Bvc i dag..

Ja då var de Torsdag redan veckorna rullar på, idag har vi varit till bvc med Albin ja vad ska vi säga om våran son han växer växer och åter växer få se när han tänker stanna upp.. Han vägde drygt 12kg och var hela 80cn lång och är tio månader imorgon:) Barnmorskan har lika roligt varje gång vi kommer när han drar iväg så mycket på längden för varje gång vi är dit..

Känner mig inte riktigt nöjd med dagen då jag inte hunnit promma på morgonen känner mig allmänt seg, men imorgon blir de en lååång sväng med mina nya skor är grymt nöjd med köpet av skorna men billiga var dom inte.. Det kostar att ligga på top 1300 svenska kronor fick jag betala för dom.. Men kommer nöta ut varje krona på skorna och vet sedan tidigare erfarenhet att skorna är de viktigaste för att nå ett lyckat resultat..

Försöker få Albin att sova sen lunch men han är inte riktigt med på de gnäll hörs från sovrummet, hatar när de blir en bruten sömn när man är iväg och måste väcka när man ski in och ut gaaah!! Så nu lär jag ha en rolig eftermiddag och ingen egen tid alls hm..

Eventuellt att jag tar mig en runda ikväll då älsko kommer hem är så sugen på testa skorna men hade behövt låta mina fötter vila tills imorgon då jag fortfarande har ont och skavsår från mina gammla verkligen utslitna skor..

Nu måste jag gå ta upp min son som total vägrar sova så han lär ju däcka tidigare än normalt ikväll då..

Tjing!!

Orkade int!!

Igår var dagen före idag:P ne men skämt och sido igår orkade jag bara inte blogga fy var helt slut efter de vi kom hem från storstan och hade kunnat somna redan kl nio, men Albin slumrade i bilen vid  halv sju fel tid så klart när hans sov tid är kring sju halv åtta. Så jag fick glatt hålla mig vaken till elva innan han tyckte de var dags att sova för natten..

Men vadå händer och fötter inte allt för ofta eller rättare sagt aldrig så de var de värt. Hade en jätte trevlig dag åkte efter lunch och hälsa på äntligen hos Nathalia och Simon har tänkt åka så många gånger med de har alltid varit nå i vägen för att kunna fara, har faktiskt haft dåligt samvete när dom varit hit så många gånger och vi aldrig tagit oss dit men nu äntligen blev de av!

Sen gick vi till Miss mac för att alla förutom jag skulle äta:P ne jag är så nöjd när jag har mitt vatten ha ha ne men var inte alls hungrig så kändes okej att se på:) Sen åkte vi alla ut till Rutvik och hälsade på hos Ellie och Nicko riktigt fräscht med nytt hus luktade verkligen nytt t om trädoft.. Var ett jätte fint hus dom köpt så förstår att dom är nöjda, tänk själv få välja hur man vill ha allt vilken dröm slippa ta de någon annan valt. Nu är de ju bara Nathalia och Simon som väntar på huset ska bli spännande se när de kommer och är klart då blir de husesyn:)

Som sagt jag var slut efter gårdagen jag som inte är van vara borta hemifrån så länge, men de måste göras om och som Ellie föreslog en tjejkväll skulle vara jätte NICE!!

Nu ska jag gå ta tag i disken för ingen annan lär ju göra, de står mitt namn på köksbänken tyvärr gaaah!!

ps! Vet ni varför kvinnor har så små fötter????? Jo för att dom ska komma närmare diskbänken HIHI.. Och det verkar ju då stämma i detta hus:)

Varm i ansiktet..

Ja vad ska man säga lika härlig dag idag som igår riktigt varm och skönt 19 grader i skuggan har vi haft som varmast idag.. Började morgonen med min vanliga prommis Zally fick stanna hemma och vila upp sig och blir även imorgon också så hon får återhämta sina små ben..

De bara hettar i mitt ansikte men klagar inte perfekt att man får solbränna på köpet då man är ute och bränner fläsk kan inte bli bättre, riktigt varmt var de idag då jag gick trodde jag skulle flyta bort..

