Onsdag..

Hallå!

Ja jag har väl inte så mycket att blogga om har väl inte hänt allt för mycket sen sista inlägget! Sjuk fortfarande är jag verkar aldrig vela gå över, känns bara som att de blir värre vilket jag inte hoppas på att de blir.

Imorgon kommer Emil hem saknar honom tråkigt vara själv börjar verkligen blir less på att han är borta vecka efter vecka finns nog inte många flickvänner som skulle acceptera att vara själv med barnen jämnt är mycke att göra med fyra hästar och barnen tiden räcker knappt till jag är ute från halv åtta varje morgon till typ fyra sen är de middag och barnen ska isäng och hästarna in. Så finns inte mycket tid över till annat. Känner verkligen nu att jag skulle behöva få lite egen tid och bara få tänka på mig själv BEHÖVS verkligen. Men men kan inte gnälla nu är läget som de är och jag får bita ihop. Hade velat följa med Sandra till Sundsvall på utställning i helgen så jag hade kunnat gå på Hööks samtidigt;) men får se hur de blir med de.

Nu tänkte jag gå ner och se på Idol och äta lasagne som jag satt i ugnen sen middag, men sägs ju att fint folk äter sent:P mmm som att de finns nå fint folk i detta hus psss kan inte säga de:)

Hej svejs härifrån skogen!

Jag dör!

Hej!

Hej igen eller vad man nu ska säga har inte bloggat sen i lördags har inte haft en minut över för att sitta framför datorn har som vanligt haft tusen järn i elden. Ja vad har hänt sen sist  de är nog en hel del Helen skulle ha kommit hit i Lördags men blev inte så pga min jäkla förkylning som aldrig vill gå över har haft den en vecka idag och den tycks fortsätta jag dör om den inte går över till helgen så jag inte kan rida:( Helen får komma hit någon annan helg istället när jag har mer ork men får hoppas på att de blir snart orken är tillbaka.

Jag gav mig in på att rida Nellie i Lördags fast jag var förkyld kunde inte hålla mig borta från sadeln vilket jag skulle gjort vart helt slut av att rida fast jag inte ansträngde mig ens till hälften mot vad jag brukar göra var helt död efter en halvtimmes ridning så då beslöt jag mig att låta Minna ta över tyglarna och fortsätta där jag sluta. Sen på kvällen fick jag lida för att jag hade ansträngt mig fick feber och frossa:( Men eldade på med värmen här inne och de var skönt men det tror jag inte alla andra tyckte som höll på avlida av värmeslag medans jag låg helt ner bäddad under täcket och frös:) Haha någon gång måste man ju bara tänka på sig själv då får dom andra ha förståelse:D

Matilda red även på Rosie och de gick bra hon har tränat med henne både Lördag och Söndag, på stora ängen har dom varit och träna på galoppen blir bättre och bättre för varje dag som går och Matilda lär sig något nytt varje dag den lilla tuffingen som inte är rädd för nått. Men blir däremot en jävla massa diskutioner när hon rider och jag ska bry mig hon menar på att de är hon som sitter på hästen och inte jag haha ifs har hon ju rätt i det, ,men hon måste ju lära sig att kunna lyssna på vad jag har att säga utan att blir sur och på dåligt humör.

Nu har jag inte så mycke mer att skriva skallen är tom för tillfället eller det är den väl mer eller mindre varje dag inte någon som påstått att jag är riktigt frisk:)

Sov gott!!



Lördag!

HEj!

Ja då var de Lördag morgon och som vanligt är jag vaken med tuppen, ne inte riktigt så men kan inte sova så bra pga denna jävla förkylning!! Svårt less vakna med igen klistrad näsa så man nästan får använda ett sugrör för att kunna andas så då besluta jag mig för att stiga upp går ändå inte sova nå mer hmm som synd var när jag för engångskull fick mig en sovmorgon Minna och Matilda har gått och satt ut hästarna halv åtta och är fortfarande kvar där ute så dom mockar och fixar nog där ute skulle jag tro, skönt då slipper jag de oxå:)

Ja vad händer och fötter en dag som denna då? Jo Helen ska komma hit idag och ha ridlektion med matilda och gissa om hon längtar som vanligt är de ju så super roligt för henne nu när hon äntligen fått sig en egen häst de bästa som hänt henne kan jag nog förstå. Sen händer de nog inte så mycket mer ska försöka ta mig iväg så jag får köpa mig nå skruv  ska montera upp nå täckes hängare i stallet och lite annat smått och gott.

