12 Juni...

Tiden går fort imorgon är de bf men som de känns nu så lär jag få traska över tiden suck hoppas på att de bara blir någon dag och inte VECKOR!!

Axel har åkt till stugan med farmor och börjar med att fira sitt sommarlov i stugan Matilda är här hemma med oss och hon längtar tills Minna kommer hit idag de är Emils syster de är ju tänkt att hon ska vara här med barnen och alla mina djur när de är dax för att ploppa, kan ju alltid hoppas att den lill* i magen vart så klok så den varit där inne tills hon kommer för har hela tiden vela vänta tills barnen fått lov så Minna kunde vara här när hon själv går skola..

I helgen händer och fötter inte så mycket som vanligt hade tänkt ta mig ut här under dagen och klyva lite ved så kanske min förlossning kommer igång måste ju göra nått och försöka starta den!! Blir kanske en sväng till bilutställningen i Luleå senare då Tess var sugen på åka och titta så vi kanske far och gör henne sällskap vem vet får se vad denna dag har att erbjuda..

Ne nu röja upp i köket sen går kvällens grillning så de blir någon ordning här i huset sen ut och njuta av solen men hoppas på att de blir lite varmare i luften HÄRLIGT <3

4 dagar kvar...

Nu var de verkligen ett bra tag sen jag tröck ner tangenterna för att skriva några rader i min blogg.. Allt har väl varit som vanligt så har inte haft så mycket att skriva om hästarna är på förbete nu och ska snart få flytta över till dom stora ängarna på andra sidan vägen och mumsa på gräset som växer som bara den!!

Fyra dagar kvar till bf eller tre kanske man kan säga för denna dag och kväll är ju slut nu så nu är de bara vänta på att den lill* i magen ska vela se dagensljus för första gången hoppas på att de inte tar allt för länge till är så less nu gå med stor mage och inte orka göra nått t om ta på sig sockar är en hel match går man så flåsar man ja helt enkelt orkar jag inte mycket så nu går jag i väntans tider.

Väskan är packad till den lill* så allt de är fixat tills de är dax att åka in har nog packa en del onödigt men bättre ha med för mycke kläder än förlite de kommer ju tillbaka hem igen iaf. Måste bara göra ett ryck och packa de jag själv ska ha med men känns som att jag hinner är inte så mycket jag behöver men är väl dax att fixa de oxå klart så jag slipper stå i sista minuten med allt..

Imorgon får Matilda och Axel sommarlov ska bli så underbart skönt slippa allt som heter skola och rutiner på morgon och kväll för några veckor, slippa stiga upp till en klocka som ringer var eviga morgon ska bli så skönt inte bara för mig även för barnen som är väldigt trötta nu när dom ska upp får gnälla lite innan dom stiger upp. Så imorgon kväll blir de att åka till Sikfors och se när min stumpa har avslutning och uppvisningar ska bli roligt se för hon är själv så förväntansfull klart de är spännande i lill kroppen..

Ne nu gnäller mitt hjärta här i sängen att han vill sova hm han tycker de smatrar från tangenterna när jag skriver så mycket så får väl lov att gå göra nått annat för finns inte ett tecken på att jag är trött skumt för jag brukar alltid vara död denna tid!!

RSS 2.0