitta som en fläskläpp. Men bor man i Råneå så har man väl inte mycket annat för sig än att hänga på macken och snacka en massa skit!!

Ne nog om de.. Måste ju berätta att de var fullt hus är i fredags riktigt trevlig med massa besök här ute i skogen det måste vi göra om. Nathalia, Simon, Ellie, Nicko och Tess var här och så klart alla barnen så de var fullt hus här och de surrades för fulla muggar fick små skrika för att höras då våra barn lekte på golvet i samma rum:) totalt var dom ju sju barn så lovar att de hördes!!

Har inte så mycket mer att skriva känner lite blogg torka så nu snokar runt vidare på datorn...

Sov gott alla vänner och FIENDER!!


Ja då var de över....

Imorgon är det dax för skola igen dagis börjar på Tisdag för Axel vilket verkligen behövs så han får göra av med sin energi han klättrar nästan på väggarna.. Men de största problemet är hur jag ska få liv i dom på morgonen vi har ju sovit till tio elva varje dag så SKÖNT att inte behöva en massa måsten på morgonen men nu är de åter till verkligheten med måsten och tider att passa..

Inte nog med de hur ska jag själv orka slå upp mina blå blir ställa klockan att ringa högt.. Nå ja de är inte så länge till sportlovet så är nog bra komma tillbaka i vanliga rutiner och tider en stund för både mig och barnen, men tror alla håller med om att det är en tung tid att stiga upp när de är så mörkt men se de positivt vi går mot ljusare tider sååå härligt!!

Ne nu göra klar barnen för sängen och lill<3 ska få sig ett bad...

Mina tre änglar undra vad Axel ätit:)

Puh...

Puh är bara förnamnet vilken rivstart till morgon de här blev och motion fick man på köpet! Började morgonen i vanlig ordning för att se så hästarna är i hagen och ingen annan stans hmm inga hästar i hagen vad jag kunde se?? Så öppnade ytterdörren för att se efter om jag såg någon vid grinden men de gjorde jag inte dom var lite närmare än så:) Newie och Rosie stod vid traktorn alldeles vid huset så var bara snabbt ut i garaget och hoppa i varma kläder för att sätta in dom i hagen igen..

När jag väl kommer ut står även Nellie och Mayiris på andra sidan om traktorn och dom såg då ut att ha haft väldigt roligt för var spår över hela gården tur att dom inte dragit ut efter vägen iaf puh.. Snälla som dom är så gick dom framför mig och in i hagen igen, men fick svaret ganska fort varför dom var på gården och inte i hagen de lilla av bollen som var kvar var botten frusen och dom fick inte lös så mycket att äta så dom hade gått ut och sliti upp plasten på en ny boll utanför stallet för att få nått i magen kloka djur dom är mina fyrbenta vänner!!

Ne nu äntligen inne  åter igen och hästarna nöjda i hagen med nytt hö:)

Tänkte bjuda på mys bilder från Leos igår.. Tack Tess och Nathalia för en trevlig dag tillsammans med våra barn!!

Albin i bollhavet:)

Söööt Albin

Grabbarna:)

Leo och Albin

Lilltrollet vårat

Nathalia och Alicia

RSS 2.0