Var ju egenligen menat att Emil skulle komma hem Imorgon Söndag alltså och vara ledig en vecka men si så blev det inte han kom i Torsdags redan så får nog dra med han ut och fixa skruv, nog var de ju trevligt att han kom hem då men hade vart bättre om han kom hem Söndag då hade han ju fått vara ledig en hel vecka:( men som vanligt går ju aldrig nått som man vill, jag hade hunnit med så mycke här hemma om han vart hemma en vecka, men nu får jag nöja mig med dom tre dagarna som vanligt då!

Ne nu ska jag gå äta frulle och se vad dom har för sig istallet sen ska även hämnta Helen i Öjebyn när hon kommer med bussen! kanske klämmer in nå blider senare idag efter lektionen..

HA EN BRA DAG ALLA!!!

Då var de dax för mig då!

Hej!

Då var de Onsdag och har inte hänt allt för mycket idag, Vart i stallet ovanligt va ö ne men har åkt på en jävla förkylning inte roligt svårt tungt att mocka var de idag huvudet dunkade som att dom sista cellerna skulle komma ut. Körde barnen till skolan/dagis fast jag först skulle ha Axel hemma pga att jag kände mig helt slut i kroppen men gick bra iaf så han fick åka. Har försökt vila en stund ikväll framför tv´n men inte de lättaste då barnen kommit hem varje gång jag lyckades slumra till så var de någon som väckte mig med MAMMA sover du:)

Imorgon är en annadag så hoppas på att jag ska må lite bättre kan ju alltid hoppas Axel ska vara hemma från dagis för Matilda slutar redan kl ett så ingen ide att köra han dit för några timmar så syrran skickar vi med taxin till och från skolan måste då iväg på några ärenden imorgon Zallys foder har tagit slut så måste inhandla nytt plus att jag måste skaffa mig typ en liter nässpray känns som att skallen ska explodera när jag är så täppt. Emil kommer inte hem imorgon heller som jag tordde han skulle göra förra Torsdagen jag skrev han blir borta till Söndag men Minna kommer ju hit som vanligt och håller mig sällskap hoppas bara på att jag är piggare till helgen så jag orkar rida måste fortsätta arbeta med Nellie och Newie, Rosie klara Minna av själv att hjälpa Matilda med att sadla och tränsa så de är rätt skönt att jag kan vara inne när dom ska göra henne klar så jag inte behöver gå ut om jag håller på med annat:)

Lördag vad händer då jo Helen Rosies förra ägare kommer hit och ska fortsätta ha ridlektion men Matilda riktigt roligt för henne hon ser framemot  varje gång Helen ska komma för hon tycker de är så skoj att få träna och lära sig nya saker.  Ne nu har jag inte så mycke mer att skriva ska gå ta mig en fet Panodil så jag kan kanske få sova lite bättre inatt än förra natten den var fruktansvärd jobbig vaknade hela tiden från en rinnande näsa! Nå nu ska jag ta ut Zally en sista gång innan natten sen blir det sängen för min del oxå orkar inte sitta vaken nå mer Go´natt.




Mitt socker Zally älskar att åka Cheva<33

 


Då var Måndag avklarad..

Hej

Då var Måndag avklara strax har väl inte hänt allt för mycket idag har mest flytit på som vanligt och tur var väl de. Vart i stallet som vanligt sen åkte jag och Axel till Piteå en sväng och köpte hundmat åt Zally sen smög vi förbi på Max och var tvungen köpa lite lunch gott var de! Sen bar de av hem och invänta Matilda som sluta kl 15 lång skoldag på Måndagar för en som går i ettan men nu är de bara korta dagar resten av veckan slutar mellan ett och halv två de är väl rätt normalt:)

När Matilda kom hem gick vi ut till stallet och jag blötte kvällsmaten till hästarna och satte in hö i boxarna färdigt till kvällen skönt att förbereda sånt så man bara behöver ta in dom och ge maten sen när man ska hinna med allt på kvällen. De vill säga ta in och utfodra fyra hästar plus två barn som ska tvättas och läggas i tid för att orka upp till skola/dagis, samt sätta fram rena kläder till nästa dag sen får jag några minuter för mig själv då dom somnat som är ena dyrbara minuter kan jag lova suger verkligen på dom, så skönt bara få sätta sig ner och inte behöva passa upp den ena och nästa sekund den andra utan bara få vara för sig själv de är härligt, ni som inte har prövat på detta försår inte men alla får se och uppleva den dagen OM man nu skaffar barn vill säga!!

