Minnen....

Många minnen får man när man ser bilderna på Mozart han var som min lillebror<3 Hugger i hjärtat och gör volter i magen tretton år blev han men trodde han skulle leva lika länge som mig om inte lägre känns så tomt utan honom, vi skaffade honom då jag var sjutton år så tomheten är stor. Men jag sparar alla minnen i mitt hjärta och ta fram dom då och då, så kommer han alltid finnas bland oss ändå ÄLSKAD SAKNAD!!







Storm....

Ja så var de sagt och lovat att de skulle bli imorgon snöstorm och kaos så få se om dom får rätt i de?? de får vädergudarna visa.

Jag och stumpan har varit till Luleå ikväll och handlat var så lungt och skönt bara hon och jag:) hon var så duktig och gick med vagnen så jag kunde lasta i de som skulle handlas blev ett och annat ekade typ i kyl, frys och skafferiet när vi åkte så nu är de fyllt igen skönt, hatar att laga mat när de knappt finns nått hemme är så trist!

Nu har samtalet om den lill* i magen börjat komma på tal för Matilda och hur ska man förklara för en som är sju år när hon frågar hur man får en babys i magen hmmm lättare sagt än gjort, så försökte förklara fint att mamma ska berätta det till dig sen, men hon blev nöjd med de svaret tänkte oj oj hur ska jag kunna förklara detta:)) hon längtar redan och pratar om de hela tiden att hon ska hjälpa mig och vara barnvakt om jag måste göra saker så söt är hon och en riktigt duktig storasyster de var hon redan när Axel kom till världen har alltid varit hjälpsam och aldrig varit dum med han som liten, men nu är de krig för fullt:) Haha ja vad vore livet utan kring med syskonen har väl inte varit guds bästa barn jag heller!!

Ne nu blir de att hoppa i lopplådan och hoppas på att man inte snöat in imorgon och hoppas på att huset står kvar på samma plats som när jag hoppa i säng! God natt alla!!

Barnmorskan.....

just de då har jag varit till barnmorskan idag allt såg bra ut fast var inte så mycket hon gjorde, fick lyssna på hjärtljudet fast om man nu kan säga de! Den ville då verkligen inte visa sig vid liv även fast jag kände hur den rörde sig i magen under tiden hon sökte hjärtljudet så lyckades jag bara få höra fem sex hjärtslag sen försvann den lill* och inte ville vara med nå mer:) Men även när jag var på ultraljudet ville den ju inte heller vara med vände ju då bara ryggen mot så kan inte tänka mig att den är något annat än en tjurig tjej men de får vi se när de visar sig:)

Jag har ju då kallat magen för Matilda hela tiden då jag väntade henne, Axel kallade jag ju magen då jag väntade han och nu så känns det som att de är en tjej men ingen som vet bara den lill* i magen!

Jag går då in i vecka 21 idag tiden rusar iväg så hoppas de blir sommar snart även fast det känns långt borta:(

Ne nu så ska jag ta och gå göra mig en semla har ju då en hel bunke med grädde i kylen MUMS så gott de ska bli!!



Two in the kitchen making tea
Two in the bedroom making three :-)

V.20

Jadå!

Då var det som vanligt länge sen man skrev nått i bloggen men de är ju att ha tid och ork att få ner några rader någon gång!

Nu har jag då varit på ultraljudet och de var bara en där inne som tur var haha har ju hunnit fantisera att de varit två när alla trott de eftersom magen vuxit så fort.. Men då var det avklarat iaf så nu kan jag vara lugn och mysa av graviditeten, jag fick beräknat BF 13 juni så vart fram flyttad sex dagar var först BF 19 juni så är i vecka 20 nu fy tycker tiden gått fort har ju gjort halva tiden nu så är lika länge kvar:) men går tiden lika fort som den gjort nu så smäller det bara till.

Tess var snäll och följde med mig och hämta ett skötbord som jag köpt slängde mitt förra för var ju inte tänkt att jag skulle ha något fler barn men nu bidde de så och längtar som för tre barn tills den kommer hon/han få se vad de blir men är ju en lång väntan ännu! Behöver ju knappt köpa nått för känns som att jag har allt sen tidigare skönt!! Men de som jag måste skaffa är vagn och bilstolen för första tiden lite ny kläder förstås är ju alltid skoj att ha, men när jag lyckats få både flicka och pojke tidigar så har jag ju de mesta som behövs många +++++ för de!

Ne nu ska jag gå se vad de finns för gott att äta i skafferiet börjar allt mer vara som en skåpråtta inte bra de inte, sugen på chocklad är ju bara för namnet!!




Tjoo få se när de kommer några rader nästa gång!!

.......

Ja då var det Tisdag lovet är slut för denna gång och Matilda är andra dagen i skolan och Axelf första på dagis skönt med lite tyshet här hemma har varit väldigt fullt upp med båda hemma:)

Emil har dragit till piteå en sväng och jag satte mig här framför datorn och tänkte att jag måste väl skriva några rader var ju ett tag sen. Magen växer och jag är i v18 nu tiden rusar iväg på Måndag är de dax för ultraljud spännande se hur många som bakas där inne får ju då hoppas att det bara är en räcker då med tre barn för oss! sen när den kommit så är de färdigt då har jag gjort mitt:)

Ska bli spännande se vad det blir har inte tänkt titta på ultraljudet vad de blir tycker att de är det som gör hela graviditeten att vänta och se när den väl kommer, har som blivit någon trend nu att alla ska titta vad det är, de är väl inte lika skoj även fast man kanske nu skulle tycka det var spännande veta vad som växer inne i magen nä de hoppar vi då över.

ne nu ska jag gå diska bort och göra någon nytta blir rida för Matilda då hon kommer så då måste jag ut igen för att hjälpa henne med Rosie, toppen väder är de riktigt varmt tempen står på två plus helt sjukt i Januari nog för att jag vet att kylan hinner komma tillbaka några gånger om innan de blir riktig vår SUCK!

Nytt år och julen kastades ut!!!

Ja då var det nya året här mycket som ska hända under år 2010! Nyårsafton firade vi men Tess och Henka en lung och skön afton var de men god mat och riktigt smarrig efterätt, vi låg alla på soffan som klubbade sälar efter maten:) Emil och Henka drack öl men jag och Tess fick allt sitta och titta på vi som inte får dricka när vi har varsin liten i magen men vi satt och bälja i oss Zingo mycket omtyckt!!

Opps nu var det nog många som rev upp ögonen och kanske fick en mindre chock och var tvungen läsa om två gånger när de stod att vi hade varsin liten i magen men det stämmer alldeles riktigt Matilda och Axel ska få ett litet syskon den 19 Juni är jag beräknad ska bli så mysigt med en liten knodd spännande se vad det blir men känns som att det är en tjej men vet inte, har ju då gissat rätt på både Matilda och Axel men nu vågar jag inte vara säker är i vecka 17 imorgon så tiden rinner iväg längtar tills vi fått vara på ultraljud så man kan vara säker på att det är en där inne:) Nå nu ska jag gå mysa med min älskling i soffan han har just gjort varmamackor som vi mumsat i oss<3.

RSS 2.0