Fredagsmys!!

Då var de fredag igen veckorna rullar på fort som bara den. i onsdags blev Albin tre månader var till bvc och vägde mätte och så fick han sina första sprutor fyyyy så sjuk han blev på kvällen av dom:(( han fick feber 40 grader och höll oss vakna hela natten i stort sett fick väl två timmars sömn totalt. Nå vi överlevde men en tung natt blev de iaf men som tur är så hade febern gett med sig igår på dagen. Så nu sussar han sött i sin säng och somnade redan vid åtta skönt när han somnar så tidigt så då får man lite egen tid på kvällen till att göra nytta. Ja jag kanske skulle skriva vad han vägde mm... Han vägde nu 7495g och var hela 66cm lång en riktigt stor kille har han blivit han har ju vuxit 15 cm på tolv veckor och även hon på bvc tycker han är så klar och stark för att bara vara tre månader.

Men iaf så sa hon att följer han sin kurva som han gör nu och de är den övre kurvan så kommer han bli 195cm HAHA de kan vi snacka lång!! Nå men han kanske stannar och går ner på den normala kurvan här snart.. Idag har då Albin rullat över från rygg till mage så duktig kille:))

Axel har jag fått vara med till lassa igen stackars liten när de ska gorma för han:( men ska få komma prata med någon där så får vi se när operationen för han blir av fyyy de gör ont i mammahjärtat veta att dom ska söva och operera han men men det måstes för hans bästa.

Matilda har åkt till stor stan Luleå idag och kommer hem söndag först hon drog på semester till mormor och morfar som hon kallar de för söt är hon..

Ne nog bloggat för denna gång nu snoka runt på fejjan lite!!

Ha de göttans alla vänner och fiender där ute...

Albin lill<3 bara några minuter gammal<3<3

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0