Ja just glömde ju skriva att Matilda red barbacka på Rosie under tiden jag gjorde färdigt stallet ikväll, egentligen var de hennes vilodag idag men hon ville bara pyssla och ta en mys tur på hennes älskling<33 dom är bara för söta ihop dom passar så super bra tillsammans och tror inte Rosie ångrar en sekund att hon fick kommat tillbaka hit och nog lycklig nu efter att fått vara hos en mytoman eller hur de nu stavas:D den människan som hon vart på foder hos innan vi köpte henne är helt jävla jaaa de finns inte ett ord vad hon inte är så känslo kall människa har jag aldrig stött på!! Fan för dig kan inte säga annat du kan ju ge oss en isbit från ditt hjärta så jävla kall är du! Hoppas du får igen en vacker dag för de du gjort men brukar ju straffa sig i slutänden men men nu ska jag tagga ner men blir så upprörd när de handlar om djur vissa människor ska bara inte ha djur, ett djur kan inte försvara sig själv och är så förbannat oskyldiga så varför behandla dom som att dom inte vore värt nått??!! såna människor tycker jag ska avstå från att skaffa djur kallar dom med storabokstäver för DJURPLÅGARE!!!! Haha nu brusa humöret iväg igen så nu är det nog bäst att sluta blogga för denna gång. På återsende med ett bättre humör får jag hoppas;)


Haha stor och liten kan man lugnt säga:D


Då var de dax igen!

Hej alla bloggare!

Då var de söndag igen veckans tråkigaste dag fy ursch vad tråkiga söndagar är matlagning åt Emil så han har mat med sig då han ska iväg igen till Gällivare helgen den bara blåste förbi som vanligt. Nu har han som sagt jobbat elva varit ledig tre och nu blir de att åka i natt igen vara borta åtta men då får han vara hemma en hel vecka när han kommer på Söndag så de känns mycket bättre då hinner vi nog få mer gjort!

Helgen har ändå varit bra har ridit alla fyra hästar igår så är rätt mör idag eller rättare sagt jag har ridit mina tre och Matilda har ridit på sin. Nellie red jag först och de gick så super bra helt chockad är jag själv och förvånad trodde aldrig att hon skulle förstå så bra men med en duktig häst går väl allt:) jag fick henne att fatta galopp i båda varven och de sjuka var att hon fatta rätt galopp och på köpet från skritt de har jag ALDRIG trott att hon skulle klara så här fort och enkelt duktig duktig och åter duktig tjej<33.

Sen var de Newies tur han var oxå jätte dukig en kille med stor motor och mycke kapacitet bara han får nog med träning och jobb kommer man komma långt med honom, men inte alls missnöjd med han på något sätt så ska bara förtsätta kämpa på med han för han vill så mycke själv oxå<33

Då var de sist men inte minst Mayiris eller vad skrev jag jo hon är var sist och minst men inte när de gäller styrka och fart då går de undan en väldigt bestämd och stressig dam så hon behöver många timmar och dygn för att bli bra, har så svårt att slappna av men har bestämt mig att jag inte ska ge mig de får ta den tid de tar så blir hon nog oxå bra så småning om:) då var de nog berättat om hästarna för den här gången har ju inte bloggat på någon dag har inte många minuter över för att sitta framför datorn men ibland får man ta sig den tiden.

i Fredags kom Minna hit hon har varit här i helgen och ridit med oss super söta underbara Minna<33 vad vore mina helger utan henne:D Ne men ärligt talat så är hon super att ha med sig och är till så stor hjälp vi kan rida tillsammans och ha roligt<3. Men tyvärr så blev de ju söndag allt för fort så hon var ju tvungen dra sig mot stor stan i eftermiddag för att återvända till verkligheten för är verkligen som en dröm här på landen;) Men som tur var blev hon ju då inte borta härifrån allt för länge på Fredag styr hon bussen åter till byn för att som vanligt ha en härlig helg här ute tillsammans med mig och mina två barn, fyra hästar, fyra katter, två hundar och sist men inte minst våran lilla tyskvädur kaninen Stampe! Nå nå nu har jag suttit och skrivit och och rensat skallen på allt skit som man kan få ur den för den här gången så vi får horas och slynas alla vänner och ovänner!! Nu blir de tv´n och sen skalla kudden till sömns, en dag imorgon oxå men nya utmaningar Hejs så länge!!

