Målar vitt...

Nu är det målning på schemat här i huset!
Ja de målas för fullt just nu hjälper <3 mig att måla taket för är inte så lätt att vara med armarna i vädret då man är gravid och enligt rekomendation så ska man inte jobba med armarna högt då man är gravid. Vi är inne på andra varvet nu med taket blir riktigt vitt och fint.

De var svårt att välja färg till v-rummet men nu blir de vitt där inne kommer bli ljust och frächt med lite ljusare när vi har mörkbrunt i hall och kök! Jag ska strax gå måla första varvet på väggen spännande se hur de blir sen får andra varvet vänta tills imorgon så de hinner torka.

Vill ha ny soffa nu oxå när man gör om där vill ha en liten smidig soffa som inte tar så stor plats när inte rummet är så stort, men då var de ju de då att soffor är ju dock inte gratis så får nöta ett tag till på soffan vi har om vi inte hittar nå klipp!! Ne dags för ett besök på ikea blir de inom kort ska vänta tills jag fyllt år så kanske man har fått tillökning i kassan så man känner sig lite rikare då man väl åker!!

Ne nu kan jag inte sitta och lata mig här på röven nu är taket klart så iväg och måla väggen!

Hejsss!

Härligt väder...

Solen har lyst nu i några dagar riktigt härligt är de men är väl några veckor kvar tills riktiga vår värmen kommer!

Matilda har ridigt i helgen riktigt härligt var de ute fick mig lite gratis motion när jag sparkade med när hon red, Rosie hennes häst är riktigt duktig och går fram i vilken miljö som helst vi testade om hon ville gå över stor bron här i Sikfors hon gick utan problem så trygg i sig själv är hon.

Vi har även hunnit med att vara förbi och hälsat på Tess Henka och lill killen riktigt socker söt var han<3 Men få se när dom ger han ett namn svårt att sätta ett namn på dom små liven som ska passa:)

Jag själv är i vecka 24 nu 16 veckor kvar tills den lill* ska titta ut spännande se vad de blir den här gången har ju en av varje så ska bli roligt väntar med spänning!

Tänkte lägga upp lite bilder sen helgen se och njut!!




Besök...

Tjoo
Ja besök fick vi så här på Onsdag kvällen Nathalia och Simon kom ut till skogen och hälsade på oss riktigt trevligt var de, Nathalia har ju sagt länge att hon ska komma men nu blev de av har alltid kommit nått emellan då hon tänkt komma:) Roligt att dom kom vi hade mycket att prata om gamla minnen och allt nytt som händer i våra liv!

Dom ska ju oxå ha en liten babys hon är beräknad den 29 Juni så inte så långt efter att jag ska ha, så ska bli riktigt roligt med så många som kommer hinna få och som ska under 2010. Barnen fick sen middag för tiden bara for iväg men en jäkla fart när vi satt och surra men nu är dom mätta och i säng så dom får några timmar sömn innan det blir dags för skola/dagis igen!

Har väl inte så mycket att skriva om är nu i v23 och den lille ärtan i magen är tydligen ingen liten ärta nå mer för de lever om som bara den med sparkarna i magen mysigt och tryggt känns de då vet man att den är vid liv iaf. Nu börjar jag känna mig allt mer klumpig och blir flåsig av ingenting:/ men jag kämpar på som vanligt med hästarna i stallet och har gett mig den på att jag ska göra det resten av tiden som är kvar. Emil har köpt mig ett bälte som jag använder då jag är i stallet så har mycket bättre i fogarna nu känner inte av de nått som TUR ÄR!! De bältet rekomenderar jag alla som är gravida och har ont i fogar och problem, man spänner de under magen och de gör så att du får stöd runt höfterna riktigt bra!

Nå nu ska jag gå titta till mina potatisar jag har på spisen ska äta fiskbullar i hummersås och potatis *MUMS* och det ska jag äta framför tv´n till Andra avenyn:))

Puss och hejss!!

Utställning...

Ja då var de Lördag har vaknat kl åtta och varit i Boden hela dagen kommit hem vid fem tiden. Trevligt var de att träffa folk och se alla fina hundar som vistades där. Men åkte dit för att se när Sandra ställde sina hundar Benzo, Enya och Rizzla även Jens och Emma var och ställde Ice och Simba så roligt se deras fina hundar synd att min Zally inte fick vara med:(( Maria var oxå där med hennes lilla tik valp Alice som hon sparat sen kullen Nova ficka!

Nå efter dagen slut så stannade vi till på kvantum i Boden jag skulle till varje pris göra kycklingsallad, fort var de gjort när jag kom hem så gjorde jag kycklingen och slängde in den en timme i ugnen och fixade allt annat som skulle vara i under tiden tills dess den blev klar! Ja de kanske inte var som jag skrev fort var de gjort för tog ju dock två timmar innan allt var klart för att kunna äta. Nog gnällt om kycklingsalladen nu har jag ju fått äta den och är super nöjd riktigt gott blev de och jag som längtat flera dagar på att få äta de:) Tänkte lägga upp några bilder sen utsällningen idag om jag har några som passar!!








Nu börjar de väl räcka???

Snön syftade jag på nu räcker det väl med snö? Men fredag skulle de väl komma ändå mer vad jag hört. Nå de går väl inte göra så mycket bara tacka och ta emot:( Men tröstar mig med att snart är våren här härligt kunna sitta ute i vårsolen och grilla lite korv, är ju inte långt dit även fast de inte märks.

Solen har lyst idag och då insåg jag att de måste städas här, först när den lyser in som man ser hur fönster och annat är smutsigt! Får lov att göra ett ryck här någon dag.

Har inte nå vettigt skriva har inte hänt så mycket sen jag blogga senast. Nu blir de tv´n för mig en stund sen sängen känner  mig trött och slut efter denna dag!! Go´natt alla.

Ny vecka...

Japp så är de en ny vecka som har startat med nya utmaningar och möjligheter:) Jag måste ju börja med att gratta Tess och Henka som fick en så underbart söt liten kille igår kväll lyckönskningar önskar jag dom<3

Idag går jag in i vecka 22 fattar inte vart tiden tar vägen veckorna bara rullar iväg tycker de är fredag jämnt även fast jag inte gör så mycket annat än är i stallet och hemma med gubben och barnen! Har vart en lugn och skön helg varit barnlösa hela helgen Matilda åkte till mormor och morfar och Axel åkte till farmor så vi har hunnit göra lite saker och fått vara för oss själv skönt med lite egen tid ibland händer ju inte så ofta att båda barnen är borta samtidigt, men ibland ska de väl lyckas bli så.

Till helgen tror jag Axel skulle fara igen till farmor lät det som för han ville fara med till stugan när dom skulle åka dit, men är ju inte fredag ännu så får se om de blir så?! Minna Emils syster kommer hit i helgen och hjälper mig att rida hästarna nu när magen börjat bli stor och jag känner klumpig att sitta på hästryggen och så finns de ju en viss risk med att ramla av vilket känns onödigt att riskera! Jag får snällt stå på backen och se till att allt går bra:)

Det var allt för denna gång!

Lägger upp någon bild på våran lill* sen ultraljudet<3<3
















RSS 2.0