God morgon!

Åter en tidig morgon här på Långnäsvägen de är härliga tider känner att man lever men vadå morgon stund har guld i mun eller så inte:P Albin hade sovit färdigt kl 05.40 så de var de bara stiga upp, men hade mina aningar om att det skulle bli en tidig morgon då han redan la igen sina blå 17.40 igår försökte verkligen hålla han vaken och försökte lyckas till halv sju men si de gick inte.

Nu har lill<3 blivit förkyld stackars liten men får hoppas på att de snabbt går över nu när vi har sportlov och tänkt åka till Leo´s en dag iaf och sen blir de även att promma på isvägen så hoppas verkligen att feber och annan skit håller sig borta!!

Nu verkar då Axel och Matilda vakna till liv så nu dags att fixa frulle åt dom och åter ta tag i plåten som jag lagt i blöt igår kväll tervligt med fastbränd ost hm.. Sen blir de ut i go vädret några timmar när de är John blund för Albin fixa och stöka på där, men måste även en sväng till Piteå och inhandla näsdroppar till han så han inte är så täppt.

Ne nu är de bara lyfta röven från stolen och göra nytta för här blir de då inga barn gjorda eller dom barnen är redan gjorda:)

Ha de göööt alla där ute!!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0