Måste bara klämma in en snygg bild på the king of Arnemark!!(Newie)

<333333


Onsdag!

Hej!

Nu är de äntligen Onsdag och Emil kommer imorgon han har ju som sagt varit borta elva dagar så ska bli så roligt när han kommer hem jag saknar han massor<33 Minna kommer nog oxå i helgen om hon får när hennes farmor och farfar ska komma hälsa på i helgen, hon vill själv så de värker men de är ju då hennes föräldrar som har sista ordet:)

Idag har jag bara varit hemma och hållt på fixa och trixa med en jävla hö boll som inte vela som jag:) Men är man född tjurig så går ju allt!! Så efter några timmar gorm så står den på sin plats och färdig för att börja rivas ifrån. Matildas häst Rosie verkar stor trivas här hon som alltid gått undan när man ska ta henne för att fara ut och rida står så snällt varje dag som Matilda går ut till henne i hage så de är så lätt för henne att fånga henne så hon verkar vela fara ut och motionera:) Har inte så mycke mer att blogga idag ska gå hjälpa Matilda med läsläxa nu så hon får öva på läsa. Hejs!


Måndag!

Ja då var de Måndag en dag närmare tills Emil kommer fy nu har jag verkligen nedräkning tills han kommer ska verkligen bli skönt men lite avlastning så han får ta barnen så jag får lite egen tid, känner verkligen att jag behöver de för är svin less på deras bråkande var femte minut och Axel gnäller och gråter så fort han inte får som han vill så är en aning less nu!!! På Torsdag när han kommer så ska jag passa på att rida ordentligt och bara ha de skönt, samma blir de i helgen då blir de rida av i massor så skööönt få konsentrera sig på de man gör och inte behöver ha barnen runt benen i allt man gör. Som de märks så är jag inte på de bästa humöret idag känner mig allmänt less och har varken tid lust eller ork till nått barnen tar ens krafter till max så finns inte mycke kvar när dom somnat så blir att man lägger sig i soffan halv död bara för att få några minuter för sig själv innan man går halvt medvetslös till sängen för att man inte orkar sitta och tvinga sig vara vaken.

Ne fy nu får han komma hem är mycket annat vi måste göra oxå här hemma fylla vatten i pannan ute i garaget så den är redo för att börja eldas i när de blir lite kallare är nästan dax redan nu men snålar med veden ett tag till, som de sägs den som spar han har:) Vi måste hämta bollar till hästarna oxå så jag har nått att göda deras små magar med, alla våra hästar är helt underbara den ena är inte den andra lik fast dom har ändå en sak gemensamt att dom är så genom snälla allihopa finns inte nått ont i någon av dom!

Nå nu ska jag ta och kila ner och se vad mina barn håller på med när dom inte sover fast jag sagt åt dom hundra gånger nu utan att överdriva! Så nu ska jag se till att dom somnar nu nu nu!!!! Sen blir de plocka här och slapp framför tv´n Natti natt!


Helgen gick fort!!

Hej alla nyfikna bloggare=)

Helgen gick fort den small bara till så var de åter måndag igen imorgon, den har nog gått fort för att jag inte varit ensam i helgen Minna Emils syrra har varit här i helgen hämtade henne i fredags:) Blev lite ridning på kvällen Minna red på Nellie som är hennes favorit häst och de gick bra som vanligt. Lördag kom Helen hit och höll ridlektion för Matilda och hennes ponny Rosie gick super bra är så stolt över min lilla dotter som bara är sju år som redan kan så mycke undra hur duktig hon ska vara den dagen hon är tretton:) Hon har ju ett mål och de är att hon ska börja tävla i hoppning de är det hon vill! Bra är de att hon har ett intresse och att hon kan ha de hemma på gården skönt slippa köra till fotbollsträningar mm:P