Dagen har spenderats ute precis hela dagen, lillskiten är badad och har just somnat helt slut som artist men inte konstigt varit ute hela dagen och han har haft fullt upp med att se vad vi pyssa med och farit omkring över hela gården i gåstolen, helt perfekt att ha den med ute då det är så svårt när han inte går ännu.. Blir ju inte det bästa att försöka ha han sittandes i vagnen för det är absolut stor protest..

Just satt in bacongratängen i ugnen ska bli så gott med lite föda känner mig rätt hungrig. Fin besök från storstan har vi också Danne är här så han ska också få avnjuta middagen så super gott är de och så klart ett recept från lchf.

Imorgon kommer Axel hem så skönt få hem han fy känns som att dom varit borta i all evighet, Matilda har kommit med mor och far idag från Ökx fast inte kom hon då hem ne hon skulle stanna där någon dag till, snacka om en som inte vill hem:P

Då var de väl dags att duka fram på bordet för maten är strax klar och efter middagen ska jag gå ut och torka av torkvindan som älsko har satt upp igen för den åker in varje höst så inte snön trycker sönder linorna:) Sen blir det att hänga ut maskinen som är igång så får de torka över natten och i solen imorgon fan så underbart kunna hänga ut tvätten, torkar super snabbt plus att de doftar underbart när man tar in tvätten!!

Visst var det ett intressant inlägg de här eller så inte har inte så mycket att skriva om..

Nå nå på återseende:)


Härliga morgon!!

Vilken morgon vaknade av att solen sken in genom persiennerna rakt i ansiktet på mig, kändes skönt och vakna upp till en klar blå himmel inte ett moln så långt ögat kunde nå.. Hoppade upp fortare än kvikt och fort in i kläderna och ut genom dörren på min morgonprommis och så klart fick Zally följa med. Blev en lååång skön promenade i den stekande solen riktigt skönt var de så vi han traska ihop en mil, kändes så skönt så hade nog kunna gå en till. Väl hemma så satt jag på bron en timme och drack upp min liter vatten innan de var dags att studsa i duschen..

Imorgon blir de att lämna Zally hemma hon var så slut innan vi var hemma så trodde jag skulle få ringa älsko så han fick komma hämta henne, tok matte som pinar henne varje dag så imogon beöver hon få vila upp sig så hon får nya krafter fick verkligen bogsera henne sista biten hem..

Matilda och Axel är borta ännu känns som att dom varit borta hur länge som helst:( så tyst och tomt här hemma utan dom men ärligt talat så njuter jag av min egna tid när jag kan passa på att göra sånt som jag inte har tid med annars.. Men Måndag kommer Axel hem Matilda vet jag inte ännu för hon ska stanna i stan några dagar under påsklovet..

Det är även underbart skönt då älsko varit ledig sen Torsdag och börjar inte om fören Tisdag så nu har jag blivit bortskämd med att kunna stiga upp och gå min prommis utan att behöva tänka på någon annan än mig själv så SKÖNT ta sig ut direkt och inte ha massa måsten innan..

Undra vad jag nu ska hitta på att göra känner mig raslös och kl är bara drygt fyra.. Ska börja med middag på nå tag också fläskfilégryta blir de till middag idag..

Hoppas ni alla fått njuta av solen idag så jävla skönt, sommaren närmar sig med stormsteg JIPPI!!





Påsklov..

Gud vad skönt äntligen påsklov och nu är de nära nästa lov är sommarlov så underbart med värme sol och bad.

Just kommit hem från stan har varit och handla så jag och älsko kan äta något gott unde påsken blir då grillpremiär imorgon för våran del MUMA längtar redan!!

På morgonen stack Axel med älsko till farmor och blir i stugan med henne hela påsken, och nu är pappa på väg hit och ska byta till sommardäck och sen tar han med sig Matilda och dom sticker upp till Ökx imorgon då mor slutar jobbet och är där hela påsken så jag och älsko har bara lill Albin hemma kommer känns som att man är barnfri då vi bara har han..

