Vecka nr 2

Då var det dax för vecka nr två för barnen i skolan/dagis måste erkänna att jag är helt död på morgonen då klockan ringer och vi ska upp. Hade inte skada att vara en aning piggare men trött som man är har man inget val bara masa sig upp och göra dom små liven klara så vi kommer i tid.

Men nu går vi mot ljusare tider gaaah så skönt!! Har inte bloggat på några dagar efter den chock jag fick av en kommentar i mitt sista inlägg har bara konstatera att folk är inte klocka dom rotar och snokar i ens liv så de är obehagligt sen sprider dom rykten värre än en häst travar ne få tag i den jäveln och ta det öga mot öga de först skulle sitta som en fläskläpp. Men bor man i Råneå så har man väl inte mycket annat för sig än att hänga på macken och snacka en massa skit!!

Ne nog om de.. Måste ju berätta att de var fullt hus är i fredags riktigt trevlig med massa besök här ute i skogen det måste vi göra om. Nathalia, Simon, Ellie, Nicko och Tess var här och så klart alla barnen så de var fullt hus här och de surrades för fulla muggar fick små skrika för att höras då våra barn lekte på golvet i samma rum:) totalt var dom ju sju barn så lovar att de hördes!!

Har inte så mycket mer att skriva känner lite blogg torka så nu snokar runt vidare på datorn...

Sov gott alla vänner och FIENDER!!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0