Ja och sen blev de ju söndag veckans värsta dag enligt mig iaf bara hatar söndagar dom är så tråkiga. Ja vad har hänt idag då jo steg upp på morgonen efter nog många om avstägningar på väckaren som ringde om och om igen orkade bara inte upp. Men väl uppe såg jag ju att Minna stigit upp före mig och vart så snäll så hon hade smygit iväg till stallet och satt ut hästarna gullungen där! Så jag böjade med att gå ut och plocka bort alla mina blommor som var sten döda kan jag lova dom var väl inte precis i topp skick efter fått vara utan vatten i några veckor. Sen gick jag in och fika frukost och ut till stallet efter de mockat och fixat där och han även ta en rid tur men Mayiris världens underbaraste nordis hon är bara för bäst<33. Sen har Matilda och Minna ridit på Rosie de gick oxå bra som vanligt. var och körde Minna till bussen här ikväll saknar henne redan så roligt ha henne här love you Minna du är till sån stor hjälp<33  Men hon kommer på Fredag igen:)). Torsdag kommer min älskling hem han har varit borta så länge nu saknar han massor fy ursch och bläää vad tråkigt de är att vara själv. Nu är de nog bloggat för idag ska gå duscha och sen slappa framför tv´n en stund innan jag ska gå skalla kudden till sömns! Hade bra vänner och ovänner om jag har några:)




Mayiris<333




Torsdag..

Torsdag..

idag skulle egntligen Emil kommit hem men tyvärr inte denna vecka när dom måste jobbe elvadagar irad:( så först nästa Torsdag kommer han hem. Idag har jag haft Axel hemma orkade inte skicka han till dagis eftersom Matilda slutade kl ett redan idag, så hon fick åka taxi både till och från skolan rätt skönt slippa köra och framför allt på vintern när de lyckas komma en kubik snö under natten. Så under tiden hon var i skolan så gjorde jag och Axel bort stallet så Matilda slapp mocka åt sin häst idag för att hon skulle få rida direkt hon kom hem så de uppskatta hon:) allt har gått bra idag när hon ridit blir nya framsteg varje gång hon rider nu har hon lyckas galoppera idag för första gången hon tyckte de var riktigt kul fyra varv på volten lyckades hon hålla igång Rosie inte illa av en liten tjej på sju år!! Imorgon kommer Minna hit Emils syrra skönt med lite sällskap så tråkigt vara själv hela tiden så de blir väl rida och lite annat i helgen, Helen kommer hit på Lördag de är Rosies förra ägare så hon ska ha ridlektion men Matilda vilket hon har längtat till hela veckan så de ska bli skoj. Nu har jag skrivit  av mig lite och har inte så mycke mer att skriva idag ska sätta in lite biler här på Matilda och Rosie plus min hund Zally! hejs..



Matilda & Rosie



Så duktig<3

Zally<33





Funderar på när hon ska få ta bollen:D




<33Vacker hunden<33


Onsdag

Då var de Onsdag då åtta dagar kvar tills Emil kommer hem tråkigt vara själv så länge:( Har slitit som ett djur här hemma idag tungt att göra allt själv.. Idag har jag iaf tagit bort hästarna från betet nu får de räcka för den här sommaren nog för att dom säkert själv hade vela gå där ett tag till för finns ju gått om mat kvar där, men de är en nackdel när dom går på andra sidan vägen på våran stora äng när inte Emil är hemma blir så stressigt för mig när jag ska ut med fyra hästar dit och tar typ tio minuter att går med varje häst plus att jag har barnen inne som väntar på frukost och bli klädd till dagis/skola så nu får de räcka för den här gången:) Får ju hoppas på att Emil har semester nästa sommar så blir nog allt lite enklare.

Blåser gör de här nu så bara hålla i hatten så den sitter kvar låter precis som att taket här på övervåningen ska flyga iväg ner till grannen vilket jag får hoppas att de inte gör:) Matilda skulle rida idag efter skolan men blev inte nått av de pga de stormiga vädret tyckte de var bättre att hon rider imorgon då slutar hon redan kl ett och förhoppningsvis så har vinden dragit någon annanstans då!!

Nå nå nu var de nog bloggat för idag imorgon är en annandag men nya utmaningar hejs!!


Söndag...

Söndag!!