Jag har varit och hämta hem Benita idag så skönt att ha henne hemma men känns så konstigt att hon ska vara i denna lilla urna, så nu ska jag söka en plats där hon kan pryda hemmet och vaka över oss.. Ska köpa vit färg och måla den då den ej har någon färg utan så där trist björkfärgad:/ Ne hon ska få en vit fin urna.

Skulle ju ha vilodag idag men måste nog ta mig en runda ikväll var ju ändå inte värst sämst väder ute.. Vi blir ju då ändå själva så blir nog skutta i träningskläderna och fara iväg så där lagomt innan middan, eller så sticker jag imorgon direkt jag slår upp ögonen får se vad som händer och fötter ikväll.

Nu ska jag ta och prata med min dotter som kommit från skolan, sen packa hennes väska så den är redo för avfärd..

TREVLIG PÅSK ALLA!!!

Soool..

Riktigt härligt väder höll på svettas ihjäl på morgon prommisen men ska inte klaga för njuter av att gå då solen lyser och fåglarna kvittrar. Axel har fått påsklov så han är hemma och följde med på morgonen trodde aldrig han skulle orka cykla min mellan runda på åtta km vilket han gjorde utan problem:)

Imorgon är de en vecka sen Bentia somnade in fyy hinner fundera massor på henne och rensa tankarna då jag prommar, imorgon ska jag hämta hem henne i sin urna fy då rivs väl allt upp igen får en stor klump i halsen bara av tanken, men vill verkligen hämta hem henne så jag vet att hon är här ska hitta en plats för henne där hon får stå och pryda hemmet och vaka över oss..

Väntar på att Albin ska vakna så jag kan åka en sväng till affären, är svårt hungrig och hade vela få äta min lunch/frukost men får vänta med det tills vi varit iväg en snabb sväng för orkar inte börja äta och så vaknar han och måste klä av han för att klä han igen:/ evigt pusslande för att få ihop allt men är väl så de är som småbarnsförälder:P

Undra om jag ska dra ett varv med dammsugaren medans han sover så har jag nått gjort iaf.. Ikväll då älsko kommer hem ska torkvindan ut så jag kan hänga tvätten ute så härligt torkar så fort i solen och kläderna luktar så underbart när dom fått torka i friskluften.

Då var de väl dags att ta tag i alla måsten tills han vaknar! Ha en toppen dag alla vänner och njut av sooolen som värmer snacka vårkännslor..

Måndag!!

Då var det åter Måndag och en ny vecka, just hemkommen efter morgon prommis med Zally och Axle riktig storm ute så kan inte påstå att jag nöjt fast solen var framme motvind både bort och hem men de kanske bara var bra så man bränner lite mer fläsk.. Axel var super nöjd när han fick cykla men var så tråkigt när de gick så tungt i blåsten men annars gick de bra, han orkade trampa på riktigt bra så fem km fick jag ihop i rask takt.

Älsko har just åkt och jobba själv sitte jag och väntar att äggen ska bli klara så dom ska avnjutas tillsammans med påskskinkan mamma gjorde åt mig i helgen då dom var hit plus en liten tallrik med lättfil.

Sen blir det plock och städ här denna jävla sand på golvet som alltid kommer in så fort någon går in och ut gaah kan bli galen. Sen blir de ut till stallet en sväng då Albin ska sova sin lunch bara hoppas inte vagnen flyger i väg i denna storm:P

Jo igår var jag och prövade ut mina nya skor så nu vet jag vad de blir för några:) bara invänta stor pengarna som rullar in snart eller så inte.. Behöver verkligen nya skor mina har gjort sitt kan jag lugnt säga. Prommat en mil om dagen i ett halvår med dom plus att jag på den tiden tog bort 25kg så där har jag nog svaret på varför dom är slut:)

Ne nu äta lite frulle så magen blir nöjd men först se efter vad den minsta i huset pysslar med när det är så tyst!!..

Hejs!


Hel muuuulet..

