Soool <3

Härligt väder har de varit idag vart ute hela dagen med Matilda i stallet hon har ridit på Rosie och de gick bra synd bara att de är så dåligt underlag att rida på nu. Gården här vart hon brukar rida på är så lös och lerig så de är hemskt:( får hoppas att de blir bättre snabbt.

Tog fram min cykel idag och vi pumpa luft i däcken vilket inte gick så bra däcken är så gamla så blev väl inte någon större skillnad av att pumpa dom tyvärr, hade tänkt cykla när Matilda red på Rosie så hon skulle få komma ut i de fina vädret från gården trampade en bit men insåg väldigt snabbt att de inte gick nå vidare men min gamla cykel hög gravid med bockstyre och sadel som är hårdare och samalare än FAN själv plus att när jag skulle försöka vara smidig och trampa så hade jag visst en mage som var ivägen så kändes som att knäna skulle komme genom magen så var bara vända hem:( nå de var tvungen att gå de med hon fick rida på gården och vara nöjd iaf.

Slutligen när hon ridit klart så fick Rosie en skön och väl behövlig dusch som hon nog själv oxå njöt av, hon släpper så mycket hår liksom dom tre andra fyrbenta vännerna så hon tyckte nog de var skönt med lite vatten som hjälp att få bort allt löst hår!!

Vi var så hungriga när vi kom från stallet som tur var hade <3 starta grillen så blev några parisare som slank ner väldigt lätt göttans var de..

Axel har kommit hem idag han har vart med farmor, Erkki och Minna till Finland och hälsat på hos Minnas farmor och farfar. En trött liten kille har vi fått hem så nu ska jag fixa han klart för sängen men nöjd efter helgen som gått verkar han då vara. Nu är påsklovet slut och tillbaka till allvaret med allt vad skola och tider vill säga!! Men nu är de bara åtta veckor kvar tills sommarlovet helt sjukt vad tiden går men tackar inte nej till allt vad sommaren har att ge..

Lite blandade bilder från helgen...





Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0