Fy söndag är en sån tråkig dag nog för att vädret inte gör de bättre man blir så seg av detta väder men imorgon skulle de visst bli sol=) Emil åker och jobbar inatt blir borta elva dagar de känns väl inte allt för skoj, jag är som en ensamstående mamma kan man ju säga fullt upp från morgon till kväll behöver inte fundera på vad jag ska göra. Idag har jag ridit Mayiris gick jätte bra över mina förväntningar duktig tjej var hon:) Matilda har även ridit på Rosie och de gick som vanligt bra med denna unerbara ponny och inte att för glömma att min dotter oxå gör ett bra jobb som klarar att rida henne! Matilda är världens lyckligaste när hon fått den hästen hon velat ha mest av allt på denna jord när jag fick ett mess om att hon var till salu vågade jag inte säga nått till henne innan jag pratat med Emil om saken hur vi skulle göra. Men vi pratade om för och nackdelar och fanns bara fördelar med denna häst som Matilda kommer kunna ha många glädje timmar tillsammans med henne:). Så köpet vart så klart aktuellt så nu är hon här med oss som en familjemedlem<33 och här kommer hon stanna så länge hon lever och får vara frisk! Nu har jag inte så mycke mer att blogga om idag tack och hej!!


Allt på samma gång!

Hej hopp!

Ja som sagt har de varit mycket idag hopp bland annat, Matilda har hoppat med hennes nya häst Rosie för första gången super bra gick de och hon är stolt och nöjd själv, vad skulle man inte själv varit om man var sju år när man fick sin första häst?! Hon har lärt sig så otroligt snabbt om man tänker på den korta tiden hon ridit aktivt. Själv har man fått vara ridlärare idag Minna har och spunnit några varv på volten men efter lite svett och kämp så gick de klockrent på volten=) Nu sitter jag och väntar på att Emil och Axel ska komma från farfar tänkte göra en tacogratäng så vi får trycka den i ansiktet så hoppas den smakar! Trött är jag oxå efter att ha varit ute en hel dag men skönt har de varit så ska inte klaga för snart är vintern här men längtar efter den på sätt och vis alla årstider har sin charm. Nu ska jag avsluta med några fina blider på min lilla ängel och hennes alldeles egna ponny som hon säger<3




Rosie och Matilda..

                                 




                                                   Mysig att rida barbacka på någon man älskar!!
                              













Tråkig dag!

Idag har det inte vart så rolig dag mina föräldrar har fått ta bort deras hund=((. Mozart har funnits i mitt liv sen jag var sexton år så de känns fruktansvärt tungt att han inte längre finns, men han kommer alltid leva kvar bland oss tretton år blev han så han har fått leva ett långt liv. Finns nog många människor som inte ens fått ha ett så bra liv som han så han är nog mer än nöjd. Nog skrivet om de nu kan jag skriva om nått som är roligare och får en på bättre tankar.

Imorgon bär de av mot kalix ska hämta Matildas ponny så då lär hon få många roliga dagar här framöver=). Ska bli roligt se hur de går när vi släpper ihop henne på ängen med dom andra hästarna. Hon har varit här tidigare så hon borde ju inte vara helt obekamnt och är nog lycklig att hon får komma tillbaka hit för hon trivdes jätte bra. Nå nå nu ska jag inte sitta här och blogga nå mer idag ska upp tidigt imorgon! Natti natt!!!


Benita 12år!


Zally


Börja blogga!

Ja då måste man väl börja blogga då! Barnen är på dagis/skolan så skönt med lite egen tid, som alla kanske vet så är ju min kära sambo borta under veckorna och jobbar i Gällvare kan bli rätt trist i längden att vara ensam men blir en vardag de med. Men tur är att jag har mina små änglar här hemma skulle vare helt tomt om jag inte hade dom hemma med mig.

Jag har ju även mina två hundar Benita och lilla valpen Zally som bara är fem månader, tre hästar och fyra katter så hit ska man nog inte styra kosan om man är allergisk. Men trivs här som fisken i vattnet skulle inte byta bort gården för en dag har alltd vela bo på en hästgård ända sen jag varit liten och nu äntligen har den drömmen gått i uppfyllelse. Ska försöka mig på att få in lite blider här oxå.


På fredag bär det nog av till kalix och hämta en häst som vi tänkt köpa till matilda gissa om hon är lycklig?! Eller man behöver nog inte ens göra de. En D ponny är de hon ska få lite hög är hon väl ännu Matilda är ju dock bara sju år men hon växer snabbt så hon kommer kunna ha henne många år. Vi har haft denna häst på foder tidigare men sa bort henne när Emil börja jobba borta för jag hade nog mycke göra med mina egna, men nu insåg vi att Matilda måste få en engen pga hennes stora intresse


Då har man skaffat en blogg då efter mycket gnäll så föll man för grupptrycket!!

Hej!

Som sagt då har man skaffat en blogg men varför inte alltid roar man någon som kan snoka runt och spekulra vad som händer och fötter i ens vardag!


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0