God morgon alla blogg läsare hel mulet och trist väder här i Arnemark iaf, blir en dag ute i stallet idag skippar prommisen idag då jag gick totalt 1,5 mil igår:) lovar att det känns i benen idag så har massor att göra i stallet så blir nog en heldag där ute.. ska först gå i andra huset och rota fram nå gammla gummistövlar åt Albin. Tänkte han ska få ha lite race med gåstolen i stallet medans jag mockar och fixar där:)

Igår åkte Mayiris jag har ju sagt bort henne för att jag inte hinner med alla fyra hästarna nu när Albin är så liten ännu, så nu har vi ju kvar bara våra egna SKÖNT!!

Är en tung morgon Benita finns i mina tankar hela tiden är så tomt här hemma utan henne puh tror aldrig tårarna kommer ta slut. Hon som alltid skulle ut först av alla på morgonen och den som alltid mötte mig i dörren när jag kom hem.. Men måste försöka tänka positivt och jag vet att hon har de bättre nu än att få lida och de tackar hon nog mig för. Men känns så konstigt iaf hon som alltid haft sin plats här på gården, stallet var hon jämnt med mig i också nå nå jag kan nog surra om henne i dö dagar.

Nu ska jag ge Albin gröt och frulle till mig själv sen blir det ut på en liten stund. väcka pappa Emil också för här ska de inte latas han ska trava ved:P Matida är vaken redan och Axel har stuckit med farmor som vanlig även nästa helg också. Och då kan vi säga att vi är barnfri bara Albin hemma även Matilda sticker iväg upp till Ökx med mor/far till morfar/gammelmorfar.

Ne nu har jag knappra nog här på datorn dags få i sig nå föda..

Ha en toppen dag alla ni där ute..

Älskade Benita<3

Hade varken tid eller ork till att blogga igår, fy min värsta dag i mitt liv men ändå de bästa jag gjort här i liver förutom mina barn. Igår för ungefär ett dygn sen fick min allra bästa vän och livskamrat somna in 14 år gammal, jobbigt att fatta och inse när den tiden kommer men hon blev hastigt dålig spydde hela dagen på onsdag så igår tyckte jag hon skulle få frid min älskade vän:(

Fy gråter hela tiden så ser knappt vad jag skriver känns som hon levt lika länge som jag, men fjorton år är länge för en hund de skönast var att veterinären kom hem hit för ville att hon skulle få somna in hemma istället för på något djursjukhus så de var så lugnt och fridfullt. Sen körde jag henne till sin sista vila i lillpite där hon ska kremeras så väntar och längtar tills jag får hämta hem henne i sin fina urna..

Zally har verkligen sorg söker och väntar att hon ska komma, men det bästa jag gjorde igår var att Zally också fick ta ett sista farväl och se hur fint hon låg och sov, för hundar som lever ihop behöver få ta farväl och se att den andra inte är vid liv, hon nosade och nosade slickade på henne och vifta på svansen Benita har ju alltid varit Zallys stora trygghet sen första stunden hon kom hit.

Ne jag hade kunna sitta här och skriva en bok om denna underbara hund kommer aldrig glömma henna, kommer kunna skaffa hundra hundar men ingen som hon för hon var verkligen speciell.

JAG ÄLSKAR DIG BENITA MIN VÄN HOPPAS DU HAR DET BRA OCH ATT VI TRÄFFAS EN DAG BARA DU OCH JAG. VILA I FRID!!

Med solen kommer farten!!

Härliga Onsdag vilken väder var så härligt promma solen riktigt värmde i ansiktet, så måste ju säga med solen kommer farten gick så sjukt lätt att gå idag kändes som att jag hade kunnat förtsätta efter min mil som jag hade averkat då jag kom in på gården så lätt gick det att gå idag.. Men ena dagen är inte den andra lik igår hade jag en tyngre dag inte alls lika lätt på foten.

Just ätit min frukost och väntar som vanligt på att Albin ska vakna så jag hinner ge han föda innan plikten till dagge och hämta Axel kallar. Matilda har bad idag så hon kommer med taxin.

