Då var de dop!!

Ja idag har vi döpt Albin i nederlulekyrka en lyckad dag med lyckat väder!! vill tacka alla som kom och förgyllde Albins dag så den blev till de bästa<3 Mormor, morfar, farfar och Lena,Ida och Oskar, min syster med familj och även faster med familj var här så vi blev totalt nitton personer vill tacka alla för dom fina presenterna Albin fick!!

På torsdag ska jag på tremånaderskontroll men lillhjärta och då ska han även få spruta ajj ajjjj fy mamma tycker inte om sånt men får väl titta åt ett annat håll medans dom sticker han:( Tiden rusar iväg och på torsdag är han prick tremånader. Jag njuter av varje dag varje minut och sekund jag får tillsammans med han för den här baby tiden kommer aldrig igen och man glömmer den så fort!! är så lycklig att jag har tre underbara barn som är friska de är min största vinst här i livet allt kan gå så fel och man ska inte ta allt förgivet här i livet..

Matilda är en så duktig och stolt storasyster likaså Axel fast där kommer lite buttra miner ibland men inte konstigt han har ju varit minst innan Albin kom så känns säkert i hans lill<3

Nå nu blir de mys i soffan Albin har redan somnat för en timme sen och Axel har hoppat i säng nu Matilda blir nog vaken en stund till hon gör läxa:)












Bvc med lill<3

Ja idag har jag varit på två månaderskontroll med Albin han växer så de knakar:) han vägde nu 6805g och var 64cm lång snacka om att växa han har vuxit på längden tretton cm på åtta veckor!! Barnläkaren som var där sa att om han fortsätter växa efter sin kurva som de visade nu så skulle han bli 195cm LÅNG!! Ne men så lång borde han väl ändå inte bli de stannar nog av men lång tror jag då han blir iaf för han har ju då nått att brås på, hans morfar och pappa är ju rätt långa plus att Emils farfar var närmare två meter och sist men inte minst så är ju inte jag själv så kort med mina 172cm:)

Nu sover lill<3 sött i sin säng Matilda sitter och gör matteläxa och Axel är på väg i säng han med så snart har jag egen tid så SKÖNT då ska jag lägga mig raklång i soffa och glo på tv en stund innan de är dax att traska mot sängen för mig oxå.

Ja imorgon är de fredag igen veckorna springer iväg så skönt med fredag och lite fredagsmys med familjen<3 sen i helgen blir de att bygga färdigt hagen så hästarna kan gå in på baksidan av stallet och få tak över huvudet ska bli så skönt veta att dom har någonstans att gå undan för sol,vind,vatten och snön med sina oväder!!

Bjuder på lite bilder på mina tre underbara och älskade barn vad vore livet utan er <3 <3 <3




Oppsss!!

Åj åj var nårgra veckor månader sen jag uppdaterade min blogg!! Mycket har hunnit hända sen dess vi har ju fått världens underbaraste och sötaste lill<3 Albin så snäll och underbar är han. Nu har han hunnit bli två månader och en riktigt stor kille. Han föddes den 29juni kl12.35 och vägde då 3950g och var hela 51 cm lång. Men tiden går fort och nu väger han över sex kg och har blivit sextio cm lång.

Hästarna mår bra och har just kommit in från betet dom har haft riktigt mycke gräs att äta denna sommar när de växt när de regnat så mycket. Händer lite här på gården oxå vi har rivit alla rörhagar som varit bakom stallet och de är nu mer en jätte fin ridplan som kommer bli perfekt att rida på när de är mörkt när strålkastarna sitter på stolpen där bak:) Vi har även börjat bygga om hagen som är nedanför huset och ska förlänga den så hästarna kan få gå in under tak i vinter om dom vill. Blir helt perfekt när vi bygger om så dom kan gå in där gödselstacken är stort så alla rymms där under varmt och skönt om dom vill ligga oxå:)

Vad mer jo pappa har varit hit i veckan med alla sina hästsaker så nu har jag två vagnar och tre selar helt perfekt så nu ska jag börja köra Nellie gumman<3 täcken har jag oxå i massor!! Ni undrar ju säkert varför han varit hit med alla saker?? jo de är så att han slutat med hästar och satt iväg dom hästarna han haft så Shilling ås hans ögonsten har han gett bort till en tjej och jag hoppas att han får de toppen bra där tur att vi känner henne så man kan hälsa på han när man känner för de och vill.

Har väl inte så mycket mer att skriva har ju uppdatera lite nu iaf:)

Bilder kommer senare datorn ville inte som jag ikväll!!





RSS 2.0