Fredag heeela dagen!

Skönt att vakna upp så här tidigt och veta att det är fredag hela dagen idag, kan inte somna om och vaknade av att Axel hostade gånger tusen han med lika för mig så inte någon ide att ligga kvar i sängen och pina sig med denna helvetes förkylning..

Alldeles tyst här i huset är de ändå Axel leker på sitt rum och älsko Matilda och Albin sover ännu, måste ju bara skriva att solen är framme här den är man ju då inte bortskämd med nu för tiden så hoppas den stannar hela dagen. Jag ska strax väcka Matilda så hon hinner fika med Axel och göra sig klar innan taxin kommer hit till Långnäsvägen för att plocka upp dom, måste erkänna att man blir bortskämd av att ha taxin som kommer varje dag och plockar upp barnen men är så sjukt skönt!

Nej nu är det bara starta denna dag med att snurra igång en tvättmaskin som vanligt, kan inte fatta hur mycket tvätt det blir maskinen går hela tiden men inte konstigt med tre barn och detta väder som varit hinner bara utanför dörren så har dom smutsat ner sig, så på det sättet kommer det bli skönt då det fryser i backen och det vita guldet kommer för detta grå pissiga äckliga blöta leriga vill inte då jag ha!

Ha en toppen dag alla där ute..

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0