Hade behövt ta mig tid ute i stallet också men blir lite svårt när Albin somnar så tidigt när jag går och prommar direkt jag lämnat barnen, hans vila blir fel när han brukar sova lunch då jag är ute i stallet vid elva tolv hm.. Måste försöka hitta på någon bra lösning för köra på de där med gåstolen så han kan ha race i stallet medans jag mockar!

Nå de får bli eftermiddagens påhitt för att få han nöjd medans stallet blir klart, har ju dock Matilda som är med där ute så de löser sig nog.. Hade vela ta tag i veden där bak också så jag bränner några extra kalorier med de får vi ta i helgen..

Ne nu ta och dressa om så jag är redo när han vaknar..

Frukost/lunch..

Tiden har bara rusa iväg idag, uppstigning redan 05:50 då tyckte Albin att vi skulle stiga upp så yrvaken och död som jag var fick jag pallra mig upp och direkt gå byta jordens bajsblöja så de var starten på den här dagen:P

Körde Matilda och Axel till dagge/skolan sen hem snabbt och gav Albin morgon gröten som vanligt och sen var de bara klä om och ut på morgon runda, riktigt skönt var de vi har precis kommit hem så jag har just hunnit äta min frukost/lunch vart en promenad på en timme och förtiofem min idag, gick Arnemark runt en riktigt härlig runda är de med lite backar också så man riktigt för röra om i fläsket och ta i:P

Ska trycka några ägg också så jag får i mig mycket proteiner just tryckt i mig en halv grillad kyckling och lite keso MUMS! Nu tycker jag det är dags för Albin att vakna så han också får äta sin lunch innan de är dags att hämta stora barnen..

Jo jag fick mig en träningscykel igår av mina föräldrar helt perfekt så jag kan cykla dom dagar jag inte tar mig ut eller om det är riktigt dåligt väder, inte för att jag är någon cykel fantast men helt perfekt kan promma på dagen och ta en cykel rund på kvällen..

Ne nu ska jag trycka några ägg och sen hämta in min son och väcka han.. Han har sovit sen vi gick han hinner inte vara vaken länge innan ögonen åker igen, men jag klagar inte skönt att han är nöjd och kan sova så jag får promenera i lugn och ro..

Måndag morgon..

Så härligt Måndag morgon och strålande sol, jag har hunnit averka min morgon prommis med Albin och Zally, Axel var så duktig och satt och spela dator från de jag gick var borta en timme och satt farmför tv´n då jag kom tillbaka, han är så duktig och gör aldrig något dumt när han är inne själv för så stor är han ju ändå inte han är inte fyllda sex än.

Albin sover ännu ute i vagnen tror snart jag får ta bort åkpåsen för kände att han var riktigt varm så kan inte vara skönt bli för varm, så nu ska jag koka mig lite ägg och äta min frulle även ta fram en kyckling som jag ska tillaga till middag.

Ha en toppen Måndag alla blogg läsare!

Startar idag!!

Ja då har jag starta mitt nya liv idag bara ta tjuren i hornen och ta bort dom överflödiga kilorna puh känns som att de inte var länge sen jag gjorde det sist, men med graviditeter som satt sina spår varje gång jag fått barn så har jag fått ta bort kilorna och nu blir de för sista gången för här kommer det inga fler barn..

var tidig uppstigning som vanligt vid sju sen ivänta jag så Albin skulle få äta sin gröt och sen tog vi en lååång prommis på  morgonen gick tjugo över nio och var tillbaka kvart över elva riktigt skönt var de, så nu har jag avklarat min första mil så bara ladda inför morgondagen.. Albin sover ännu ute i vagnen och vi andra sitter inne och surrar, ska åka iväg och handla nyttigheter strax bara först göra listan klar.

Ne nu har jag inte tid att blogga mer men måste bara säga att det kändes jävligt skönt att ta tjuren i hornen och göra nått åt dööö fläsket!!

Fötter..

