Plusgrader..

Vilken härlig Söndag de kommer bli redan kl sju var de åtta plusgrader och nu är de tio, ser verkligen hur det tinar här på gården så vet vad vi har att vänta oss:/ blir så lerigt vid stallet innan vattnet sjunker ner i marken så de torkar upp gaaah och hundarna drar ju då inte in allt för lite sand och smuts dom heller så är ett evigt dammsugande.. Men härligt väder kan jag ju då inte tacka nej till så får stå ut med lervällingen ett tag iaf..

Idag kommer Axel hem skönt då är vi alla samlade, men han har nog inte saknat oss allt för mycket trivs verkligen med sin farmor och föredrar att åka dit mycket hellre än till mormor, men då är ju Matilda tvärtom hon avgudar verkligen hennes mormor/morfar och skulle nog nästan flytta dit om hon fick:) Få se Albin då hur de blir för han men så klart kommer ju mamma vara allt för han:P

Ne nu fixa barnen klara Matilda sitter och äter frulle och Albin har ätit gröt för en stund sen så han sitter med vid bordet och smaskar på ett smörgåsrån.. Älsko är ute och svetsar på gafflarna så dom blir nog klar idag perfekt, men hade ju velat ha med han när vi sticker iväg så få se om jag lyckas.. Nå nu göra oss klar blir mot Luleå strax och köpa våra guldfiskar..

Ha den toppen söndag alla för det ska jag ha:)

Stor prinsen mammas<3


PS! Albin har sovit till 09:30 när har det inträffa senast??
De var länge sen iaf...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0