På väg..

Nu sitter vi här snällt både jag, Matilda och Sebbe vi väntar på att Albin ska vakna så typiskt att det alltid är så när man väntar att han ska vakna så blåser han på för fullt, han är inne på sin tredje timme nu han som bara brukar sova lunch en timme och så brukar han vara klar vaken men si inte då man väntar prickar aldrig fel:)

Nå bara vänta han borde ju vakna snart! Vi tänker börja rulla mot storstan så fort han vaknat och ätit idag är ju den stora dagen guuud så spännande det ska bli att få se valpen och veta att nu äntligen får vi ta med hon hem.. Vill att han ska vakna nu så vi hinner göra bort lite ärenden innan det är dags för valp besiktningen, tänkte hinna in på Willys och handla plus att det blir djurmagazinet en sväng och köpa ett halsband till valpen hoppas det finns något med bling bling för det är ju så super fint!

Älsko jobbar i vanligordning fy saknar han verkligen idag och inte ofta jag är en sån som känner att han måste komma hem men nu känns det så. Men han slutar tidigare idag iaf så han kan ta barnen så jag får vara i lugn och ro på besiktningen..

Sitter och funderar på vad middagen ska bestå av idag svår torka i skallen har ingen fantasi alls hm få se vad det blir, som sugen på grillat men det återstår ju att se om vädret tillåter grillning ikväll då dom väntat regn..

Njuter verkligen av vädret idag kännt mig svårt less på den värme som varit och har verkligen behövts en svalare dag det har blivit för mycket av de goda, plus att Albin har varit så jätte bökig och grinig varje dag och det är inte vanligt för att vara han, svårt att slappna av och sova på köpet vilket inte varit så skoj alltid kletig och klibbig ja helt enkelt sjöblöt i svett då han gråtit och bökat innan han väl somnat..

Men är väl nu han tar igen förlorad sömn, blåster på för fullt söt gossen våran!! Dags att fixa skötväskan klar och packa med allt som behövs för att vara borta några timmar.. Nu kommer min sessa också och frågar hur länge han tänker sova för hon vill ju åka har frågat två gånger i timmen när vi ska hämta valpen och om det är länge kvar så spännande för henne också:)

Nå nu till köket och packa väskan så vi bara kan mata och klä lillebror då han vaknar så vi kommer iväg idag..

SPÄNNANDE....

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0