Fullrulle hela dagen tidig uppstigning som vanligt hämtat sessan från pyjamasparty och de verkar varit lyckat. Mor/far kom hit på morgonen och har varit här hela dagen så när dom kom gav jag lunch till Albin sen drog vi till stan jag och mor, som vanligt investera hon en hel massa till barnen:P fast de var hon egentilgen som skulle handla till sig själv, som alltid kommer hon hem med saker till barnen och hon själv är utan, vad skulle man göra utan sin mor/far fyy vill inte ens tänka tanken när den dagen kommer:/

Emil stannade hemma med Matilda Axel och far så klart, tackar min far för hjälpen med hästarna nu har han tagit bort skorna och fixat fötterna på alla hästarna adjö broddar för denna gång.. Nu vill vi ha sommar och hästarna med kan jag gissa få springa på ängarna och äta gooo grönt gräs, de tråkiga är ju alla jävla insekterna som förstör för hästarna när dom halvt blir uppätna lider med dom:( men hur de än är så är man aldrig nöjd på vintern för kallt, sommar för mycket insekter regn med mera..

Nu ska jag mysa ner mig i soffan med Axel och se film en stund medans älsko är ute sen ska Axel få hoppa i ett bad innan sängen väntar, Albin gjorde natt kl sju som vanligt och Matilda drog till storstan med mor/far men kommer ju hem imorgon..

Imorgon då vi slår upp ögonen blir de trava ved hela dagen så de minskar i högen där ute är ju då bara trettio kubik som ska in gaaah.. Men är väl bara börja och se glad ut för in ska det på ett eller annat sätt..

Bjuder på en söt liten kille när han traskar så nöjt..

Så skönt..

Ååå vad skönt Fredag idag veckans absolut  bästa dag. Har hunnit plocka lite här på morgonen efter det Matilda åkte iväg med taxin till skolan, gaah denna eviga disk, tvätt och plock så skönt om någon kunde vara här städa åt mig:P

Vad ska man hitta på idag då?? tror jag slänger i Albin lite gröt här på en stund och sen beger vi oss mot stan och handlar lite mat så vi klarar oss och så klart nå gott till fredagsmys, Axel har beställt glass, maränger, bananer och chokladsås till ikväll så gör nog en marängswich eller hur det nu stavas:)

Matilda sticker på pyjamasparty och kommer först hem imorgon lycklig är hon så spännande för henne, och de som är mest spännande är väl att killarna på skolan sagt att dom ska spionera på dom hihi..

Imorgon kommer mor och far på besök ska bli riktigt trevligt då sticker jag och mamma på stan och gör Piteå osäkert en sväng medans pappa skor hästarna, han ska fixa fötterna på Rosie och Nellie. Blir nog att rycka skorna på Nellie så får hon gå barfota från Lördag och så klart hela denna sommar, men får hålla tummarna att de inte blir halt för hon har verkligen svårt att gå utan skor eller klarar det inte alls under vintern.

Newie min prins han går barfota året om en riktigt duktig kille som ser vart han sätter fötterna:)

Ne nu får de räcka för denna gång så vi tar oss i väg!!

Trevlig helg  på er alla..

Min fina docka nio år med dig vart har åren sprungit!!



Det rullar på..

Ja vad ska man säga dagarna rullar på i vanlig ordning, idag har jag en seg dag hade bara vela ligga och slappa på soffan men hm vad är de för nå här finns det inte tid till nå vila inte, lillskiten är överallt och ingenstans så är fullrulle här från morgon till kväll men då där det ju som de ska. Nu måste jag investera grinden till trappen för han ska dit hela tiden och klättra, tiden går verkligen fort och han har blivit så stor knatar omkring för fullt med sin gåvagn här mellan köket och hallen, men vilken stil ser så jäkla sött ut:)

Han är tidigare än vad både Matilda och Axel var så få se när han tar sina egna första steg då spännande, släpper då och går mellan möblerna och reser sig upp för väggen diskmaskinen och massa annat. Dammsugaren och dock hans favorit står mot den och knuffar den framför sig så han kan gå.. Han har också en liten idé att han ska stå mot gåstolen och puttar den och knatar efter:)

Ne nu får de vara nog med skryt för denna gång, men finns nog ingen mamma som inte vill dela med sig av glädjen av sitt/sina barn rätta mig om jag har fel.

