Familjemedlemmar...

De blev två nya söta små familjemedlemmar som pryder exepediten så fint här i köket.. Matilda konstaterade igår efter de hon räknat våra djur att vi har tolv st.. Dvs fyra hästar, två hundar, tre katter, en kanin, och nu då våra två söta små guldfiskar:) Har just konstarera att denna familj är DJURVÄNNER MED STORA BOKSTÄVER hihi...

Ja då var de åter Måndag och en ny vecka har starta Matida åkte med taxin till skolan i vanlig ordning då Axel är hemma Måndagar.. Men imorgon får stjärnan rulla genom byn tur och retur då Axel också ska iväg på morgonen.. Igår kom ju min stora prins hem var en trött kille igår kväll då han varit i stugan hela helgen med farmor, dom är ju ute hela dagar så inte konstigt han var trött efter en full helg med spring i benen, men nu är åter flocken sammlad skönt känns de..

Har just starta en tvätt och ska fortsätta diskabort en plåt och gryta som blev kvar sen igår då jag inte hade varmvatten att diska bort, så är de när man bor i skogen och vedeldar då måste man komma ihåg varmvatten med nu finns de när älsko elda sent igår kväll..

Ne nu får det vara nog bloggat för denna gång har en liten son som ska upp för trappen och står på andra trappsteget och säger MAMMA..MAMMA..MA..MA.. Så vad vore livet utan barn??

Slänger in någon bild senare har inte tiden till det nu..
TJAOO!!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0