Känner en doft som jag känner igen så nu kila och byta en härlig bajsblöja..

Ha en bra dag alla där ute i vårt avlånga land!!

Blöööt äckel snö!!

Fy vilket trist väder nu är det verkligen som snöblandat de som kommer, gården här är nog äcklig som den är bara av att de snön börjat tina så nu behöver jag inte ens skriva om hur den ser ut:/.. Hästarna är blöta och ser ut som slickade katter även fast dom har täcke så blir tidigt att ta in dom ikväll så dom slipper stå ute och bli blöt och kalla igenom, dom uppskattar nog att få stå inne och mums hö istället..

Albin har just somnat och sover så sött sin lunch när han vaknar så blir de att hämta storebror på dagis syrran kommer hem med taxi då dom har bad Onsdagar i Öjebyn, vill verkligen åka dit och bad allihopa men nja vill inte trycka in mig i en badräkt när man ser ut som om man har mage både bak och fram skulle verkligen behöva göra ett ryck och promenra bort några kg och jag hoppas rycket/kicken kommer helst igår, men blir nog mer motiverad nu när de blir vår då brukar faktiskt mitt ryck dyka upp för att gå i ide under vintertiden då det är mörkt trist och kallt..

Vi väntar ju fin främmande från storstan också här på någon timme Tess och Leo skulle dyka förbi så det ska bli trevligt som vanligt när dom kommer, roligt för Albin när han får Leo på besök någon timme..

Nu har jag nog inte nå mycket mer att säga i detta inlägg förutom att de är äckel väder ute, så ska gå hänga tvätten som just blev klar för mer tvätt lär de komma då Axel kommer hem från dagis kan bara gissa hur blöt och lerig/sandig han ska vara..


HIHI Lillskiten


Heejs..

Från det ena till det andra!!

Ha ha i den här familjen är det snabba ryck från det ena till det andra, igår var vi och köpte ett akvarium HIHI.. Ne saken var att jag fick så dåligt samvete (djurvän) som jag är, fy mådde verkligen dåligt se dom två stackars guldfiskarna simma omkring och se sitt liv ur en liten sketen jävla skål.. Så fort var de gjort så var jag och investera ett akvarium i stället och en massa andra fiskar också:)

Blev riktigt nöjd med akvariet så nu pryder de min expedit rymdes precis där så vart riktigt bra, älsko har redan beställt saker till de så kommer bli grymt fränt där inne åt fiskarna haha!! Så från kamphund till kampfisk kan man ju kalla det mycket kamp i detta hus och hem:) om man vill, Ska iväg mot Luleå nu och lämna tillbaka nå skor jag köpte i helgen så då blir det förbi djurmagazinet och köpa två kampfiskar grymt snygga är dom..

Så nu är dags att ge Albin gröt och klä han, Axel har redan hunit äta sin frulle han är hemma idag vart så sent innan allt med akvariet var klart så han somna inte fören baki elva och har vaknat just, men imorgon blir de dagis för han, stor tjejen fick då fara som vanlig fast hon nog gärna varit hemma istället.

Kampfisk så snygg:)



Familjemedlemmar...

De blev två nya söta små familjemedlemmar som pryder exepediten så fint här i köket.. Matilda konstaterade igår efter de hon räknat våra djur att vi har tolv st.. Dvs fyra hästar, två hundar, tre katter, en kanin, och nu då våra två söta små guldfiskar:) Har just konstarera att denna familj är DJURVÄNNER MED STORA BOKSTÄVER hihi...

Ja då var de åter Måndag och en ny vecka har starta Matida åkte med taxin till skolan i vanlig ordning då Axel är hemma Måndagar.. Men imorgon får stjärnan rulla genom byn tur och retur då Axel också ska iväg på morgonen.. Igår kom ju min stora prins hem var en trött kille igår kväll då han varit i stugan hela helgen med farmor, dom är ju ute hela dagar så inte konstigt han var trött efter en full helg med spring i benen, men nu är åter flocken sammlad skönt känns de..

Har just starta en tvätt och ska fortsätta diskabort en plåt och gryta som blev kvar sen igår då jag inte hade varmvatten att diska bort, så är de när man bor i skogen och vedeldar då måste man komma ihåg varmvatten med nu finns de när älsko elda sent igår kväll..

Ne nu får det vara nog bloggat för denna gång har en liten son som ska upp för trappen och står på andra trappsteget och säger MAMMA..MAMMA..MA..MA.. Så vad vore livet utan barn??

Slänger in någon bild senare har inte tiden till det nu..
TJAOO!!


Plusgrader..

Vilken härlig Söndag de kommer bli redan kl sju var de åtta plusgrader och nu är de tio, ser verkligen hur det tinar här på gården så vet vad vi har att vänta oss:/ blir så lerigt vid stallet innan vattnet sjunker ner i marken så de torkar upp gaaah och hundarna drar ju då inte in allt för lite sand och smuts dom heller så är ett evigt dammsugande.. Men härligt väder kan jag ju då inte tacka nej till så får stå ut med lervällingen ett tag iaf..

Idag kommer Axel hem skönt då är vi alla samlade, men han har nog inte saknat oss allt för mycket trivs verkligen med sin farmor och föredrar att åka dit mycket hellre än till mormor, men då är ju Matilda tvärtom hon avgudar verkligen hennes mormor/morfar och skulle nog nästan flytta dit om hon fick:) Få se Albin då hur de blir för han men så klart kommer ju mamma vara allt för han:P

Ne nu fixa barnen klara Matilda sitter och äter frulle och Albin har ätit gröt för en stund sen så han sitter med vid bordet och smaskar på ett smörgåsrån.. Älsko är ute och svetsar på gafflarna så dom blir nog klar idag perfekt, men hade ju velat ha med han när vi sticker iväg så få se om jag lyckas.. Nå nu göra oss klar blir mot Luleå strax och köpa våra guldfiskar..

Ha den toppen söndag alla för det ska jag ha:)

Stor prinsen mammas<3


PS! Albin har sovit till 09:30 när har det inträffa senast??
De var länge sen iaf...

Guldfisk!!

Ja då var de väl dags att börja med middag blir fläskfilégryta ikväll blir sen middag då Matilda åkte till en kompis vid  fyra och ska ha hämtning kl sju..

Jag fick en inpuls idé idag måste bara skaffa mig en guldfisk så imorgon sticker jag och Matilda och köper en skål först för att sen åka och inhandla våran lilla fisk om det blir en eller två får vi se i morgon;)

Älsko är ute och svetsar han håller på göra gafflar till traktorn tur man har en händig karl som inte har tummen mitt i handen! Blir så bra för det är nått vi verkligen behöver dom är bra till allt..

Igår var det IKEA var väl en si så där dag kände mig inte alls på humör helt enkelt, hade kunnat varit en bättre dag.. Men inhandlade iaf en hel del som jag behövde bla ett nytt duschdrapperi, en stor glaslykta som jag köpte stenar till och plantera en blomma i blev riktigt nice så den står på malmenbyrån under trappen, sen köpte jag även hyllor till badrummskåpet jag köpte förra svängen vi var och givetvis glömde hyllorna men nu ikväll ska de monteras ihop då lillskiten  somnat för han vill verkligen hjälpa till med allt:/ Och köpte mig sortera backar så bra när dom går ställa på varandra så nu kan jag sätta alla barnmatsburkar i ena och konserver i andra perfekt slippa hålla på sätta allt i påsar och blev en hel del annat så klart..

Axel är i stugan som vanligt med farmor han ringde för en stund sen och var lyrisk dom hade varit på isen och pimplat idag och nu var de korvgrillning som stod på tur så han har de bra som får all tid och uppmärksamhet där nu.. Men imorgon kommer han hem min prins som blivit så stor..

Ne nu har jag en liten prins som gnäller i sängen och inte alls vill vila så är bara gå ta upp han..




RSS 2.0